• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, elsőre felvette, már a telefonban is nagyon kedves és rendkívül értelmes, nyugodt hangja volt.
  • Megközelítés:

    Belváros legbelvárosabb része, parkolót soha nem lehet szinte találni, de pont a ház alatt van egy parkolóház, ott mindig van hely biztosan.
  • Helyszín:

    Tiszta kis lakás, teljesen újszerű, fürdő is rendben. A szobában egy franciaágy a tetthely, előtte nagy tükör, amiben folyamatosan lehet vizuálni az eseményeket.
  • Lány külseje:

    Külsőre tökéletesen pont olyan, mint a képeken, a cicik fenomenálisak. Szilikon, de tökéletesen természetes esése van, hibátlan. A külsőn kívül ami nagyon megfogott az Aletta egész lényéből áradó finomság, nettség. Szép és értelmes lány.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs az inkább kis beszélgetésbe és lágy simogatásokba bontakozott ki, így igazán masszázsról nem tudok nyilatkozni, de ez az én döntésem volt, nem is ezért járok ilyen helyekre, így egyáltalán nem bántam, hogy ezt a részt kihagytuk és egyben le is rövidítettük. Ismerkedésnek és egymás felfedezésének viszont tökéletes volt, nem mintha ráhangolódást igényelt volna a hölgy :)
  • Levezetés:

    A kölcsönös simogatásoktól már kellően hadrendbe helyezkedtem, mivel a finom bőre a hibátlan melle érintése teljesen felizgatott. Finom érintésekkel viszonozta a felfedező körutat, aztán szépen rátért a farkam először kézzel izgatására, aztán mikor érzékelte, hogy már nincs rajta mit izgatni, akkor a szájába vett finoman, de azért mégis pornósan. Mondjuk az egész lényében ez a kettősség megvan, én ezt pont nagyon szeretem is. Több pózban kényeztetett szájjal, volt mikor a tükörből szemléltem az eseményeket, volt mikor felülről miközben fölé térdeltem, volt vagy 3-4 különböző póz, mindegyik tökéletes volt mind a fizikális kontaktus, mind a vizuális effektus szintén. Közben váltottunk is és én is kényeztettem, mondanom sem kell, hogy ott is ugyanolyan finom volt, mint az egész lénye és jól is reagál a kényeztetésre. Fordultunk 69-ben is, szóval kipróbáltunk a műfaj engedte kereteken belül jó pár pozitúrát. A végén a csodálatos mellekre élveztem, hagyott lenyugodni és utána finoman le is törölgetett. Picit pihentem, aztán a fürdőbe el, mivel az óránk már lejárt. Amit amúgy abszolút nem nézegetett. Utána beszélgettünk még kicsit, mert értelmes és jó beszélgetőpartner is, aztán teljesen kielégülten a távozás útjára léptem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, szerintem pont tökéletes egy ilyen gyöngyszemért. Nem a masszázs kategória alja, hanem inkább a teteje felé konvergáló, de a hölgy és a szolgáltatás is teljesen összhangban van ezzel, úgyhogy abszolút megérte kategória. Hogy még specifikusabb legyek, a legnagyobb magyar címletet helyeztem a szekrényre.
  • Összkép:

    Mindenképpen vissza fogok menni, nagyon jól éreztem magam és Alettával kapcsolatban tipikusan az a legjobb meghatározás, hogy semmiképpen nem a 12 egy tucat kategóriából való és ez mindenre érvényes, a külsőre, a kedvességre, a kisugárzásra és az erotikára is.
Happy Massage