• SZILVI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször mondták már, járt utat járatlanért el ne hagyj, de a hölgy képei felkeltették figyelmem, ami arra ösztönzött, hogy telefont ragadjak és a megadott telefonszámot hívjam. Pár csörgés után egy kedves hang jelentkezett be, akiről kiderült egy kolléganője és mindent elmondott, amit tudni szerettem volna, de ekkor még nem kértem időpontot, mivel a munkám és egyéb teendőim ezt nem tették lehetővé, de megállapodtunk, hogy a héten jelentkezem.
    Pár nappal később hívtam és szinte azonnal felvette ugyancsak egy kolléganő, akivel mindent gond nélkül lefixáltunk aznap délutánra. A címet telefonon kaptam és a kapucsengőn szereplő nevet is, hogy megérkezésemkor már csak jeleznem kelljen ottlétem.
  • Megközelítés:

    Óbuda egy csendesebb utcájában található az ingatlan, amit egy nyár végén érő fürtökben érő gyümölcsről neveztek el. A kaputól nem kell megijedni mert első látásra egy garázsajtó, amin egy olyan kapucsengőn keresztül lehet bejutni, amit csak röviden, egyszer kell megnyomni és válaszként egy berregő hang enged bebocsátást, tényleg egy garázsba, amin keresztül jutva léphetünk a lépcsőházba, aminek lépcsőin pár lépcsőfokot megtéve jutunk a félig kinyitott ajtó elé. Tömegközlekedés is található a környéken villamos és busz formájában, aminek megállóitól pár perc sétát kell megtennünk. A cím pontos GPS ismeri, aki kocsival szeretne megérkezni. A parkolás szerencse kérdése mert ebben az ingyen parkolásban nehezen lehet helyet találni, de nekem az volt mert pár méterre éppen volt egy szabad hely. Erre a manőverre azért szánjunk néhány plusz percet, ha nem szeretnénk elkésni.
  • Helyszín:

    Megérkezve a bejárati ajtó elé és azon belépve egy tágas előtérbe léphetünk, ahol levehetjük cipőnket, de kabátunkat megkér vendéglátónk, hogy a szobában tegyünk le. Az előtérből nyílnak a vendégeket váró szobák, amiből én hármat láttam, de mint kiderült jelenleg kettőben rendelnek. A szobába lépve, annak közepén egy profi masszázságy található, ami alatt krémek és egyéb masszázs kellékek kaptak helyet. A ruháinkat szobainasra és egy kanapéra is tehetjük. Mondhatjuk, hogy én a vörös szobában voltam mert a falon és mindenhol ez a szín dominált. A masszázságy egyik oldalán végig tükör volt a falon, ahonnan minden eseményt jól nyomon lehetett követni.

    A fürdőszoba két szoba közt helyezkedik el az előtér végében. Ebben a helyiségben egy leválasztott helyen zuhanyzásra van lehetőség, és ott akár mind a két végében mert így van kialakítva, ahova peremen átlépve léphetünk be. A vízkicsapódást mindkét oldalon plexi lap védi. Tusfürdőből mindkét oldalon találunk több márka képviseletet, kinek mi az ízlése. A mosdónál kikészített műanyagpohár és többféle szájvíz is található dezodorok társaságában. A törölköző, amit kaptam nagy méretű és vizet jól szívja. Egy másik száraz törölközőt a zuhanyzó elé tett le vendéglátóm, hogy ne csússzak el mikor kilépek onnan.

    Mindenhol rend és tisztaság volt, ami az ott rendelő lányokat dicséri.

    A lakásban többen rendelnek, de én nem hallottam más jelenlétét csak az érkezésemkor láttam egy pár férficipőt, ahova én is tettem az enyémet.
  • Lány külseje:

    A kevés hölgyek egyike, aki arcát és legfőképp mosolyát megmutatva hívja fel a férfiember figyelmét. Képei mindenben megfelelnek a valóságban tapasztalttal. Nem túl magas, karcsú nagyon formás nő nyitott ajtót és pont úgy mosolyog, mint a képein. Haja is úgy omlik szép vállaira, amit a masszázs alatt gumival fog össze. Természetes szép mellei vannak, valamint formás popsija is megér egy misét. Egy kék színű tangabugyiban hozzáillő melltartóban fogadott. Testén egyetlen tetoválást sem látható, bőre puha, selymes.
  • Erotikus masszázs:

    A bejárati ajtó elé érve kíváncsi voltam hogyan hatunk majd egymásra ebben a rövid időben, de mikor beléptem és megláttam mosolygós arcát biztos voltam abban, hogy jól fog alakul a randink. Már az elején elkezdtünk beszélgetni, ami szinte végig folyamatos volt és ez oldotta mindkettőnkben lévő kezdeti feszültséget mert bárhogyan is nézzük, első találkozás volt. Míg levetkőztem vendéglátóm előkészítette a fürdőszobát, kikészítve száraz kilépőmet. Ezután megkaptam törölközőmet és letudtam a tisztálkodási kört szájvízhasználatot sem kihagyva.

    Mikor beléptem a szobába ő még egyszer kiment ellenőrizni a fürdő tisztaságát majd visszatért hozzám. Megkért feküdjek hassal a masszázspadra, amit meg is tettem és kezdetét vette kezeinek érintése. Mielőtt ez megtörtént volna levette melltartóját, de a tangabugyi rajta maradt. Kezére krémet tett és hátammal kezdte keresztirányú mozgását popsitól felfelé haladva majd jött a hátam felső része, nyakam, de még fejem sem maradt ki semmi jóból. Egy idő után karjaim is megkapták nem olyan erős kényeztetésüket, amit kézfejem és ujjaim követtek. Ezután még egy kis simogatást kaptam felső testemen majd lábaim következtek talptól felfelé haladva vádlim és combjaim izmait is átgyúrva. Farizmaimnál már egy kicsit több időt töltött finom érintésekkel majd egy idő múlva megérintve azok közt rejtőző magjaimat védő vékony bőrrel bevont redőimet.

    Mikor egyértelműek voltak jelzései megkért forduljak meg. de ekkor még nem kezdődött el más irányú kényeztetésem mert lábaim elölről való átgyúrásával folytatódott kezelésem, ami bár nem tartott sokáig, de jól esett.
  • Levezetés:

    Most biztosan sok férfitársamnak fogok csalódást okozni mert, akik már olvasták beszámolóimat megszokhatták, hogy elég nagy részletességgel írom le kényeztetésem és azokat is, amiket megenged nekem vendéglátóm. Előre bocsátom ez vendéglátóm kérése, hogy ne menjek bele a részletekbe mert, amit kaptam mondhatjuk egyedinek miszerint az aktuson kívül elég sok mindenben részesültem.

    Ezt a hibát egyszer elkövettem, miszerint nem vettem figyelembe egyik vendéglátóm kérését a részletezettséget illetően és ott kaptam kommentben, csevegőben hideget, meleget egyaránt, amit most is felvállalok mert most már így tartom illendőnek, ha egy hölgy megkér erre. Sajnálom, hogy akkor ezt nem tettem meg. Azt az itt töltött időm alatt megtanultam, hogy ezen az oldalon két tábor létezik az egyik az úgynevezett "sötét" szexpartner oldal, ahol nyíltabban lehet beszélni az együttlétről minden mélységével együtt és van ez a másik masszázs oldal, ahol a férfitársadalom érzékenyebb része tartózkodik és a szeretett hölgyet egy úgy nevezett finomság vesz körül, de persze vannak kivételek. Itt az oldalon, legyen bármelyik szektor is, amit kapunk szinte minden esetben egyedire van szabva és azt kapjuk, amit a hölgy megenged nekünk bizonyos határokon belül, illetve kettőnkön múlik mennyire toljuk ki a határokat. Bevallom őszintén, itt a masszázs oldalon néha kihívásnak érzem meglátogatni egy hölgyet, főleg írni róla, hogy ne bántódjon meg senki mert aktus nem lehetséges és olyat kell tennie vendéglátónknak, ami megadja azt a gyönyört, amit aktus során minden esetben megkapunk, de itt több kell ehhez. Persze itt is lehetnek sóhajok, nyögések, orális és kézi kényeztetések mindkét részről, ami lehet megjátszás vagy őszinte, beleélt pillanat a hölgy részéről, de a lényeg az, hogy mi higgyünk benne, eljussunk a végkifejletig és elélvezzünk. A ránk szabott időben, ha ezt a hölgyek elérik, legyen az bármelyik oldalon rendelő szépség, mi boldogan fogunk távozni tőlük és persze visszamenni hozzájuk.

    Eme gyönyörű nő, aki most vendéglátóm volt mindenben partner volt. Megteremtette azt a hangulatot, amiben mind a ketten jól éreztük magunkat. Arra is figyelt, hogy nekem kényelmesebb legyen és a masszázs végén szinte ülő helyzetbe állította a pad felső fejrészét, hogy így könnyebben hozzáférhessek finomságaihoz. Érintései gyengédek voltak, teste az együttlétünk alatt szinte izzott a szenvedélytől és annyit elmondhatok, hogy a végén az a szexi tangabugyi is lekerült róla. Simogathattam, érinthettem, csókolhattam mindenhol a szabályokon belül és ennek végén boldogságom cseppjeit mámorosan engedtem útjára. Ezt követően hagyott lenyugodni majd megtisztított papírtörölközővel. A végén felajánlott egy pohár vizet, amit elfogadtam és ezüst tálcán szervírozva kínálta elfogyasztásra.

    Ezután engedélyt kértem egy gyors zuhanyra, amit megkaptam. Újabb tiszta, száraz kilépőt kaptam majd a zuhanyból visszatérve felöltözésem közben még beszélgettünk egy kicsit. Amikor már kabátban álltam az ajtóban kaptam két gyengéd puszit, ami után boldog mosollyal az arcomon távoztam.
  • Elszámolás:

    A hölgy megérdemelt, elismerésére szánt csokormérete átlag alattinak mondható, bármelyik időintervallumot választjuk. A bizalmát most is megköszönve utólag került a vázába. Extrái nincsenek, de, amit kaptam tőle mindenképpen annak mondható. Azt a telefonban is elmondják, hogy a másfél órában, szimpátia esetén kicsit több minden belefér, mint az egy órába.
  • Összkép:

    Remélem mindenki megtalálta a megfelelő mennyiségű információt vendéglátómról és a részletes kényeztetés leírás hiányában is tervezi a hölgy meglátogatását. Több az oldalon rendelő masszázs hölgynél tapasztaltam azt, hogy nagyobb élményt tud nyújtani odaadásával, mint egy behatolással járó együttlét és valljuk be, nem kisebbítve a másik oldal érdemeit ez minden elismerést megérdemel ezen hölgyeknél. Az itt eltöltött időnkben mindent megkaphatunk a hölgyektől, amiről fantáziálunk az életben, de azt az egyet nem, hogy minden éjjel úgy aludjunk el, hogy egy szép izgató meztelen női test nyugszik a mellkasunkon, hozzánk bújva, persze tisztelet a kivételnek.

    Jelen esetben egy nagyon nyugodt, halk szavú, de annál szenvedélyesebb nőt ismertem meg, aki az ottlétem alatt csak velem foglalkozott, nekem szentelte minden figyelmét. Megfelelő összhang esetén minden témáról lehet vele beszélgetni, de, ha valaki csendre, nyugalomra vágyik abban is partner. Végig valami halk zene szólt, ami mellett lehet érteni egymás szavát. A masszázst senki se próbálja meg elbliccelni mert itt ez kötelező elem, de annak hossza mindkét félen múlik. Aki nyugodt környezetben szeretne kikapcsolódni jó helyen jár mert itt megkapja, amire vágyik. Mindenképpen ajánlott a hölgy társasága mert már jelenlétével jó hatással van ránk, megnyugtat, főleg, ha egy fárasztó, zaklatott nap után feszültséggel telve érkezünk hozzá.

    Köszönöm ezt a minden szempontból szép estét, amit veled élhettem át. :)
Happy Massage