• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Mylan987!

    Nagyon köszönöm Neked ezt a szuper értékelést, besorolást! Váratlan kellemes meglepetésként ért.☺
    Örülök, hogy jól érezted magad!
    Hmm..Az jutott eszembe, hogy van az úgy, egy randi csupán másfél óráig tart, és mégis több tűz van benne, mint egy kitörő vulkánban.😊
    A szexi titkárnős fénykép hamarosan elkészül, mert én is régóta szeretném...
    Várlak máskor is sok szeretettel!
    Puszi, ölelés!

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk egy nappal a randi előtt. Teljesen rugalmas volt. Randi napján kért egy megerősítő hívást/sms-t.
  • Megközelítés:

    Virágpiac környéke, parkolással nem volt gond.
    Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Célnak teljesen megfelelö lakás ahol csak ketten voltunk így a diszkréció maximális. Nem kell várni senkire. Teljesen szabadon lehet mászkálni.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejött. Magassarkú+combfix+rózsaszín számomra meg nem nevezhető ruha szettben fogadott. Nagyon jól áll neki a combfix, szereti is viselni.
    Sok amatőr fotó nem hazudik, arca is nagyon szép és mellé nagyon jó fej, legalábbis köztünk nagyon jó hangulat alakult ki.
    Mellei is nagyon szépek megfelelő nagyságúak és lehet markolni őket.
  • Action:

    Megérkezésem után két puszival fogadott, majd itallal kínált. Nem bírtam magammal és muszáj volt popsiját megsimogatni. Megmutatta a tetthelyet, levettem ruháim és mentem tusolni. Gyorsan végeztem. Szobában. Állva csókolóztunk és közben közösen kihámoztuk ruhájából, utána az ikrekkel ismerkedtem. Ledöntöttem az ágyra így folytattuk a csókolótást, elindultem délre, leragadtam kicsit ciciknél majd punciját bugyin keresztül simogattam aztán bugyit levettük és sokáig nyaltam de csúcsra nem jutott. Kértem lovagoljon meg, gumi húzás után így is tett, lassan mozgott rajtam, tekerte csípőjét majd felegyenesedett és úgy folytatta. Fordultunk misszibe, csókolózás közben pumpáltam, hol lassabban hol gyorsabban. Jól esett neki legalábbis a hú baszki és a nyögésekvől és egyéb hangokból ez jött le. Láttam hogy így nem fogok majd elmenni így hanyatt vágtam magam és kíméletlenül leszopott, melleire durrantam. Meg is jegyezte, hogy jó nagyot sikerült lőni.
    Mindketten rendesen elfáradtunk, kértem egy masszázst.
    Hátamnál kezdte nagyon kellemes volt próbálta úgy csinálni, hogy mellei simogassák hátam. Szépen haladt lefele szakszerű és erotikus elemekkel tarkított masszázs volt.
    Második kör franciával, lovaglással indult majd hátulról szerettem volna dugni, nem volt ellenére, a tükör felê fordultunk és onnan néztem ahogy dugom, tükörben találkozott tekintetünk nagyon szexi volt. Kérésemre lehasalt és úgy folytattam, ez az egyik kedvenc pózom. Kéz a kézben folytattam a dugást, kedvére volt ezután megint váltottunk lovacskára majd szájjal végzett ki, most elmaradt a nagy tüzijáték, csak egy szolidabb sikerült így másodszorra.
    A maradék időben egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk.
    Majd tusoltam és búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Szó sem esett róla, mikor mentem el tettem a kis asztalra.
    Nekem maximálisan megérte. Nem utoljára találkoztunk.
  • Összkép:

    Aki barátnőfeelinget, csókot, érzéki szexet keres kis erotikus masszázzsal annak maximálisan ajánlott kategória.
    Velem nyert egy visszajáró vendéget
Happy Massage