• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam telefonon, néhány csörgés után felvette. Nagyon tetszett a hangja, kedves volt és korrekten mindent elmondott a telefonban. Nagyon könnyen ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    BKV-t nem tudom, de szerintem jár arrafelé több minden, mert forgalmas úthoz közel esik. Én is onnan kanyarodtam be a negyedbe autóval. GPS mutatta a helyszínt. Viszonylag gyorsan találtam parkolót, de mert szerencsém volt. Visszasétáltam a GPS által mutatott irányba, de nem találtam meg a kaput. Felhívtam őt és segített, merre keressem. Nem ismerem a környéket, én hibám volt, hogy ilyen nehezen találtam meg a kaput. Onnantól már könnyű volt a bejutás.
  • Helyszín:

    Szép volt a lakás belülről is. A szoba megfelel a célnak. Kényelmes franciaágy van a szobában. Egy kicsit nagyon besüllyed, de ez nem volt gond.
  • Lány külseje:

    Eszti egy nagyon szép kis csaj. Alacsony, de csodás formái vannak. Ami legjobban tetszett az a cicije. Arra gondoltam, mikor megláttam, bárcsak minden nőnek ilyen szép lenne. Mintának használhatnák. Arca nagyon szép, nekem nagyon bejött. Feneke is formás, kerek. 1 deka felesleg nincs rajta.
  • Action:

    Kértem, hogy együtt fürödjünk, Esztinek ez természetes volt, ennek nagyon örültem. Eszti végig ilyen természetes volt. Bemásztunk a kádba, megmostuk egymás hátát és minden mást is alaposan. Közben már 1-2 csók elcsattant. Finoman öleltük egymást. Jó volt. Egész együttlét alatt nagyon sokat csókolóztunk és nem csak szájrapuszi volt, hanem nyelves. Bent a szobában is örültünk egymásnak, megvolt a szimpátia. Eszti nagy haját összefogta. Megdícsértem, hogy nagyon tetszik a haja. Kis simogatások után megöleltük egymást és hosszasan csókolóztunk. Majd Eszti került felülre és elindult dél felé. Lelkesen végigpuszilgatta a mellkasom, hasat és végül leért, a környékét puszilgatta, majd finoman elkezdte a franciát, majd egyre jobban belelendült. Kértem a 69-et, gyorsan rámhuppant, én pedig lágyan, majd egyre jobban belelendülve nyalogattam, nyelvemet bedugdostam puncijába, ez is tetszett neki. Halk sóhajokat hallottam és ringatta csípőjét. Szép rózsaszín a puncija és szűk. Egy ujjamat is bedugtam finoman, aztán egyre mélyebbre. Tetszett neki. Így ujjaztam és csiklóját nyalogattam. Ezután pihiztünk, ölelkeztünk, csókolóztunk, nyelvünk játszott egymással. Gumit húzott és lovaglóban rácsúszott. Eszméletlen érzés volt. Csókolóztunk, majd ciciket puszilgattam, nem tudtam betelni vele. Úgy láttam, neki is tetszik. Majd alúlról megdolgoztam, ez is tetszett neki. Szűk kis puncija csak úgy szorult farkamon. Nem is bírtam sokáig, telelőttem a gumit. Eszti nem sietett leszállni. De végül sajnos leszállt. Letisztogatott, én még eszméletlen voltam. Igazából nem is tudom, hogy törölt, mi volt itt 1-2 percig. Aztán mellém heveredett, összebújtunk, combját rám tette. Én simogattam, csókolgattam, farkam továbbra is kemény maradt. Meg is jegyezte. 1-2 percet beszélgettünk és folytattuk. Mondtam neki, hogy nagyon kívánom. Megint szájjal izgatott, aztán hosszasan csókolóztunk. Második fordulóban több pózt is kipróbáltuk, mindegyikben tökéletes volt. Doggyban csodás volt a feneke. De a ciciktől nem tudtam elszakadni, előrenyúltam és simogattam mellét, bimbóját. Hátát csókolgattam. Hátulról keményebben is csináltuk nagyobb tempót diktálva. Misszionáriusban is húz magába, csókolgatta nyakam, ölel. Azt gondolom barátnőtől sem lehet többet kívánni. Lovagolt felemelt térdekkel, így is gyönyörű volt. Végül gumi le, ő nyalogatta a golyókat és így lőttem a hasamra egy hatalmasat. Itt megint elvesztettem a kapcsolatomat a külvilággal. Ezután megint összebújtunk és beszélgettünk magán dolgokról. Búcsúzáskor ajtóban is még poénkodtunk és csókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Esztit jelenleg az egyik legjobb és legkorrektebb lánynak tartom. Az előre elkészített rózsákat felöltözéskor dobtam az éjjeliszekrényre. Maximálisan megérte. Átlag alatt 2 hajszállal a rózsák száma. Legtöbb lány példát vehetne róla.
  • Összkép:

    Utóbbi időben Őt gondolom a legjobb, legőszintébb lánynak akivel találkoztam. Nem játsza meg, de odateszi magát és nagyon kedves. Szerencsés alkata van, nagyon szép a teste is.
Happy Massage