• Dóri(20)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap kora délután hívtam, a telefonos asszisztens (teljesen más a hangja, mint Nórinak) pedig fogadta a hívásom becsülettel. Megbeszéltük a néhány órával későbbi időpontot és a részleteket, amiket nem eresztettem túl bő lére és nem is vettem túl komolyan, mert harmadik féllel tárgyalok.
    Megkérdeztem, hogy az esti hosszabb tartózkodás nem gond-e, mire jött a válasz, hogy "nem, bentlakós vagyok". Ez viszont nem igaz, szóval érdemes odafigyelni az MT-knek, hogy Nóri is időben haza tudjon jutni - már én is kicentiztem kissé.
    Kaptam egy lehetőséget, hogy ha a megbeszélt időpontnál korábban szeretnék menni, akkor telefonáljak és ha van szabad időpont, mehetek. Ezt köszönettel elfogadtam. Kb. 2 órával a tervezett időpont előtt SMS-ben kérdeztek hogy marad-e az eredeti időpont, sajnos nem tudtam korábban elszabadulni, de nem volt gond számukra.
  • Megközelítés:

    Kondorosi úti ismert tömb, szemben benzinkút, oldalt ALDI és kicsit odébb az uszoda. Parkolni gondolom ezeknél lehet, én a villamosokat választottam, de jár arrafelé BKV busz is.
    Mivel nem először jártam ott és fejből mondtam a címet, nem kaptam külön eligazítást, de első alkalommal vagy kérésre elmondják. Érdemes is rákérdezni, mert a GPS/Google Maps nem jó helyre vinne.
    A pontos helyhez érkezve telefonon kapjuk a kódot az alig-emeletre és egy kis eligazítást a házon belüli megközelítéséhez. Nem először voltam, de elsőre sem okozott gondot.
    Érdemes megemlíteni, hogy mivel nagy lakótömb, gyakran van jövés-menés, eddig minden alkalommal megoldhattam volna a bejutást kód nélkül is. (Nyilván, nem fogok hívás nélkül beállítani.)
  • Helyszín:

    A lakás nem változott a legutóbbi ittjártam óta: belépve az amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat, ahol többnyire szól a tévé. Cipő jobbra le, kabát opcionálisan a fogasra vagy balra be velünk a szobába. Én újfent az utcafronti kis budoárba nyertem bebocsájtást, ahol frissen leterített lepedő, az ágy szélén törölköző (elég nagy, ropogós, így nem pihe-puha állagú) és kellemes mennyiségű világítás fogadott.
    Cuccoknak egy nagyszekrény van kinyitva, ajándékot a mellette lévő komódra lerakva vagy közvetlenül Nórinak lehet átadni, én az utóbbit választottam.
    A kádas zuhanyzó két vékony embernek lehet hogy szűkösen elég, én rozmárként egyedül fértem el kényelmesen. Háromféle tusfürdőt találtam a vendégeknek, nekem elég volt a választáshoz.
    A mosdó szélén szájvíz (végre nem Listerin, már rühellem az ízét), pohárka, dezodor, szappan. Mindegyiket igénybe vettem.
    Fürdőbe jövet-menet kukucskálás volt, bár véleményem szerint most egyedül voltunk a lakásban.
  • Lány külseje:

    A sokpántos piros szettjében fogadott megint, tippre a haja most sötétebb mint legutóbb volt. A képekhez képest mindenképp, de még bőven szőkésbarna - nekem ez nem okozott gondot.
    Testmagasságot nem mértem, de valós lehet, a kiírt súlynál viszont vagy könnyebb, vagy csak én voltam nagyon fickós, mikor megemeltem kicsit, mert nagyon könnyen ment.
    Arcának még mindig van egy szexepilje, a fogszabályzóján kívül is. Az elején volt néhány újra-ismerkedős mondatunk, amikor láthattam a töprengő és a mű-felháborodott arcát is, nagyon cuki mindenhogy, igazi tinilány. Szerintem még mindig eszméletlen szexi amikor belefeledkezik az együttlétbe.
    Fotók közül továbbra is a háton fekvős képei adják vissza a legjobban az alakját.
  • Action:

    Másfél órára érkeztem, mert tudtam jól, hogy még ez is kevés lesz Nórival, de ez van.

    Fürdés után kérésemre már meztelenül várt, így is kezdtük meg az ismerkedést. Elmondása szerint kedveli a finom indítást, ha valaki nem rögtön teljes pályás letámadással indít és mi tagadás, egy nehéz nap után ez nekem is pontosan megfelelt. Az elején még csak 1-2 tartózkodóbb szájrapuszit kaptam, de aztán megolvadt a jég és igazi barátnős-nyelvpörgetős csőrözésben volt részünk. Tényleg, mint utoljára tinikoromban.

    Felajánlottam neki megint egy masszázst – e mögé rejtve fenékmarkolászás iránti vágyamat - amihez kaptam egy semleges krémet és nekiláttunk, hogy a derekát és a lapockáit kellemesen átgyúrjam. Kedves volt, kérdésemre mondta hogy merre fáj, erősebben vagy gyengébben kéri és közben valami általános témáról beszélgettünk. Nagyon jó volt így is felfedezni a testét, finom illatát beszívni és közben botcsinálta derékmasszázsnak álcázva gyurmázni csodás és kemény fenekét. Fejben már éreztem, hogy ma a kutyus pózt még ki kell próbálnom (aztán ez máshogy alakult).

    Kis idő múlva (elfogyott az önuralmam, na) kértem tőle egy fordulást, majd kaptam egy barátnős-nyelvkörzős csókot és zöld lámpát a további kényeztetéshez. Finoman simogatni kezdtem kőkemény keblei halmát, figyelve a bimbóra ami nagyon érzékeny. Közben csodáltam ezt a lányt, aki kipirulva szinte kínálta a kezem alá a testét. A rózsaszín felhőben azt hiszem, néhány bók is elcsattant közöttünk, majd kezemmel már forró öle felé vettem az irányt. Szerintem várhatta már, mert mikor a meleg nyálam hozzáért húsos ajkaihoz, egy "na végre"-típusú sóhajt hallatott és halkan nyöszörögni kezdett. Szirmai szétváltak, pedig még csak kívülről simogattam őket és Nóri már ekkor hullámzani kezdett, testét úgy igazítva hogy neki a legjobban essék ügyködésem. Mivel a szeánszunk ilyen jól kezdődött, kicsit gonoszkodni kezdtem vele és el-el vándoroltam más tájakra a kezemmel; mire reakcióként kinyúlt és apró tenyerét a rudamra kulcsolva finoman fel-le kezdte húzogatni a bőrt és vele engem is. A taktika az volt, hogy mikor én kevésbé stimuláltam őt, ő aktívabban izgatott engem és fordítva, mikor én találtam el a jó ritmust, ő kezdett el inkább magára koncentrálni. Nekem nagyon tetszett ez a megoldás, nem is nagyon tapasztaltam még másnál spontán ilyet.
    Kis idő múltával Nóri nyöszörgései egyre valódibbak lettek, punciját egyre többször nyomta neki vagy húzta el az ujjaimtól és ennek hatására jött is a gyönyör első hullám nála.

    Picit pihegett, miközben én úgy döntöttem, hogy addig izgatom amíg újabb hullám nem jön; elvégre már a múltkor is sikerült sorozatosan boldoggá tenni az ő segítségével. Kaptam-fogtam magam, ujjamat a nyelvem váltotta a puncin, amitől megint újra dalolni kezdett ez a kis tündér, majd néhány "basszus" után szűk kis barlangjába irányítottam az ujjamat. Nem tudom, mennyi idő és hány „basszus” lett a közös ügyködés eredménye, de a végén már a lábai is remegtek. Egy kis felülést kért, mert félt hogy begörcsöl.
    Kihasználtuk az időt, én egy pohár vizet kértem és elosontam a fürdőbe szájat öblíteni és arcot mosni, mert Nórinál nyalás után nincs csók.

    Cseréltünk, most én következtem.
    Én az ágyon térdeltem, ő oldalt felkönyökölve, szemben a falhoz támasztott tükörrel, így volt lehetőségem több irányból mozizni a történéseket. Finoman kezdett, kézzel és szájjal egyaránt dolgozva, mélytoroknak vagy kényszerfranciának a gondolata sem merült fel, ő nem ez a típus. Kis idő múlva hanyatt feküdtem, ekkor oldalról mellém kuporodott, fenekét a kezem ügyébe helyezte és - mintha még mindig szégyenlős lenne – hajának függönyével takarta a farkam izgatását. Kérésemre kis nyálat csorgatott rá, illetve pillanatnyi szünet nélkül engedte hogy a haját összefogva szemléljem ahogy nyelvével köröz a makkon és kezével időnként izgatja a zacsikat. Picit irányítottam hogy nekem hogy jó, s láss csodát, a következő ritmusnál már úgy is csinálta. Fenekének simogatása és markolászása közben viszont ujjam - "majdnem véletlenül" - a puncijához ért, mire kaptam egy teli szájjal végrehajtott sóhajtást.
    Hohó! itt bizony nekem még teremhet babér - gondoltam és elkezdtem imitálni az előbbi játékunkat. Kéjes kárörömmel vettem tudomásul, hogy nem tud izgatás közben rám koncentrálni most sem - annyira nem, hogy egy ponton túl már szóltam neki hogy tolja ki nyugodtan a csípőjét és vegye el ami az övé. Szerintem csak erre várt, mert hát hirtelen tényleg a markomba kaptam harmatos szirmait és ujjamat már a borsónyira duzzadt csiklójához dörzsölgette. Mint utolsó szalmaszálba, úgy kapaszkodott a rudamba, majd oldalt dőlve elsodorták az újabb hullámok és csak lihegni tudott.

    Na jó, itt már vérszemet kaptam és úgy voltam vele, ha ez ma ilyen könnyen megy, hát ne hagyjuk abba! Kis simogatás után kértem, hogy kerüljön fölém és lovagolja meg a nyelvemet. A kihívást láthatóan sportértékére való tekintettel elfogadta, így ebben a pózban tudtam még nyalakodni kicsit, ami szintén fokozta a hangulatát, majd mikor már túl érzékennyé vált a csiklója, megegyeztünk a gumihúzásban. Egy emelettel lejjebb csúszva, rendes lovaglással kezdtünk, plusz síkosításra nem volt szükség. Nóri eszméletlen szűk, én pedig baromira fel voltam már izgulva, így miután beigazította fütykösömet és rácsusszant kapásból tövig, egy percig csak finoman hintázva tudta élvezni a mókát. (Átlag méret vagyok, bár szerintem ekkorra már nőttem egy kategóriát.)
    Megint az emberi dildó játékot játszottuk, én csak lestem ahogy ez a kis tinilány mostanra gátlástalan szexbombává változott és hol a fenekét széthúzva ül belém még mélyebben, hol a melleit gyűrve, majdnem szopogatva, lihegve és hörögve élvez rajtam, csiklóját hol igénye szerint nekem dörgölve, hol a vénuszdombjáról a bőrt felhúzva, az ingert csökkentve. Szó szerint megkefélt. Én ezek hatására elengedtem a kutyust, mert ezt addig akartam élvezni, amíg csak lehet és néhány szoftosan mocskos szóval bíztattam, közben pedig melleit markoltam.
    Rám borulva és majdnem-csókot adva pózváltást kért, mert megint félt a lábgörcstől. Hasra fordult, fenekét kinyomta és az előző performanszától megrészegülve most én kezdtem el tövig hatolva mély benyomásokat tenni rá. A finom ringatózástól kezdve a csattogva dugásig mindent kipróbáltunk, közben hol a kezemet szorította, hol a haját odébb söpörve kínálta fel vállait és nyakát csókra.

    Mikor éreztem, hogy már a négyjegyű függvénytábla fejben felmondása sem segít a kitörés késleltetésében, az ágy szélére kértem őt és némi orális rásegítés után elért a vég.
    Az ágyra lerogyva vettük észre, hogy szó szerint csatakosra dugtuk a gumit, amin mindketten jót mosolyogtunk. Én megittam a vizem, de vissza kellett heverednem az ágyra, mert nem bírtak el a lábaim. Nórinál az ellenkezője, ő azt mondta, most nem tud lefeküdni, így gésaként mellém telepedve simogatott és várta meg, míg teljesen lenyugszom.
    Beszélgettünk még egy kicsit, majd - egyfajta ajándékként, és mert az időnkből már nem sok volt hátra - felajánlottam neki, hogy egy picit hamarabb elindulok, hogy mindketten biztosan hazaérjünk. Nem mondanám, hogy örült az én racionális felvetésemnek, így a búcsút még némi ölelkezős-beszélgetős intermezzóval nyújtottuk.
  • Elszámolás:

    Telefonban korrektül elmondják, nem változik a helyszínen sem. Az extráknál az orális mókák díjszabásáról tudok nyilatkozni, azt a mai átlagnak mondanám.
    Összességében a másfél órás móka ára szerintem nagyon-nagyon megéri, másnál az óra ennyi és ugyanezek vannak az alapban.
    Sajnos újfent megerősítette, hogy nem tervez hosszú távra ebben a műfajban (mi már lehet hogy nem is találkozunk újra), így aki szeretné meglátogatni, ne sokáig gondolkodjon.
  • Összkép:

    Nagyon remélem, hogy nem lesz akadálya a lila cimkének, mert Nóri minden szempontból megérdemli.
    Teljesen olyan a szex és az egész együttlét vele, mint amire tinédzser korában minden fiú vágyik a barátnőjével. Igen, van még technikában mit fejlődnie, de cserébe nincs színház és megjátszás.
    Én nagyon sok olyan őszinte reakciót és élményt kaptam tőle, amit életemben még mástól nem. Márpedig szerintem ez (is) egy Istennő ismérve.
Happy Massage