• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-n keresztül beszéltük le a randit, de telefonon is könnyen elérhető, könnyű vele kommunikálni. Kedves, értelmes, rugalmas lány.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyű oda találni, most sok hely volt, de általában a közelben találni helyet, azért érdemes pár perccel korábban érkezni a biztonság kedvéért.
  • Helyszín:

    Marina part, igényes környezet, a célnak tökéletesen megfelelő minden, a fürdőben tisztaság, több fajta tusfürdő, szájvíz, tiszta száraz kilépő. A szobában körben tükör , minden nagyon jól látható. Hajtogatott díszítéssel matrac vár a feltöltődésre.
  • Lány külseje:

    Jázmin egy kedves mosolygos, az arca nekem nagyon tetszik, szép lány , nem kell félni attól, hogy kit fogsz meglátni az ajtó mögött. Az adatok megfelelnek a valóságnak, nekem pont az ilyen hölgyek a kedvenceim, sportos, enyhén szolizott barna természetes lány .
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után átadtam az apró ajándékomat ( egy kis csoki ) , aminek nagyon örült és a randi helyszínére invitált, majd a tisztálkodáshoz készülődve levetkőztem, közben beszélgettünk, csacsogtunk . Jázmin fekete fehérneműben fogadott, imádom a testét. Gyors zuhany után a folyosón várt és együtt mentünk a szobába és megkért, hogy feküdjek hasra, majd megszabadult a fehérnemüktől és kezdődött a várva várt masszázs. A lábaknál kezdte , krémmel alaposan megmasszírozott, szép lassan haladt felfelé, az érzékeny helynél apró benyúlásokkal , masszírozta át a testemet, miután végzett én következtem és ő feküdt hasra és én kezdtem a nem túl szakszerű de számomra annál erotikusabb masszázst. Én is a lábaknál kezdtem és haladtam felfelé az érzékeny részeknél hosszabb benyúlásokkal amit láthatóan nagyon élvezett és én is , meg masszíroztam az egész testét és rendre vissza tértem a kerek popsijához és a forró nedves puncijához amit a végén már csókolgattam nyalogattam, a nyelvemet próbáltam minél beljebb dugni és közben a csiklóját izgattam majd szép lassan megfordult jelezve hogy már jó lenne elölről is folytatni a nyalakodást. Ebben a helyzetben már nem a masszázs olajnak és a masszázsnak volt szerepe, ekkor már csak a nyelvemre és a kezeimre volt szükségünk. Végig csókoltam a testét a szép formás kemény melleit hegyesre nyaltam közben a kezemmel folytattam a punci és a csikló kényeztetését majd a nyelvemmel folytattam, imádom nyalni a finom punciját és közben hallani az apró nyögéseket és testének a rándulásait ahogy élvezi, majd eljut a csúcsra, majd kaján mosollyal közli, hogy akkor most ő következik.
    Hátra feküdtem és olajat csurgatott a farkamra és óvatosan finom mozdulatokkal bekente a golyókat is , nagyon jó érzés volt , majd erotikusan bekente a melleit és a punciját közben a szemembe nézve mosolygott. Most is fel áll a farkam ahogy vissza gondolok rá.
    Szóval kezdődött a csuszka, először a melleivel masszírozta végig a testem majd megérkezett a puncija a farkamhoz és akkor jött a punci csuszka ami már már aktus közeli állapotot vizualizált, persze nem történt meg , de az illúzió meg volt hozzá. Nagyon erotikus élmény után kezdődött a végjáték , a farkamat a szájába vette és változatosan kényeztette közben a kezével a gátat simogatva a szájába élveztem.
    Meg törölgetett majd vízzel kínált és mellém feküdt , kicsit beszélgettünk ,majd újra tusi és feltöltődve kellemes hangulatban váltunk el.
  • Levezetés:

    Nagyon szeretem a natúr franciát adni és kapni , Jázminnal egy barátnős élmény együtt lenni, imádom a punciját és melleit, minden porcikáját , a mozdulatait és technikáját.
  • Elszámolás:

    Mint mindig most is teljes odaadással foglalkoztunk egymással mindkettőnk örömére, azt gondolom, hogy a rózsaszálak mennyisége abszolút megfelel a kapott élményért.
  • Összkép:

    Már nem először voltam és nem is utoljára , szerintem ez mindent elmond arról, hogy milyen érzésekkel távoztam.
Happy Massage