• Viki masszázs VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az Alexandránál megírt beszámolóm egy rövidített, kissé pontosított változatát olvashatjátok itt:
    Miután Alexával felvettem a kapcsolatot és némi egyeztetés után kiderült, a hétfő lesz a mi napunk. Úgy alakítottam a hétfőmet, hogy legyen szabadon közel 3 órám, így ma 10 órára bejelentkeztem hozzá, és ha már lúd, legyen kövér alapon rákérdeztem, nincs-e lehetőség 4 kezes élményre Vikivel, amire gyors válasz született: Várnak sok szeretettel!
  • Megközelítés:

    Megbeszéltük, a találka előtt telefonon is egyeztetünk, ekkor kaptam meg a pontos címet, amit beütöttem a GPS-be, gond nélkül megtaláltam a megfelelő épületet, aminek max. 20 méterre a bejáratától le is tudtam parkolni. Látótávolságban jár a villamos, gyanúm szerint könnyedén megközelíthető a lakás ezen a módon is. Megérkezésemet jeleztem a lépcsőház bejáratából, megkaptam az egyértelmű eligazítást, pillanatokkal és néhány lépcsőfokkal később már bebocsájtást is nyertem a lakásba, ahol két csinos lány várt az előszobában. Soha rosszabb hétfőt! :-)
  • Helyszín:

    Az előszobában megtörtént a bemutatkozás, két csinos lánytól kapott puszival indítani a találkát, és innen csak felfelé volt az irány :-) Kabátom, cipőm lekerült, bekísértek a tettek helyszínére, ami egy pont jó méretű szoba, a padlón tatamival, székkel, szobainassal, komóddal, otthonos, meghitt hangulattal. Levetkőztem, megkaptam a friss illatú törölközőm, és eltávoztam a fürdőszobának álcázott féreglyukba :-D Itt a tisztaság az úr, többféle tusfürdő is rendelkezésre áll, bár én a magamét hoztam és használtam. Végeztem a kádban a tisztálkodással, gyors törölközés, szájvíz és már libbentem is vissza a szobába. Közben kaptam egy pohár vizet, a kínált teával és kávéval most nem éltem.
  • Lány külseje:

    Hogy abc-ben haladjunk: Alexandra magas, modellalkatú lány, huncut, barna szemmel, mosolygós arccal, akin látod, mindig valami humoros beszóláson jár az esze. A fényképek alapján nem ért meglepetés, talán csak annyi, még annál is csinosabb, mint azt vártam. Viki alacsonyabb lány, sötét hajú, kék szemű szépség, tökéletes testtel, aki elsőre komolyabbnak tűnt, de ez csak az első benyomás volt, rá kellett jönnöm, mindketten készek a finom, elegáns beszólásokra és riposztokra egyaránt. Nagyon hamar kialakult egy kellemes beszélgetés, néha beszólásokkal, poénokkal, nagyon jó volt a hangulat, legalábbis én jól éreztem már a találkozó elejétől magam.
  • Erotikus masszázs:

    A tatamira lehasaltam, fejem és a két bokám alatt párna, fejemben és a lelkemben a megnyugvás, a jó helyre érkezettség érzése. Alexandra a bal, Viki a jobb oldalamra került és megkezdték a masszázst, megkérdezték, a talpammal kezdhetik-e? Teljesen rájuk bíztam magam, amiről már előre tudtam, jó döntés lesz. Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim. Néha egy-egy finom érintés azért történt az intim tájékom környékén, baromira élveztem, hogy két csodás lány igyekszik a testi-lelki jólétemről gondoskodni. Az ujjaim masszázsa kifejezetten jó volt, majd következett a vállam, majd ezután egy általánosabb masszázs jött, ami hogy, hogy sem, de mindig az intim szférám közelében kalandozó női kezek által történt.
  • Levezetés:

    Megfordulhattam, már nem csak a bőrömön érezhettem őket, hanem a szemem is gyönyörködtethettem a lányokban. Kicsit más állapotba kerültem a masszázs folytán, nehezen szedem össze a gondolataimat, pontosan mi és milyen sorrendben történt. Néhány emlékszilánkot tudok veletek megosztani, remélem, megértitek, hogy nem tudok leltár jellegű leírással szolgálni az élményeimről...
    Alexandra szája érintette meg a legintimebb részem a hosszasabb, simogatás kényeztetés után, és úgy vett a szájába, ahogy azt szeretem, finoman, érzékien. Jobb kezemmel próbáltam őt izgatni, talán ennek is köszönhetően éreztem, hogy nedvesebbé vált..
    Viki szájába kerülök, Alexa fölöttem helyezkedik el, izgatom a szájammal, hol az ő fenekét, hol Viki fejét simogatom...
    Alexa hanyatt fekszik, Viki a nyelvével izgatja őt, én a melleit csókolgatom, majd kis idő múlva a szájához kerülök, ahol újra hatalmas élményeket élek át, ahogy Alexa is, Viki eljuttatja a csúcsra...
    Cserélnek, most már Alexa izgatja Vikit, én újra úgy helyezkedem, hogy én se maradjak ki a jóból, most Viki szája segít egyre közelebb a csúcshoz... Miközben ő is eljut oda, Alexának köszönhetően...
    Térden vagyok, előttem két csodanő, akik izgatnak, mind közelebb kerülök az orgazmushoz, majd egyszerre el is érem...

    Kis pihenés, beszélgetés utána megtisztálkodom, felöltözöm, majd fájó szívvel búcsút veszek tőlük.
  • Elszámolás:

    Az előre leegyeztetett összeget helyeztem el a komódra, erről egy szó sem esett, amíg náluk voltam.
  • Összkép:

    Egy szemmel jól látható összegért cserében egy óriási élménnyel lettem gazdagabb, csodás lányokkal ismerkedhettem meg, testben és lélekben felüdülve folytathattam a napomat. Mindent tudnak a masszázsról és persze a férfi testről, sőt, egymás testét is tökéletesen ismerik. Csak a saját teljesítményemmel voltam elégedetlen, máris egy ok, hogy mielőbb újra meglátogassam őket és kissé a renomémat javítsam :-)
Happy Massage