• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A közelmúltban tűnt fel hirdetése az oldalon. Mivel fotói és vállalásai tetszettek, így kedvencek közzé került. Üzenetekre mindíg kedvesen válaszolt itt az oldalon. Randi előtti napon hívtam kedvesen egyeztetett majd vtr. fixálás.
  • Megközelítés:

    4-6 villamossal érkeztem, melynek megállója kb. 2 percre van a címtől. Szabad parkoló helyet nem láttam a közelben. A cím pontos, könnyen megtalálható, a ház jól számozott.
  • Helyszín:

    Rendben lévő lakás. Fürdőben zuhanyfülke. Tusfürdők, szájvizek, poharak bőven találhatóak. Illatos száraz törcsit kaptam. Baszobában nagy franciaágy, tv, polc a ruháinknak.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő fiatal, magas csajszi Vivi. Kellemes mosolygós arc, csillogó nevető szemek, fekete hosszú haj, tenyérbe illő cicik jellemzik. Egy egyrészes ruhában fogadott, melyből kisejlettek a cicik és a formás popsi is. Éreztem, hogy zavarban van.
  • Action:

    Előszobában cipő és kabát elhelyezés. Ezután a baszobában levetkőztem, majd a törcsivel elmentem tusolni, öblíteni. Vivi az ágy mellett állva várt. Hosszan csókolóztunk, miközben lesimogattam a cicikről a ruhát, majd a popsiról fölhúzás után le is vettem azt. Nagyon odaadóan csókol, érezhetően szereti is, így azzal folytattuk. Az ágyra fektettem, majd alaposan végig mértem. Ekkor megint nagyon zavarban volt a Kedves. Mondtam, hogy fölösleges szabadkoznia a hasán lévő terhesség utáni csíkok miatt, hiszen azokkal nincs semmi gond. Hosszú csókok után nyakát puszilgattam, amitől sóhajtozni kezdett a Drága. A cicik izgatására is hasonlóképp reagált. A hasán lehaladtam a puncihoz. Nem babapuncit találtam, hanem egy szépen kinyílott rózsát. Szirmait szopogatva, nyalogatva csiklója megduzzadt szép látványos méretűre. Próbáltam elvinni, de nem sikerült csak a közelbe jutnia. Mondta, hogy izgul és emiatt nem sikerült. Csók után hanyatt fektetett és szemből finoman franciázni kezdett. Zacsi, golyszik majd a cerka oldalai élvezhették Vivi nyelvének játékát. Párnával a fejem alatt figyeltem a műsort amit az Édes nagy mosollyal végzett. Mondta, hogy franciázni is nagyon szeret. Hát nehezen tagadhatta volna! Oyan átéléssel és odaadással végezte, hogy öröm volt nézni és átélni. Szóval a kezdeti nyalogatás után bekapta a kupakot. Körözgetett körülötte nyelvével, nyalogatta, majd teljes méretben elnyelte. A nózija a hasamat érintgette. Feljött, nagy mosoly és újra egy mozdulattal le a mélybe. Forgatta fejét mindeközben ezzel is növelve az élményt. A finom kezdet után határozotabb szopás következett mélytorkos elemekkel, némi nyállal még mindíg kéz nélkül. Kérésemre hanyatt feküdt az ágyon, fejét lelógatta, majd finoman meg mélytorkoztattam. Persze csak ésszel! Bátorított közben, így Őt figyelve kiéltem magam. Újra szemből franciázott, folytatva a nem mindennapi mélytorkos szopást. Nem sok Hölgytől kaptam még ilyen alaposságot! Le kellett állítanom mert ezt senki emberfia nem bírja sokáig. Mondta, Neki is annyira tetszett mint nekem. Valóban! Gumit húzott a Kedves nagy szakértelemmel, kis síkosító, majd szemből támadtam. Nagyon kellemesen és veszélyesen szűk a punci. Erre még isteni csókjával is rátett. Ahogy láttam nem csak a franciát szereti Vivi. Éreztem hogy közel a vég, így hátulról támadtam. Így persze még szűkebb a punci, ráadásul a Drága még meg -meg rázta formás popsiját. Begyorsítottam és a gumiba végem is lett. Vivi hüvelyizmai segítségével kipréselte az utolsó cseppeket, majd lassan szétváltunk. Letisztogatott, itallal kínált, majd beszélgettünk egy kicsit mert sajnos időm végéhez közeledtünk.
    Kellemes beszélgetőtárs Vivi, érdekes dolgokat mesélt.
    Elmondta azt is, hogy sajnos vannak olyan "vendégek" akik nem úriember módjára viselkednek, sőt! Ez nagyon szomorú és érthetetlen! Nem csoda, hogy izgul a Drága! Beszélgettünk a dologról, talán hasznos tanácsot is tudtam Neki adni.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetéskor meghatározott egy szál virágot helyeztem el érkezésemkor egy Milka alá.
  • Összkép:

    Vivi egy mosolygós, kedves és odaadó fiatal lány. Nagyon kellemes szexpartner hiszen valóban élvezi a szexet. A franciája mesteri és az együttlét során is maximálisan kiszolgálja a vándort. Idővel megtanulja kiszűrni a rossz vendégeket és talán nem fog izgulni.
Happy Massage