• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, gyorsan meg lett oldva az időpont keresés.
  • Megközelítés:

    Dél Buda új lakótelepe, még épülő félbe. Parkolás most is fizetős , de legalább van szabad hely.
    Bkv nem a legjobb , kell egy kis séta, de kibírható.
  • Helyszín:

    Mint említetem , új építés tipp topp minden, egyértelmű a cím , de elsőre azért óda kell figyelni hogy a bizonyos szám X épületének az Y lépcsőháza -e vagy az Y -ak az X bejárata, bejutás koddal , nincs nagy forgalom a kapunál.
  • Lány külseje:

    Az új képei nagyon megfogtak, habár nem abba a fehér body ba fogadott ami a képeken van , de a csalodás így is kizárható volt. Az kitakarás csak diszkréció miatt van egy helyes arcú nagyon csinos lányról van szó.
  • Erotikus masszázs:

    Nyílt az ajtó és egy gyönyörű , szőke lány állt előttem, hogy milyen ruhába azt már nem is tudom. kaptam egy puszit és behívott. Megölelni nem mertem , mert fagyos volt az idő kint és a kezemtől minden Nő sikoltott volna, na de nem a gyönyörtől. Cipó le és csak pár lépés és beértünk a kis masszázsszobába, kellemes illat és zene szólt. El a fürdőbe, innen visszaérve már rutinosan hasra vágtam magam, de ez most nem jött be, mert a 1,5 óra háton kezdődik :)
    A masszázst illetően , kaptam egy kis hát és láb masszázst első körbe folyamatos benyúlásokkal. Nem gyógymasszázs jellegű , inkább simogatós , erotikus simogatás inkább. De végül is ezért megyünk ilyen intézményekbe. De erről ennyit , mert nem ezen volt a hangsúly.
  • Levezetés:

    Mint mondtam hanyatt fekve kezdtem a programot. Nagyon magas szinten műveli a lány a francia nyelvet, így gyorsan vettem is egy leckét. Elég sokáig el tudta nyújtani a végkifejletet. Nem az a kapkodós gyors menet volt, inkább a nagy durranást okozó jól kivitelezett , többször is a csúcs közelébe vivő fajta. Nem kértem semmi extrát, azt mondtam , hogy alakuljón minden úgy magától is azt csinálja ami neki belefér. A program második felébe én kezdem el masszírozni, de a kerek fenekénél csak nem tudtam feljebb menni. Viszont most eljött az én benyúlásaimnak az ideje :) E ténykedésem pozitiv reakciókat váltott ki a lányból ezért most én kértem meg Őt egy fordulásra ( szerencsére nem kellet gyözködni, máris száj magasságba volt a müveleti terület ) Most én is be tudtam mutatni , hogy mi ragadt rám a francia nyelvből az évek alatt.
    A leg végén még akarta nekem viszonozni a kényeztetést, de akkor már idő sem nagyon volt és én sem álltam még készen rá, ezért inkább halasztottam ezt a müveletet a következő találkozásra.
  • Elszámolás:

    Ajándékaim maradtak és meg elmentem vissza a melóba.
  • Összkép:

    Nagyon formás NŐ, lehet vele beszélgetni is. Erotikus kisugárzása bőven oxidálja a legacélosabb jellemet is.. Valószínű, hogy visszajáró leszek.
    Nagyából a marina part színvonala mind árban, mind minőségben, a hozzáállás is kb. ugyanaz. Egy sokkal magasabb színvonal, mint a 11 ker.- ben a másik gyűjtőpont
Happy Massage