• Vivien

  • Beküldte:
  • Vivien reagálása

    Köszönöm, hogy megismerhettelek, várlak vissza szeretettel. Sok puszi & csók!

  • Egyeztetés:

    Az oldalt nézegetve akadt meg a szemem a hirdetésén, mikor megjelent. Rövid töprengés után felhívtam. Szerencsém volt, egyből elértem. A tájékoztatás után rákérdeztem egy randi időpontra, ezt hamar lefixáltuk. Pár perc múlva újra kerestem Őt, s egyeztetés után küldtem a VTR-t. Rövid időn belül jött az elfogadó válasz, így gyorsan nekiláttam készülődni, az érkezésig volt kb. másfél órám.
  • Megközelítés:

    A Petőfi-híd pesti hídfőtől egy rövid séta, így a BKK megoldva. Autóval se körülményes, viszont a parkolás elég nagy kihívás. Az utcában négy autónyi hely van, ami természetesen állandóan foglalt. A harmadik kör után a szomszéd utcában éppen felszabadult egy hely, így szerencsém volt.
  • Helyszín:

    A kerületi rehabilitációban felújított, vagy nem rég épített ház. Kapucsengő és kis liftezés. Aki sportosnak érzi magát, lépcsőzhet egy keveset. A lakás igényesen berendezett, rendezett és tiszta mindenhol, ahol jártam. A szobát a tetthely, vagyis egy kényelmes franciaágy uralja. Nagyon mást nem néztem, mert vendéglátóm hatása alatt voltam. A fürdőben zuhanykabin, puha törölköző, és minden segédeszköz a megfelelő felkészüléshez.
  • Lány külseje:

    Mivel a mai napon arcos képe is megjelent, aminek nagyon örülök, így érdekes lesz ez a fejezet. A tegnapi randikon nekem meglepetés volt látni Őt. A bejárati ajtó becsukódott mögöttem, és Vivien ott állt velem szemben. A képein látható bordó, testre simuló ruhában fogadott, egy talán rózsaszín gyöngyház színű magassarkúval kiegészítve. Mint az olvasható, nem alacsony leányzó, de így kicsit kapaszkodnom kellett. Gondolom ez neki sem volt ok, a szobában egyből kibújt a topánkából. Visszatérve a lényegre, hirtelen nem tudtam hova nézzek. A ruciból kikandikáló formás cicikre, vagy a mosolygó szép arcára. Ápolt hosszú fekete haja keretezi ovális arcát, beszélő sötét szemei egyből rabul ejtettek. Ajkai csókolni valók, és sok-sok örömöt okoznak. Közvetlensége, kedvessége, és az egész kisugárzása, egyből magával ragadott. Karcsú és formás teste, hófehér bőre, szép eredeti keblei, és a kényeztetni való nőiessége már csak tetézi az első benyomást. Megállapítottam, hogy a képek ezt a valóságot nem adhatják át.
  • Action:

    A bemutatkozás után a szál virágot átadtam. (Jól választottam, akkor meg nem volt kiírva a kedvenc.) Üdvözlő puszi szájra, ami közben átalakult, és már a kíváncsi nyelvek is megismerkedtek. Cipő le, megmutatta a fürdőt hol találom, majd a szobába mentünk. Ruháimtól gyorsan megszabadultam, majd egy igazi csók után irány a fürdő. A gyors higiéniai körök után siettem vissza a szobába.

    Vivien ott állt előttem, s már én is kezdtem állni a helyzettől. Összeölelkeztünk, s egy heves, nyelvjátékos csókolózásba merültünk. Nem csak hagyta magát, hanem érzéki nyelvével kikövetelte ezt az ismerkedést. Jó ideig élveztük egymás játékosságát, s egyre inkább igyekeztünk egymást feltüzelni. Közben nyakát is végig csókoltam, majd a szabadon lévő bimbókat is üdvözöltem. Kezeim az ölelkezés közben bejárták mindenét, combjai között kis fehérneműt fedeztem fel. A csókolózást csak kis időre megszakítva, felfelé kibújtattam a ruhájából, majd ellenkező irányba a bugyikától is megszabadítottam. Még mindig az ágy előtt állva ismét magamhoz húztam Őt, s most már teljes testét érezve folytattuk a nyelvek viadalát. Meg is jegyezte, milyen fürge és játékos eme testrészem, én nyugtáztam, megtalálta zsák a foltját.

    Az ágyra kerültünk, s folytattuk ajkaink játékát. Egy idő után partnerem elhagyott, s nyelvével a mellbimbómra fókuszált. Közben felpillantott időnként, hogyan élem meg a történéseket. Huncut szemei és mosolya, még erősebb vágyakozást okoztak. Egy újabb csókra még feljött hozzám, aztán a mellkasom után egyre lejjebb haladt. Na ekkor tűrtem a fejem alá még egy párnát. A hasfalam puszilgatása után a combtövemhez ért, ekkor már nagyon vártam a folytatást. Nyelvecskéje először a segédeket számolta meg, majd nagy örömömre ajkai közé véve ápolgatta őket. Váltás közben, a most már kemény szerszám is kapott egy-egy nyelves simit, de még nem tette magáévá. Rám omló haját félrehúztam, hogy a szemébe nézhessek, s lássam ténykedését. Imádtam minden mozdulatát, de mikor kéz használata nélkül ajkai közé vett, na az volt a csúcs. Rövid tempózás után egyre mélyebben vette el a szerszámot, majd teljesen magáévá tette. Nózi a hasfalamat nyomta, miközben a torka mélyén élvezkedtem. Csodálatos érzés volt. Kicsit még oldalra megrázta a fejét, ennél mélyebbre már nem kerülhettem. Közben nyelve is tüsténkedett. Én csak moziztam, hálálkodtam, simogattam és áldottam a sorsomat. Amikor újabb technikával örvendeztetett, mármint torokhangok közepette masszírozta a harcos fejét, meg is jegyeztem, Te egy őrült vagy, velem együtt. Ez után magamhoz kértem kedvesemet, s elnézést kértem, hogy elvettem a játékát. Csókok közben megbeszéltük, hogy nem lesz több körös az együttlétünk, én majd nagyon igyekszem viszonozni határtalan jóságát, de azért most még visszakapja ami az övé. Keze érintése nélkül újra kényeztette a golyszikat, majd csodás ajkaival és torkával ismét elkápráztatott. Mikor már sokadszorra vette mélységi kiképzésre a rudat, éreztem váltani kellene. Nehezen szántam rá magam, de felvetettem a csere lehetőségét.

    Kedvesem elhelyezkedett, én fölé, majd egy csók után a combjai közé fészkeltem be magam. Nagyon vágytam rá, így nyelvem azonnal a szirmok közé nyomult. Első reakciója azt mutatta, tetszik a közeledésem. Teste kicsit összerándult, lassan széjjelebb nyitotta combjait. Én lelkesen csalogattam, s egy idő után érezhettem a kis duzzanatot. Közben lejjebb is köszöntem, s érezhettem nedűjét. Partnerem a melleit markolászta, közben lesandított felém. Tárgyilagosan megjegyezte, hogy kell a két párna a fej alá, a megfelelő látásszög eléréséhez. Én változatos nyelveléssel igyekeztem felderíteni a megfelelő utat. A már kiduzzadó csikló ingerlésekor már jöttek a remegések, testfeszülések, jó úton jártunk. Ujjaimmal szétnyitottam a szirmokat, s finom érintésekkel kényeztettem Őt. Ölét egyre inkább tolta felém, majd fáradhatatlanul pörgő nyelvem a csúcshoz juttatta a Drágát. Erőteljes remegés járta át a testét, s pihegve közölte, most már nagyon érzékeny lett. Pihenés képen a vénuszdombját és combtöveit puszilgattam, de nem akartam tágítani. Bő nyálas nyelvemmel finoman végigsimítottam nőiességét, s újra a csiklót kezdtem ingerelni. Most már sűrűbben látogattam a nedvező puncit. Körbenyalogattam, majd mélyre csúsztattam nyelvemet. Ismét kezdődtek a kis remegések. Kezeivel ismét a ciciket markolászta, néha ujjaink összefonódtak. A cicigyúrásba én is besegítettem, de közben nyelvem fáradhatatlanul dolgozott. Kis dudrocskája nem is húzódott vissza, valószínű várta a törődést. Jó ideig élvezkedtem mindkettőnk örömére, mikor úgy éreztem ismét sikerült célba juttatni kedvesemet. (Aztán az is lehet, hogy az elsőt is csak én éltem meg így.) Pár búcsúnyalintás után elváltam a puncitól, én nagyon jól éreztem magam.

    Gondoltam, az idő jócskán előrehaladhatott. Ezt kontrolláltuk, és sajnos így volt. Másra már nem nagyon volt időnk, így az ágy mellé állva vártam a beteljesülést.

    Vivien velem szemben négykézláb, s azonnal heves franciába kezdett. Kezeit most sem használta, ajkaival ügyesen tette a helyére a merev szerszámot. Az eddig bemutatott csodákat még fűszerezte formás popsijának rázásával, mi közben a garatról jövő hangokkal fejét is megrázta időnként. Mondanom sem kell, ezt nem sokáig bírtam. Hatalmas lövéssel engedtem útjára a sereget. Ő teljes természetességgel nyugtázta a dolgot. Tovább dolgozott rajtam, amíg teljesen kész lettem. Fantasztikus koronája volt a randinak.

    Annyi időm maradt, hogy egy gyors alvázmosást megejtsek, de az öltözés már túlórába ment. Partnerem ezt nem tette szóvá, nem is utalt ilyesmire, kedvesen beszélgetett velem.
    Mikor a cipőmet húztam, kritikus magasságba kerültem ölével, nem tudtam ellenállni, s picit megsimogattam. Ő nevetve mondta, látod, még mindig nem húzódott vissza!

    Véget nem érő csókokkal vettünk búcsút, de menni kellett.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerint a helyszínen sem változott. A budapesti átlag. A találkozó elején rendeztem, ez első találkozáskor ez természetes.
  • Összkép:

    Szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem ezt a csodálatos fiatal NŐT! Jó lenne még jobban megismerni egymást, s sokszor együtt tölteni az időt.
Happy Massage