• KETI❤

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte egy nappal hívtam, egy kolléganő vette fel. Könnyen ment az időpont egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , nem volt gond az oda jutással , a hídon volt kisebb fennakadás .
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő hely , igazából a lányra koncentrálta és a várható élményre .
  • Lány külseje:

    Sokat gyönyörködtem Barbi fotóiban, és persze, a bemutatkozása is nagyon tetszett, ezért döntöttem mellette. Alig vártam, hogy személyesen is láthassam.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kellemes, lazító masszázst kaptam, a vádlitól egészen a hátamig, vállamig. Ügyesek a mozdulatai, és kellő erővel csinálja. Erotika kevéssé jellemző erre a bevezető masszázsra, viszont kellően előkészíti a terepet.
    Közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, kedves, barátságos, vidám lány, szívesen mesél magáról, és érdeklődő is, de nem kíváncsiskodó. Saját bevallása szerint is nagyon verbális típus, talán kicsit cserfes is, de én lányoknál nagyon kedvelem ezt a tulajdonságot. Alaposan kikérdeztem az egyes választható programok menetéről, az esetleges extrákról, és nagyjából vázoltam, hogy most milyen kényeztetést szeretnék.
  • Levezetés:

    Hamarosan szólt, hogy helyezkedjek el a masszázságyon. Örömmel eleget tettem ennek, már alig vártam a kényeztetést. Elkezdte beolajozni a csodás testrészeit. Persze, azonnal segédkeztem benne. Nagyon kellemes tapintású, jól ápolt bársonyos a bőre, a mellek pedig fantasztikusak. Feszes, kerek, ruganyos, pont kézbe való cicik, gyönyörű bimbókkal. Hosszan simogattam, és kicsit meg is ízleltem őket.
    Egy kis olajat a hasamra, és a szerszámra is locsolt, majd kezdetét vette a csúszka. Ezt keresztbe fordulva, kutyus pózban végezte, szemben a tükörrel. Ennek három előnye is van. A cicik csodálatosan kényeztetnek, a tükörben sok minden látszik, még a szemkontaktus is jól tartható, a csodás popsija pedig ott van karnyújtásnyira.
    A csúszkát egy tízes skálán tizenegyesre tudnám értékelni. Amit ez a lány a cicikkel művelni tud, azt nem lehet szavakkal leírni, azt át kell élni. Ráadásul ezt még tudja fokozni, mert közben egy csodás popsi, és egy gyönyörű hamvas punci simogatása is növeli az élvezetet. Tekintete sokszor találkozott az enyémmel , ilyenkor mindig kaptam egy huncut mosolyt és egy igéző pillantást.
    Már ezzel teljesen levett a lábamról, de még csak ezután kezdődött a kényeztetés kézzel, majd egyre inkább az ajkakkal. Kértem, hogy hadd próbáljam ki a kölcsönös franciát. Azonnal elhelyezkedett felettem, én pedig csókokkal borítottam, kényeztettem a punciját. Közben lelkesen, néha már mohón simogattam és markolásztam a popsit. Percekig élveztem ezt a helyzetet, majd jeleztem , hogy innentől fejezze be egyedül, én már csak hátradőlve élvezni szeretném. Közben igyekeztem kicsit visszafogni magam, mert nem akartam hogy túl korán vége legyen. Ez utólag nem bizonyult jó ötletnek, mert így viszont a végén már sietni kellett. De nem az a fajta, aki megelégszik félmegoldásokkal, addig nem engedett el, amíg az utolsó cseppig ki nem ürültem.
    Ezt követően letisztogatott, majd gyorsan elmentem zuhanyozni, felöltöztem, átadtam az ajándékát, és boldog mosollyal az arcomon kiléptem az ajtón. Sajnos méltó búcsúzkodásra nem maradt idő, de remélem, máskor lesz rá alkalom
  • Elszámolás:

    A szokásos mértékű ajándék. Kicsit megtoldottam, mert hozzáállása igazán megérdemelte.
  • Összkép:

    Gyönyörű, szexi, de nem csak a külseje fogott meg. Rendkívül kedves, kellemes társaság. Igényes és jól ápolt. Amit csinál, azt pedig művészi szinten csinálja. Élvezet volt minden perc, amit vele töltöttem.
Happy Massage