• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn beszéltünk telefonon és említettem Zsuzsinak, hogy szerdán tervezek menni hozzá, feltéve ha nem jön közbe semmi. végül ma reggel megerősítettem VTR-en is, amit rövid időn belül vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem munka után a parkolással kicsit bajban voltam, de azért sikerült biztonságos helyre állnom 5 perc sétával a háztól ahol rendel Zsuzsi. BKK járművei most is a közelben állnak meg talán csak kishajó nem közlekedik pedig amilyen idő volt ez se lett volna meglepetés. A házat nem mosta el az eső így könnyen megtalálható a Budapest egyik hanem a legforgalmasabb főútján, amit a GPS is pontosan ismer.
  • Helyszín:

    A helyszínen semmilyen változás nem történt minden rendben volt mint mindig. Kedvenc tusfürdőm is rendelkezésre állt és ami meglepetést kaptam Zsuzsitól az még a kedvenc tusfürdőmön is túl tesz. Kaptam ottani használatra egy szép nagy törölközőt, amiben piros színben pompázott a nevem "Szexxmanó" volt hímezve, ez nagy meglepetés volt erre nem számítottam. 😘 Ezt csak akkor láttam meg amikor használatba vettem, mert "rafkós" volt Zsuzsi úgy hajtogatta össze, hogy ne látszódjon mi van rajta. Ez tényleg nagyon meglepett nem számítottam rá. Ezúton is köszönöm nagyon szép meglepit. 😘Szobában is a szokásos dolgok voltak itt se történt változás. Fotel, szobainas és egy nagy matrac volt ahol a látogatásom érdemi része zajlott. Mindezt magas higiénia mellett, ami sokat számít.
  • Lány külseje:

    Abban a piros szerelésben fogadott, ami az új képein is van rajta, ami sokkal jobban állt rajta mint a képeken. Tökéletes fogadtatásban volt részem. Mosolygós életvidám hölgyemény Zsuzsi, semmi kivetnivalót nem lehet a külsejéről mondanom nekem ő a nagy Ő nő. Ráadásul kedvességgel és figyelmességgel is párosul, ami nem elhanyagolható szempont. .😘
  • Action:

    Jó szokásomhoz híven pontosan igyekeztem érkezni, ami sikerült is. A lakásban forró csókkal fogadott abban szép piros szexi ruciban harisnyával picike bugyiban. Tökéletes látvány nyújtva. Cipő és a kabát levétele után bementünk a szobába ahol a többi ruhadarabomtól is megváltam. A fürdőszoba felé vettem az irányt mit sem sejtve a meglepiről, amiről fentebb már írtam és akkor derült csak ki mikor kihajtogattam. A meglepi kábulatából felocsúdva szájvíz használat után tértünk vissza a szobába. Leheveredtünk a matracra egymással szemben ülve hosszas csókolózásba bonyolódtunk majd szép lassan hanyatt dőltem közben húztam magamra finoman. Átkulcsoltam a lábát Zsuzsinak majd mondtam, hogy most pedig így maradunk. Annyit mondott csak jó rendben benne vagyok. 😀 A végén csak nem maradtunk úgy engedtem a csábításnak gondoltam csináljon velem, amit szeretne ez minimum járt neki a meglepetés miatt is. Elindult dél felé a ikreivel kezdett játszani a barátommal, tovább folytatta útját, majd lehorgonyzott a barátom környékén és nagyon finom érzéki lágy franciával kedveskedett közben, hogy én se unatkozzak a kezeimmel kerestem ikrei társaságát, amik nagyon jól fogadták érintéseimet a bimbói jelezték nekem, hogy tetszik nekik, mert bekeményedtek rendesen. Felcsaltam újabb csók reményében, amit meg is kaptam. Miközben ő csúszkált a barátomon, hogy érezze a törődést ő is, nincs elfelejtve. Újra ikreit vetette be barátom kényeztetésére, ami annyira jól sikerült, hogy eldurranás határán voltam. Érezhette ezt ő is megkérdezte húzzunk gumit én pedig belementem, megtörtént a bohócruhába öltöztetés és szemből ült bele barátomba intenzív mozgásba kezdtünk, de ő jobban tudta adni az ütemet mivel ő volt felül. Sajnos nem tudtam tovább visszatartani és eldurrant a patron. Egy kicsit hagyott a rejtekhelyen, majd eltávolította a bohócruhát gondosan tisztába tett barátomat. Egymás mellé hasra feküdtünk és beszélgettünk, mert mindig van közös témánk. Annyira elbeszélgettük az időt, hogy második felvonás most elmaradt. Pedig úgy terveztem, vagy terveztük, hogy kutyusban fejezzük be, de sajnos időnk lejárt így ez az élmény a következő randevúra marad. Felöltöztem és kiléptem a gyönyörök kapuján. Köszönöm szépen a meglepetéssel fűszerezett, de így is felejthetetlenre sikeredett randevút. Csókollak.
  • Elszámolás:

    Itt a szokásos koreográfia volt a neki vitt csekély ajándékot előre letettem a konyha asztalra az Ő teljesen megérdemelt pesti átlagnak megfelelő rózsaszálakat távozásom előtt számoltuk össze és tettem a ajándékai közé téve.
  • Összkép:

    Ismét egy remek programot kaptam, ahol egy nagyszerű meglepetéssel ajándékozott meg, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy sikerült teljes mértékben meglepnie. Nagyon szépen köszönök mindent. Ajánlom mindenkinek akik egy kellemes együttlétet szeretnének átélni. Csókollak.
Happy Massage