• ChloéGirl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megadott időben reggel telefonáltam, azonnal felvette és meg is beszéltünk aznap kora délutánra egy ismerkedős randit.
  • Megközelítés:

    Budai körútra néző házban találkozhatsz Chloéval, bármely tömegközlekedési eszközzel elérhető. Mondjuk ha lemondasz a "tömeg"-ről, mert majrézol a COVID-tól, akkor inkább rollert válassz mint autót, majdnem negyedórát sikerült késnem, mire el tudtam valahol veszíteni a verdát, kész katasztrófa a parkolás.
  • Helyszín:

    Ez egy régi polgári ház talán a harmincas évekből, igen jó állapotban. A lakás meg szinte perfekt, amit talán az ajtón még mindig kint látható előző bérlőnek is köszönhetünk.
    Több szoba is van, mindre jut egy tündérke, mi egy baldachinos egységbe települtünk be, ilyenbe se kerül gyakran a megfáradt vándor kandúr. Mondanom se kell, hogy a fürdő sem hagy kívánnivalót maga után.
    Talán csak az fura kicsit, hogy egy tágas előszobába érkeznek a vendégek, ahonnan nyílnak a szobák, szóval elég jól lehet hallani-követni a jövés-menést. Ezzel együtt a lányok láthatóan ügyelnek a logisztikára!
  • Lány külseje:

    Chloé magas, hosszú combú, vékony, de nőies alkatú karcsú lány. Mosolyogva fogadott egy mintás fenékig érő pongyolkában, alatta fekete bodiban. Szerintem szép és kedves vonásai vannak, s mivel arccal hirdet, ezt magad is megítélheted kedves Olvasó. A haja nyakbaérő, talán ezt az egy különbséget vettem észre a kiírtakhoz képest, továbbá mintha a fotókon erősebb sminket viselne: a valóságban nem annyira vamp mint a képeken mutatkozik, hanem egy közvetlen barátnős lány, akivel bármikor szívesen megismerkednél.
  • Erotikus masszázs:

    Kíváncsi vagyok mindig az első találkozásoknál, hogy masszázs tényleg masszázs-e.
    Nos, az időráfordítást tekintve igen, jobbról-balról mellémülve vádlimtól a nyakamig szépen végigjáratta kis kezeit rajtam, olajjal igyekezett átmozgatni az izmokat, láthatóan van némi fogalma arról, mely izom hol van és mi lehet vele a baj. Az erősséget illetően azért messze lehettünk egy sport masszázs fogalmától, dehát ilyenkor az érzéki simogatás is nagyon jól tud esni! Nem beszélve arról, hogy egy kis ismerkedős beszélgetéssel lehet megalapozni a kölcsönös bizalmat, ami azt hiszem, sikerült is.
  • Levezetés:

    A randevú első felének végén szépen megfordultam, és előterjesztést tettem arra, hogy talán azt a fekete bodit végre le is vehetnénk. Chloé támogatta indítványomat, és kedvtelve legeltettem szemeimet a kellemes domborulatokon.
    Bár megérkezésemkor éreztem egy kis távolságtartást, de a meztelen összebújásra ebből nem sok maradt. Simogattuk egymást ahol csak jólesett, és hát higgyétek el, mindenhogy jól esett! Néhány bátortalan, majd bátrabb csókocska is elcsattant, ezen felbuzdulva számba vettem a kis kemény mellbimbócskákat, és közben tenyeremmel és ujjaimmal körbe-körbe dörzsölgettem ölét, erre pár kéjes nyögéssel és heves nedvesedéssel reagált. Így aztán úgy véltem, megvan az előírásos szimpátia, és fejest ugrottam a gyönyörök kertjébe, aholis hátralévő látogatási időm döntő részét töltöttem. Azt hiszem, nem is eredménytelenül, de első találkozásra nem könnyű ezt megítélni, mindenesetre kaptam dicséretet.
    Kértem, mutassa be ö is franciatudását, amire örömmel vállalkozott és ügyesen szájába vette a keményen ágaskodó hancúrlécet; de erre sajnos nem sok idő maradt, és ezért nem is akartam egyetlen extráját, az NFVSZ-t kipróbálni. Hanyatt fektettem, s miközben tágra nyitott nagy zöldeskék szemeibe néztem, ö kis kezével szépen pocikájára és a cickókra fejte a hímlimonádét, asszem kissé hangos hörgéssel kísértem ezt az akciót.
  • Elszámolás:

    A jól ismert budai átlag, ami még extrával is alatta marad a legnagyobb magyar cimletnek.
  • Összkép:

    Chloé csak nemrégen vágott bele az erotikus masszázs világába, érthető, hogy még nem rendelkezhet sok rutinnal, de hát pont ennek is van egyfajta elsőbálozós bája! Szép és kedves lány kitűnő adottságokkal, szerintem jó hozzáállással, és ha te is tiszteletben tartod, milyen bánásmódban kell részesítened egy ilyen lányt, akkor tuti emlékezetes élményben lesz részed!
Happy Massage