• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyik reggel nagyon nagyon kanosan ébredtem. Muszáj volt erre megoldást találnom. Kivételesen sms-ben írtam Lyndának, van-e és mikor szabad időpontja. Ritka eset, de volt és ráadásul nekem is pont megfelelő volt. Rögtön le is foglaltam.
  • Megközelítés:

    Mivel előtte-utána időre volt dolgom, kivételesen kocsival mentem. A hármas metró pótlása miatt úgyis teljesen kiszámíthatatlan a tömegközlekedés. Szerencsére a ház környékén (előtte és szemben a járdán) mindig van szabad parkolóhely. Kicsit korábban érkeztem, így sétáltam egyet, majd felcsöngettem.
  • Helyszín:

    A lakás továbbra is jó állapotú, tiszta. Egy kolléganő van, de jelenlétére semmi nem utalt. Fürdő tiszta, hangulatfényes megvilágítással. Sok tusfürdő, szájvíz, tiszta törölköző. A szoba közepén a hatalmas és kényelmes franciaágy, zene, félhomály.
  • Lány külseje:

    Ahogy máskor is írtam, a képek egy része nem mostanában készült. Azokhoz képest Lynda kicsit teltebb popóban, combokban, hasban is. A videón szerintem elég jól átjön az alkata. Szerintem imádnivaló. Van mit fogni rajta, de mégis hajlékony. Mellei hatalmasak, ennek megfelelően engednek a gravitációnak is, de szerintem pont ez a jó benne. Imádom markolászni.
  • Action:

    Szobába beérve levetkőztem és irány a fürdő. Az átfolyós vízmelegítővel vigyázni kell, de ha egyszer beállt már ok. Gyors zuhany, szájöblítés és mentem is be a szobába. Csókolózással kezdtük. Hosszan és vadul smároltunk, közben melleit simogattam, csavargattam. Közben néha rátértem a bimbók kényeztetésére is. Ezután leültettem az ágyra szájába adtam ami oda való. Hosszan és lelkesen szopott, időről időre mélyen benyomtam a torkára is. Közben, amennyire elértem a melleit markolásztam. Mikor kellő hangulatba jöttem, az ágyon hanyatt fektetve még betoltam a torkára, majd elindultam feltérképezni a testét a nyelvemmel. Melleket szoptam, szívtam, majd elértem a puncihoz. Isteni húsos, szaftos a puncija. Elmerültem benne a nyelvemmel, időnként a popsiba is benyalva. Mikor már jó lucskos volt, bevetettem az ujjaimat is. 2-3 ujj után kértem a síkosítót és egy perc múlva az öklöm csuklóig elmerül a punciban. Nyalogattam a csiklót, öklömet ütemesen mozgattam benne. Éreztem, hogy közeledik valami jó, kihúztam az öklöm, Lynda egy két mozdulattal rásegített a csiklón és már spriccelt is bőségesen. Elkentem rajta lucskot és folytattam a nyalás, miközben ujjaimmal a popót feszegettem. Kb 4 ujj fért el benne. Átfordítottam a hasára, és innen is nyalogattam, ujjaztam a popót, puncit. Gumi fel és meg is járattam a főnököt mindkét nyílásban. Visszafordítottam és szemből is elkezdtem benne élvezkedni. Mikor úgy éreztem közel a vég, hanyatt feküdtem, és kértem a puncit nyalásra. Szemből fölém térdelt. Nyaltam, ő csúszkált a nyelvemen és kb egy perc múlva telespriccelte a számat. Nem adtuk fel, folytattuk a műveletet és még 4-szer telespriccelte a számat. Imádtam. Utána ő feküdt ismét hanyatt, fejel az ágyról lelógatva és toltam neki torokra. Aztán 69, majd állva használtam a száját. Próbáltam elélvezni, de már kissé túl volt izgatva a farkam és kellett valami finomabb ingerlés. Betettem popóba, majd még utoljára spricceltettem vele. Ezután rámásztam és bedugtam a lucskos punciba. Csókolóztunk és a puha, lucskos hüvely meghozta az élvezetet. HOsszan élveztem, majd amikor teljesen lenyugodtam, lefordultam róla és pihegtem pár percet. Tisztálkodás, majd irány a fürdő. Tetőtől talpig kellett zuhanyozni. :-) Fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    Minden csomagban. Alap és fullos. Én a fullos csomagokat szeretem. Az egy órás csomagba minden belefér, ami nekem kell és elég. Bőven megéri.
  • Összkép:

    Azzal az érzéssel távoztam Lnydától, hogy ismét egy hatalmasat élveztem és sajnáltam, hogy nem tudom ezt összehozni legalább hetente egyszer. Lynda abszolút partner mindenben. Részt vesz a buliban és nem csak hagyja magát. Akarja élvezni és élvezi is.Továbbra is az első számú kedvencem.
Happy Massage