• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már hiányzott Enikő, amikor megpillantottam az oldalon, hogy visszatért. Azonnal hívtam, és szerencsésen elértem. Megörültünk egymásnak, és azonnal időpontot egyeztettünk, valamint felhívta a figyelmem egy kis változásra, ami a tisztelet díjat érinti.
  • Megközelítés:

    A cím nem változott, metró 500 méterre, GPS-es házhoz visz, parkolás lehet nehèz, nekem 100 méterre sikerült leállnom. Ismert Angyalföldi lakópark.
  • Helyszín:

    Hibátlan, elegáns, tiszta, jól felszerelt. Mániákusoknak jelzem: többféle tusfürdő, szájvíz és spray, nedvszívó törölköző. Kényelmes francia ágy, remek kanapé, félhomály. A lakás méltó úrnőjéhez!
  • Lány külseje:

    A diszkrét , elegáns képek sejtetik a valóságot: Enikő egy szuper alakú, elegáns nő. Érdeklődő, nyilt tekentet jellemzi, vékony nyak, finomanan ívelt izmos karok, darázs derék, falatnyi, tenyérbe illő popó, hosszú, kecses lábak tűsarkúba bújtatva, koktél ruha a fogadó szett, mely alól felsejlik az igényes fehérnemű. Számomra tökéletes Nő! A teltebb idomok, kedvelőinek ellenjavalt!
  • Action:

    Érkezés, puszik, gyors vetkőzés, zuhany. És kezdődik a varázslat! Rajtam már csak egy törölköző, Enikő még mindig ruhában. Szenvedélyes csókot váltunk lehúzom a cipzárt és megcsodálom a fehérnemű szettet. A csók hatására a törölköző emelkedni kezd. Végigsimítom Enikő hátát, és közben ügyesen ki csatolom a melltartót is. Elém tárulnak a pici de végtelen formás cicik. Nem tudok és nem is akarok ellenállni nekik, felváltva kényeztetem őket amíg a bimbók kemények lesznek. Finoman lehúzom a bugyit, leheveredettünk az ágyra, majd megkérem üljön a számra. Egy csodálatos punci várja a kényeztetést amit azonnal meg is kap, közben simizem a ciciket a pocit a popót és hallgatom az egyre szaporább levegővételt fokozom a tempót, és győzelem! Én kapok egy kis franciát, de hamar óvszert kérek ,mielőbb bent akarom tudni a türelmetlen, beton kemény ezredest. Missziben kezdünk ,először finoman majd egyre inkább fokozom a tempót amíg a második találatot elérem. Pihegés majd paci. Változatosan hol guggolva hol előredőlve hol hátradőlve ,nagyon élvezem a látványt és a helyzetet. Kis francia ,pihenőt tartunk, majd átmegyünk a kanapéra ahol Enikő fél térden állva, hátulról várja az áldást. Az áldás megérkezik ,egyúttal Enikő hangja is felerősödik és harmadszor is elmegy. Ezt már nehezen bírom ,visszamegyünk az ágyra kérem, Hogy a cicikre küldjem az ovit. Térdelek, Enikő kézzel befejez,cicije is pocija mint egy absztrakt festmény. Nekem nagyon tetszik ,törölgetés és eldőlök mint egy zsák. Tartalmas beszélgetés, részemről zuhany ,az időt picit túllépve távozás, előtte egy igazi csók!
  • Elszámolás:

    A végén, diszkréten elhelyezem a pulton a tiszteletdíjat ,egy szó sem esik róla. Extrákról nincs tudomásom önmagában az együttlét az extra..
  • Összkép:

    Nem véletlenül vagyok visszajáró vendége Enikőnek. Egy kifinomult de lendületes és szenvedélyes órát töltünk együtt, úgy érzem a szimpátia kölcsönös. Mindenképpen visszamegyek többször is hozzá, amig köztünk van. Enikő ,köszönöm a csodálatos délelőttöt!
Happy Massage