• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Waldau drágám:) Ha én Beverly, akkor te Vegas! Magávalragadó, egyedi és izgalmas:) Imádom, ahogy eltérsz az általánostól és kicsit megfűszerezed az írásaidat. Köszönöm szépen😘

  • Egyeztetés:

    Ki nem hagynám a telefonos kontaktust Bernivel mivel imádom a hangját, ahogy a testem segítségért kiált rögtön tárcsázom és megbeszélünk egy nagyon közeli időpontot általában másnapra.
  • Megközelítés:

    Parkolás a régi, szerencse és rutin függő. BKV a kapu előtt busz és villamos. A cím könnyen megtalálható egy nagyon forgalmas utcában rendel Berni.
  • Helyszín:

    A lakás egy bérház földszintjén található egy függőkert alatt. A szalonba kimondottan diszkrét körülmények között lehet bejutni. A fogadó helység kicsit hűvös, amiről a figyelmet egy forró cappucinóval ügyesen eltereli az ügyes vendéglátó.
    A fürdőszoba egy teljesen egyszerű, az alap higiéniai dolgok elvégzésére berendezett helység, ami frissen fertőtlenített és elegendő tusfürdővel is ellátott. A ruháimtól én itt váltam meg, lemondva a szobainas használatáról cserébe a kellemes hőmérsékletért.
  • Lány külseje:

    Berni a képeknek megfelel Sőt. Ha egy városról kellene elneveznem ő lenne Beverly! Elegáns, luxus és modern. Szép, dögös és mégis természetes. Egy testhez álló fekete mély dekoltázsú ruhában fogadott. Szolibarna most a bőre, ami még szexibbé teszi a sportos vállakat és kiemeli a tutajos tekintetet. Az egész test sportos karbantartott. Haja világos szőke, ami most egyenesre vasalt, amolyan bubi fazon jellegű. A fürdés végeztével egy rózsaszínű fűzős csipke bodyban várt, testszínű necc harisnyában egy pezsgő színű magassarkúban.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs egy másik, kellemesen hangulatos helységben történik. Szolid fények, a meztelen testnek is jóleső meleg, előmelegített törölköző valamint olaj segít ráhangolódni a következő percek történéseire. A testem kiéhezetten várja a gyúrást, majd az azt követő gyengéd simításokat. A vádlinál a türhetőnél kicsit erősebb fogások, a nagy közelítő izmok finom simítása, majd a nagy farizom isteni dögönyözése, csak egy-egy eleme a Berninél történő foglalkozásnak ami függőséget okoz. A derék is megkapja a törődést sajátos, egyedi fogásokkal kiegészítve a Svéd masszázs alap mozdulatait. Így halad precízen egész a fejbiccentő izomig, majd a fejnél megállva érzéki simításokkal a nyakon egy bizonyos jellegzetes ritmussal folytatva és végig haladva a másik oldalon, majd fordulás. Első alkalommal már nagyon izgatottan vártam ezt a pillanatot, lelkesen fordultam erre Berni megint betakart törülközővel és elölről is megdolgozta a combom.
  • Levezetés:

    A combom után a törölközőt szép lassan lehúzza a mellemtől a lábfejemig így felitatva a maradék olajat (kókuszolaj). Régi ismerettségünkre tekintettel és mert “jófiú”vagyok, így felmehetek a galériára. Kényelembe hejezem magam a tatamín és Beverly, akarom mondani Berni mellém dől és elkezdi az “aljas”kis játékát. Húz és felhúz ahogy úgy tesz, mintha csinálna dolgokat amiket végül nem tesz meg csak játszik. Lehet, hogy ő egy illúziónista, igen egy szemfényvesztő, de kit érdekel ha így is képes eljuttatni oda, ahova menni szeretnél?!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás soha nem téma, a megadott tisztelet díj mellett meglepem mindig valami kis ajándékkal, mert nagyon tetszik ahogy örül a kis ajándékoknak:)
  • Összkép:

    Én szeretem ezt az Érzékekkel való játékot és mindig izgatottan térek vissza Bernihez, mert minden egyes alkalom egy relytély.
Happy Massage