• HÉDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egy kolléganőjét kerestem, de ő vette fel. A kolléganő elfoglalt volt és amúgy sem volt szabad időpontja, így elköszöntünk.
    Hívtam egy másik számot, megint ő vette fel, de akkor már a maga nevében. Megbeszéltük a részleteket, felírtam és mondtam, hogy még meggondolom.
    A meggondolás után megint hívtam és megbeszéltünk egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    A Margit körútnak egy olyan részén, ahol undorító módon pocsékul lehet csak parkolni. Azért sikerült.
    Aki teheti, a BKV-val messze jobban jár.
  • Helyszín:

    A lakás megfelel, habár nem a célnak készült. A fürdő tágas és tiszta, tisztálkodó szerek, szájvíz, dezodor van elég. Mivel ez egy régi polgári lakás, az ajtajai nemsok zajt szűrnek, sokminden behallatszik a folyosóról, ezt leszámítva oké.
  • Lány külseje:

    Hédi kellemes látvány. Tenyérbe illő, nagyon hegyes mellek, csak annyi pocak, ami megelőlegezi, hogy nem csontokat kell lesz szükséges markolászni, helyes arc. Lenge öltözékben fogadott, ami nagyon hamar lekerült róla.
    Kislányos mosolya, kuncogása sokat segített a hangulaton.
  • Erotikus masszázs:

    Korábban masszőrként dolgozott, csak 2 hete kezdett az új világban tevékenykedni.
    Nekem remekül bevált, amit csinált. Rendesen meggyúrta a hátamat (az én kérésemre), nem kímélte egyáltalán. Nem mondom, hogy sosem volt jobb, de épp annyira jól esett, amennyire kellett. Dolgozott egy kicsit alkarral, de nem könyékkel is, az is rendben volt. Könyékkel nekem leginkább rossz tapasztalataim vannak csak.
    Közben megsimított itt majd ott, valahogy mindig éreztette, hol is vagyok.
    Kérdeztem, hogy szabad-e simogatni és miután pozitív választ kaptam, hát eljárt a kezem nekem is. Éreztem, hogy nedvesedik. amikor a tükörbn összenéztünk és szembesítettem a ténnyel, akkor kedvesen csak mosolygott és bólogatott.
  • Levezetés:

    Már ott és úgy tartott a keze, hogy nem tudtam hanyatt feküdni, szólt is, hogy esetleg megfordulhatok. Bár nem telt els sok idő azóta, nem emlékszem mégsem minden részletre pontosan.

    Ő hozzáértő módon bűvölte a bűvölni valót én pedig simogattam, ahol értem. Hol a mellét, hol a punciját, hol a fenekét. 69 pózban is voltunk, amiben megtapasztalhattam a finom punciját, de mivel francia nincs, így viszonzásra csak kézimunkát kaptam.
    Erre a pózra egyébként totál alkalmatlan ez a masszázs ágy, túl keskeny. Más hely viszont nem volt.
    Végül egymással szemben ülve kötöttünk ki. Az elején még azt mondta, hogy nincs ujjazás, aztán valahogy mégis az lett, ami során rendkívűl érzékeny lett, mikor elélvezett. Az elején egyáltalán nem, de a vége felé már űgy szorította az ujjamat, hogy biztos voltam benne, hogy valóban tetszik Hédinek a ténykedésem.
    Utána én következtem és közös erővel sikerült a mellére végeznem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, korrekten lerendeztük még az elején.
  • Összkép:

    Kedves lány, a saját keretein belül odaadó szerető, jó masszőz. Mi kell még?
Happy Massage