• Viviana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Nagyon örülök, hogy jól érezted magad, én is fantasztikusan egy ilyen igazi Úriember társaságában.
    Remélem hamarosan újra látlak! Csók és ölelés.. Vivi

  • Egyeztetés:

    Viviánát merő véletlenül fedeztem fel,az adatlapját fűrkésztem pont jó időben villogott hogy hívható.Csilingelő hangjával azonnal le vett a lábamról.Elmondta a lehetőségeim leraktam a telefont és VTR be is jelentkeztem.
    Pár nap múlva üzenetet küldött hogy valaki vagy valakik óvaintik tőlem,látták a csevijébe irt üziemet és megprobálták lebeszélni rólam. Nagyon kedvesen megkért hogy nyugtassam meg hogy nem lesz semmi gond a találkánkon.
    Végülis rácáfoltam minden nemü rosszindulatú pletykára velem kapcsolatban.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem GPS segítségével. Közvetlen a ház előtt tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    Régiépitésű társasház 2 emeletén található Viviána stúdiója.A célnak tökéletesen megfelelő.A szobában kétférőhelyes ülő alkalmatosság,tatami. A Fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt. Nagyon igényes és kellemes hangulatú az egész hely.
  • Lány külseje:

    Az ajtót nyitó hölgy látványától hirtelen se köpni se nyelni nem tudtam,Vivána mosolyogva kezét nyújtva fogadott. Nagyon szép nő gyönyörű arc,szép kék szemek,nagyon szép ápolt fogsor,hosszú szőke haj. Szép cickók,kecses testalkat.Ahogy ott ált fekete kis rucijában mint egy tündér. Én a korát 28 ra saccolnám.
  • Erotikus masszázs:

    A tisztálkodásból visszatérve Viviána egy szál bugyiban várt,oda bújt hozzám és nagyon finoman megcsókolt bele markoltam a fenekébe magamhoz húztam és visszacsókoltam.Nagyon finoman csókol igazán vágykeltő.Valahogy leheveredtünk a tatamira és jó hosszan csókoltuk egymást. Rám kérdezett hogy mivel kezdjünk, kérdeztem hogy tud e masszirozni kedvesen felnevetett és közölte hogy tegyünk egy próbát.Olajat használva a talpaimnál kezdve masszirozni kezdett. Nagyon szakszerűen és kellemesen massziroz. Alaposan végig masszírozta lábaim egy porcikám sem kihagyva,a fenekem inkább simogatta ami nagyon izgató hatott.A hátam igazi szakszerű hátmasszázsban részesítette, a letapadt csómokat alaposan megdolgozta. Beszélgettünk közben valamit kérdezett az oldalamra fordultam a válasz erejéig nem bírtam megálni rögtön bekaptam a bimbóját leszivesebben letepertem volna de kedvesen nevetve rámszólt hogy feküdjek vissza mert félmunkát nem fog végezni,picit morogtam de nem lehet nemet mondani ennek a tündérnek. Alaposan átgyurta a nyakam tarkóm is.Mikor végzett megcsókolva mellém feküdt.
  • Levezetés:

    Azonnal rávetettem magam csókoltam ahol értem,nyakát vállát a melleit külön külön kezelésbe véve kényeztettem,hosszan szoptam nyaltam a bimbóit amíg megnem keményedik rendesen,vissza a szájára eljátszadoztunk egy darabig. Végig csókolva kivánatos testét befészkeltem magam a lábai közé és birtokba vettem a punciját.Nagyon szép kívánatos kényeztetni való puncija van méretes clitóval,neki is estem rendesen szoptam nyaltam nyelvemmel a csiklóját kényeztettem. Hosszan nyalatta magát kiélvezte rendesen,egyre mélyebben vette a levegőt beletúrt a hajamba becézgetett.Egyre durvábban csináltam a csiklóját amit nagyon élvezett,lassan ért el a csúcsra de nagyon hosszan élvezett el.Mondtam is neki ebben benne volt három is.Csókoltam puszilgattam a combjait. Magához térve rám parancsolt ellentmondást nem türve hogy csókot akar. Csókolt közben mindenféle kedves szavakkal becézgetett.Nagyon jó érzés volt látni egy ilyen nőt kielégülve látni. Hosszú csókolózás után végig csókolta a felsőtestem a mellbimbóimat,elhelyezkedett a lábaim között és nyalni kezdte a zacsim,kezével rámarkolt a farkamra a zacsim és a golyóim alaposan leszopdosta. Végig nyalta a farkam a tövétöl a makkig heves nyelvcsapásokkal eljátszadozott a farkammal.Bekapta a makkom és elkezde nyelni a kőkemény farkam,az a nagyon durva mélytorok nem volt meg de tövig elnyelve szopott tökéletes ritmusban. Kapaszkodtam is a matracba rendesen.Rácuppant a farkamra érezhető volt hogy nagyon élvezi,kezeit nem nagyon használva fokozatosan növelve a tempót és az intenzitást szopott jó hosszan vezetett a csúcsra,bírtam volna még élvezni a helyzetet de annyira éreztem akarja hogy elélvezzek elengedtem,megfeszülve teleélveztem a száját,egy picit sem finnyáskodott tövig nyelt lent tartott rendesen és ki sem engedte a farkam amíg lankadni nem kezdtem.Elnézést kért hogy mindjárt jön,gondolom a száját ugrott ki kiöblíteni.
    Visssza térve hozzám bújt megcsókolt,össze bújva csókolozva cirógattuk egymást mint valami szerelmes pár.
    Az időm le teltével zuhanyozni mentem,felöltöztem heves csókokkal búcsúzva távoztam.
  • Elszámolás:

    Egy igazán kellemes élménnyel lettem gazdagabb Viviána jóvoltából,nagyon jól éreztem magam.
  • Összkép:

    Viviána egy igazi tündér bájos mosolyával igazán le vett a lábamról,egy igazán életvidám imádni való hölgy ismeretségével lettem gazdagabb....természetesen az élmény felejthetetlen.
Happy Massage