• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Szia :) köszönöm a beszámolót! És hát ilyen munkatársakat szeretne mindenki mint amilyen neked van :D Édesek voltak amikor felkerestek ,hogy lennék-e én a meglepi neked . Köszönet nekik is ,csók.

  • Egyeztetés:

    Kolléganőm jelentett be, nagyon kedves meglepetésként. A helyszínre természetesen már én érkeztem, a pontos cím birtokában. A megbeszélt időpontban hívtam, azonnal felvette, nagyon kedves volt a hangja. Megkaptam a kapukódot, a tetthelyre telefonos instrukciói segítségével jutottam be.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület frekventált részén található. Parkolásról nem tudok nyilatkozni, tömegközlekedéssel történő megközelítés nagyon jó.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű ház, a lakás az alagsorban található. Felújított, modern és tiszta. Kellemesen meleg. Fürdőszoba jól felszerelt, volt tusfürdő választék is, a törölköző amit kaptam, puha és száraz volt. Hancúrszoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    A szó legjobb értelmében, szomszéd lány típus.  Arc kitakarásától nem kell tartani, helyes arca van, szép igéző szemekkel. Gyönyörű formás mellei vannak, kerek kemény popsi, szépséges punci.Bőre szolibarna, selymes tapintású, illatos, ápolt.
  • Action:

    Egy órás programra érkeztem. Nagyon feszült voltam, munkahelyi ill. családi problémák miatt, ezért fejben nem tudtam ott lenni. Lilike az első perctől kezdve nagyon közvetlen, kedves és aranyos volt. Végig simogatott, cirógatott, ami nekem nagyon jól esett.
    Bekísért a szobába, elkezdtünk beszélgetni, majd kedvesen elirányított a fürdőbe. Miután végeztem, talpig aktban visszatértem a szobába, ahol folytattuk ismerkedésünket. Leültem mellé az ágyra. Látta rajtam, hogy nagyon ideges vagyok, ezért átvette a kezdeményezést. Kérte, hogy feküdjek hanyatt, majd egy kis simogatás után bekapta a gyanútlanul ficánkoló farkam, amivel elkezdett szépen játszadozni.
    Ezt követően egy rendkívül kellemes francia órát kaptam tőle. Nagyon finoman élvezettel szopott, jó sok nyállal, igazi átéléssel,mindenre kiterjedő módon. Valamikor csak nyalogatta, néha bevette tövig. Nagyon tetszett ahogy a nyelvével játszadozott vele, elképesztő vákuummal szívott, hol csak a makkot izgatta, hol az egészet végignyalta, közben simogathattam fantasztikus testének vonalait. Küzdöttem minden másodpercért, hogy még ne menjek el, végül átadtam magam az élménynek, és egy hatalmasat élveztem a szájába. Utána kis beszélgetés, ami alatt simogattuk egymást, majd következett a folytatás. Sajnos még mindig túlságosan izgatott voltam, emiatt a második körre nem sikerült harcra kész állapotba kerülni, ezért a maradék időben én kényeztettem  Őt. Hanyatt feküdt, kezével széthúzta a punciját, én meg nyaltam-faltam szopogattam. Már erősen nedvesedett, közben halkan nyögdécselt, majd elkezdtem nyalni az ánuszát, próbálva a nyelvem minél mélyebbre tolni. Ezután 69-el folytattuk, ami csak tovább fokozta az élvezeteket. Jó ideig kényeztettem, utána Ő következett. Letérdelt a lábam közé, kezével masszírozta a golyókat, majd
    széthúzta a fenekemet és elkezdte nyalni a seggem közben vertem a farkam isteni ahogy csinálja. Sajnos nem sikerült másodszor elélveznem az időm is lejárt. Picit még beszélgettünk, felöltöztem és elindultam, nem sürgetett.
    Aktus nem volt, a második menet is befejezetlen maradt, de ez nem Lilike hibája, Ő mindent megtett maximálisan. Elnézést, ha itt-ott kicsit vulgáris voltam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, nagyon kedvező ár-érték arány, az alapszolgáltatásban minden benne van ami számít. Előre egyeztetett összeget letettem az éjjeli szekrényre, nem kérte, végig érintetlenül maradt.
  • Összkép:

    Korrekt és kezdeményező, mindenben a kedvembe járt, semmire nem húzta a száját! Teljes mértékben elégedetten jöttem el, csak ajánlani tudom. Amikor tehetem ismét visszamegyek hozzá.
Happy Massage