• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Vénkecske!)

    Mint arra az írásodból is fény derül,nem új keletű a személyes

    ismeretség kettőnk között.:) Minden alkalommal repesek,ha tudom hogy hamarosan

    újfent találkozhatunk.) Köszönöm kitüntető figyelmedet a női nem iránt,illetve irányomban is.

    Volt időnk feltérképezni egymást,így játszi könnyedséggel fokozva a légyottok forró cselekményeinek

    apró; ám annál tartalmasabb momentumait.)

    Ami örömömre, ismét monumentális extázissá alakult át.

    Nagyon köszönöm,hogy a sok túlóra ellenére időt tudtál szánni élményünk publikálására;)

    Csók: Valéria*

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár percen belül visszacsengetett. Ismét megcsörgettem, éppen pizzát evett, biztosan finom lehetett, mert a hangja is olyan kivánatos volt... Nem tudok betelni vele.Na nem csak a hangjával. Szóval ismét kívántam, jobban mint egy pizzát, sikerült is pár napra rá találkoznunk. Természetesen itt az oldalon az időpontot levében is megerősítettem. Már csak hármat kellett aludnom rá.
  • Megközelítés:

    GPS is, de én is már behunyt szemmel odatalálnánk, remek helyen van a kuckó,csendes egyirányú utcában, a közelben van bőven parkoló. Akár villamossal, akár metróval is megközelíthető. A közismert Nagyvárad téri csomópont.
  • Helyszín:

    Egyik legfőbb szempont számomra a lakás. Ez esetben maximális pontot adhatok rá. Új, tágas, fényes, csendes, nem átjáróház,csak ketten vagyunk.
    A tetthely amerikai konyhás, a fürdőszoba nagy, kád zuhanyfüggőnnyel, túsfűrdők választéka, tiszta és száraz kilépők sora vezet a tükörig, ahol a
    kézbe kapott illatos nagy törölközővel, majd a kikészitett szájvízzel rendbetett de már kellően felajzott férfi igyekszik is ki a franciaágy irányába. Ami a szoba dísze is lehetne, keresztben is használható akár egy remek hancurozó...Rajta friss terítő, kispárnák,a szokásos kellékek, kis éjjeli asztalkán halk zene szólt. Kellemes meleg, az asztalon víz, üdítő, édesség fogadott, no meg Valéria.
  • Lány külseje:

    Számomra egy aranyos kicsi Hölgy(én sem vagyok már egy délceg ifjonc), aki tetszik. Külön nem írnám le az alkatát, fotói bőven visszaadják, valóban olyan... Csinos, arányos, semmi mű, tetkót sem láttam, ha mégis kiemelném valamilyét,az a feneke. Roppant kívánatos ! Arca érthető, hogy ki van takarva, szerintem szép, mosolya ráadásul roppant csábító. Mindig másként fogad(ruhában) , sokat ad arra, hogy illatosan, szolid sminkkel fogadjon. Mondhatni ebben is profi.
  • Action:

    Több évi ismeretségünk ma eljutott egy olyan szakaszába, ami mondhatni egy fajta megkoronázása a számtalan találkozóinknak. Ismervén egymás testét, minden esetben remek randik kerekednek ezekből. Annak ellenére, hogy ritka kivétellel, de mindig van némi izgalom is egyúttal. Most sem volt másképp, csak pár perccel előttem ért a lakáshoz, így a készülődése is jelenlétemben zajlott le. Nem várakoztatott meg a kapun kívül, amit ezúton is köszönök neki. Nekem olyan természetes volt,hogy előttem tette a dolgát,készülődött. Együtt tussoltunk, de mégis külön, a java később jön. Túljutván ezen a részen, hamar a szobába találtuk magunkat. Rögtön egymásnak estünk! Bár nincs két hete, hogy élvezhettem kegyeit, de Valika megunhatatlan. Számomra legalábbis, mindig más megíratlan koreográfia szerint történnek a dolgok. Egyikünkön sem lévén semmi, nem volt akadálya, hogy egymást megöleljük.... Csak úgy pőrén. Közben csókok özöne, simogatások főleg az altájon, remek indítás. Bátran kijelentem a legjobb franciatanárnőm, precíz, mindenre kiterjedő korrepetálásában volt részem, amit szerény tudásommal próbáltam viszonozni, jelen esetben valódi sikerrel, ami egy ritka kegy...Ahogy az is, ha egy Nő valóban mélytorkosan akar örömet szerezni neked. Állítom, ma megtapasztalhattam, milyen hogyha mindketten szeretjük.Nem mindenkinek van a repertoárjában, vagy csak ott van... Vele ez valódi. Szinte leírhatatlan a 69 mikor is felette lévén elmélyedek a puncijában,ahol a változó íz jelzi, hogy neki is jó, közben a falloszom lassan ki be jár csodás kis szájában, majd kellő idő után lejjebb csúszik. Eszméletlen! Mindeközben golyóim is kicsiny kezeiben morzsolódtak, máskor ők kerültek forró szájába melegedni, miközben most kezei gátamat, fenekemet simogatták. Egymás testének kölcsönös izgatása, hosszan, változatosan, már-már Kámaszútra jellegű poziturákban, felejthetetlen élményt nyújtott mindkettőnknek.Nekem biztosan, s mint láttam neki is.
    Egyszerre gondoltunk a folytatásra, immáron gumisan. Jellemzően semmit nem beszéltünk meg, minden csak úgy jött, lassan rám ereszkedett és elkezdődött a tényleges szeretkezés. Nem sietett, nem vágtatott, élvezkedett vele, benne én is. Teljesen kitöltöttem, ám Ő még jobban rámereszkedett, tekert, riszált, hátradőlt, látványnak sem volt akármi. Csókoltuk egymást, kezemben dereka, feneke, keblei, az övében golyóim. Nem akartam így végezni, a miszi a kedvencem, ami most egy vad dugásba ment át, semmi nem számított, csak az élvezett. Randink csúcspontját jelentette mindkettőnk egyszerre megélt orgazmusa. Fenomenális élvezetben volt részem, hála ennek a kis tündérnek. Köszönöm neked!
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor kis édességgel kiegészítve szoktam rendezni. A szokásos tiszteletdíj, mely alulról súrolja az átlagot.Mindig kerekítem. Amit Valéria nyújt, esetemben az erotika csúcsa, kiváltságos helyzet annak aki elnyeri a *kegyét*.
  • Összkép:

    Úgy érzem ennyi év és randi után, nálam méltó a legkedveltebb Hölgy helyére. Tudom, hogy "tele a padlás", de fogad el tőlem : Köszönöm a sok-sok élményt :)))
Happy Massage