• Anina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, még délelőtt, és egyből felvette, és jó is volt neki a kért időpont.
  • Megközelítés:

    Mostanában nem érdemes erre a környékre autóval menni, úgysincs parkoló, viszont az egyirányú utcák miatt fél óra egy kör. Tömegközlekedéssel remekül megközelíthető. Pontos és egyértelmű címet kaptam, ház előtt telefon, egyből érthető információ a feljutásra. Ezzel tehát semmi probléma nem volt.
  • Helyszín:

    A lakásban nagyon sok masszázsszoba van, ennek ellenére senkivel nem találkoztam Aninán kívül. A fürdőben sem hagytak nyomot a többi szoba vendégei, nagyon rendben tartották a lányok a helységet. A fürdőszobában olyan tusfürdő választék, amilyennel sosem találkoztam még. Törülköző tiszta, nem dohos szagú, én erre kényes vagyok.
  • Lány külseje:

    A PS mester túlzásba vitte a munkát, mert egy nagyon szép arcú lányból csinált egy gumibaba fejű valamit. Egyébként a képek valószínűleg még abban az időben készültek, amikor a vírus járvány nem korlátozta le a sportolási lehetőségeket.:) Azóta némileg megváltozhatott a bevitt és ledolgozott kalória arány, és ennek itt-ott meglátszik az eredménye.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs tatamin történt, és nagy örömömre Anina az elején megkérdezte, mennyire erős masszázst szeretnék. Miután sportolásból érkeztem, jó erős masszázst kértem. Nem kaptam, de sebaj, mert kb 5 perc után Anina megkérdezte, hogy jó-e így. Válaszoltam is, hogy csinálja erősebben, annyira, ahogy csak bírja. Ezután sem változott semmi. Valahol az érzéki és a hatékony között volt félúton. Sajnos mindkettőtől kellően távol ahhoz, hogy jónak lehessen nevezni. Se ez, se az. Lehet, hogy én választottam rosszul, és a kellemesre kellett volna szavazni, mert akkor nem próbál erősen masszírozni, és sikerült volna némi erotikát közvetíteni felém. Így jártam.
  • Levezetés:

    Fordulás után továbbra sem sikerült sok erotikusat belecsempészni az együttlétünkbe, ennek ellenére a találkozónk elérte a célját, mert Anina tevékenysége technikailag nem hagyott semmi kivetnivalót maga után. Sajnos elég távolságtartó volt végig, amit a borongós, nyomott, álmosító időnek tudtam be. Emiatt a kölcsönösségre, amit felajánlott az elején, nem tartottam igényt. A legvégén még kaptam egy talpmasszázst.
  • Elszámolás:

    Nem tudok semmilyen extráról. A virágok a végén kerekítve kerültek átadásra.
  • Összkép:

    Valószínűleg nem a legjobb pillanatban találkoztunk, mert pl a masszázs terén Anina megpróbált minden tőle telhetőt, de nekem mégsem jött be. Nem hiszem, hogy újra látjuk egymást.
Happy Massage