• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, könnyen sikerült elérnem. A randi előtt két órával egy zöldlámpás szakaszt fogtam ki. Néhány csörrentés után már egyeztettünk is.
  • Megközelítés:

    A parkolás a helyszín achillese. Vagy időben el kell kezdeni a keringést, rossz esetben kb. 15-20 perc, vagy jobb az Alle parkolóját célba venni, onnan még öt perc séta. BKV 4-6 villamos vagy 4 és metró Móricz lehet a célterület.
  • Helyszín:

    Régi ház felújított lakásában fogad Lexie. Nem kell lépcsőzni nem kell liftezni. Az előszobából nyílnak helységek A fürdőben épített zuhanyfülke bő választékban tusfürdő és szájvizkeszlet. A baszoba félhomályban a falon a már párszor említett rossz magasságban elhelyezett tükör. Az ágyszéle nem sípcsont barát, szerencsére vannak párnák a kényelemhez.
  • Lány külseje:

    Az alkat nagyon patent. A képek a valóságnak megfelelőek. Természetes és nagyon formás mellek. Hosszú combok lapos feszes has, gyönyörű és kényeztetésre kívánkozik minden porcikája! Az arca nekem eléggé a zsánerem szerintem másnak sem okoz majd csalódást! Az ajkai olyanok mintha biggyesztené őket és szerintem kiválóan csókol ha a szimpátia megvan.Egy kicsit sikerült elcsípni belőle, hogy milyen lenne ha... De érezhetően ezt nem szívesen veti be a kelléktárba.
  • Action:

    Az akciót állva ölelkezve kezdtük csókocskákkkal, amik finomak voltak de nem lett szenvedélyes smárolás belőle. Közben lecsekkoltam a formás popsik rugalmasságát és kibontottam a fogadó öltözetből.
    Az ágyra heveredve kaptam egy oldalról finoman kivitelezett naturfranciát és közben simogattam a fenekét ingereltem a punciját, egészen libabőrös lett a lábszára és a combja.
    69-ben folytattuk és alaposan belakmároztam az elém tárt nuniból.
    A gumirozás után lovagolva indítottunk és változatos ritmusban ment a pacizás. Partnernőm egyszer kétszer egészen bedurvuló vágtára váltott és sexy hangkiséretet adott mellé amitől igazán valódi barátnős sex hangulat kerekedett.
    A lovacska után doggyval és misszivel is próbálkoztunk mindkét pozícióban brutálisan szép látvány volt a teste és adta magát az akcióhoz, de nem tudtam valami miatt tartós keménységet produkálni. Ehhez a szűkbejáratú puncihoz kevés a nem kőkemény farok! A váltások közt adok kapok ment a natúr francia és szerintem az én produkcióm is tetszést aratott. Igaz nem esett nehezemre ezt a gyönyörű nőt minden nyelvtudásomat latba vetve kényeztetni.
    Végül missziben lett végem a nem mindennapi látvány gyönyörűsége miatt néhány lökés után kapituláltam.
  • Elszámolás:

    Jól fogalmazó előttem felszolaló megállapítása a legmagasabb címletű bankjegyről helytálló.
  • Összkép:

    Lexie gyönyörű készséges udvarias vendéglátó! Valóban ritka alkalom az életben egy ilyen jó nővel együtt lenni! Naná ajánlom mindenkinek!
Happy Massage