• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Kedves diablo44! Köszönöm a szép beszámolót:)

  • Egyeztetés:

    Berni hirdetése pár hónappal ezelőtt tűnt fel számomra az oldalon. Már akkor is megigéztek a bemutatkozó sorai, és külseje, de úgy éreztem a szűkre szabott lehetőségek miatt nem Ő lesz a legjobb választás számomra. A 2021-es évben viszont 'állítottam' a gondolkodásomon, és úgy éreztem meglépem azt, amit elméleti síkon már régóta szerettem volna, 3D-ben is látnom kell Őt, és tapasztalni szakszerű masszázsát. Miután megszületett a fejemben a gondolat, és a beszámolóit alaposan áttanulmányoztam (a 'játékszabályokat' illetően voltak bennem kérdőjelek), rendelési idejében telefont ragadtam, és tájékoztatás helyett időpontot kértem tőle. :) Hangja megnyugtatóan hatott rám, kimondottan szofisztikáltnak éreztem a megnyilvánulásaiból. A biztonság kedvéért elmondta a lehetőségeket (ha esetleg nem olvastam volna el bemutatkozó sorait), majd lefixáltunk egy másnap délelőtti időpontot. Címet elmondta, arra kért, szóljak, ha a ház előtt vagyok . )
  • Megközelítés:

    Ezen látogatásomat egy kellemes bkvs zötykölődés előzte meg a legnagyobb budapesti forgalmat lebonyolító 'sárga szöcskével'. Ahogy autós szemmel néztem, a parkolás nem a legegyszerűbb csúcsidőben, meg merem kockáztatni, csúcsidőn kívül sem .A cím egyértelmű volt (Margit híd budai hídfőjéhez közel) , de gugli térkép segítségének köszönhetően nem 'futottam lukra'. Szerencsére, mivel nem utolsó pillanatos érkező vagyok, még volt időm beugrani egy kis apróságért kedveskedés gyanánt a megbeszélt időpont előtt. :)
  • Helyszín:

    Az említett környéken, egy régi építésű bérházban található a masszázshelyszín, ahol abszolút minden adott , egy diszkrét, kellemes és egészséges időtöltésre. Mozgást személy szerint nem nagyon tapasztaltam akkor, amikor odaértem. Kicsit amolyan underground művésztelep hatása volt a gangnak, ahonnan ki tudja, melyik ajtó, milyen alkotócsoportot rejt. :) Mindenesetre az instrukciókat követve, a jobb oldali első ajtón léptem be Bernihez.
    A lakás az épület jellegéből és korából adódóan JÓ ÉRTELEMBEN vett múlt századi , sőt mi több, évezredi hatású és elrendezésű, szépen felújítva. Hozzáteszem, imádom ezeket a magas belmagasságú, budai lakásokat, egyszóval remek hangulatú, aurájú volt a környezet. Belépésemkor, halk, hangulatos zene és kellemes félhomály és illat fogadott , aminek esszenciája füstölőben, Berni természetes illatában és parfümjében manifesztálódott. A higiénia első osztályú, fürdőszobával nekem semmi gondom nem volt, hideg-meleg víz pazarul funkcionált, tusfürdő megfelelő mennyiségben ( amúgy sem szeretem a drogéria jellegű választékot több sorban), és ami a legfontosabb, 2 (!) törülközőt kaptam, ami számomra plussz pont.
    A tetthely a célnak megfelelő, kis félszoba hangulatos zenével, félhomállyal :)
  • Lány külseje:

    Az arcáról nem volt elképzelésem, de tudtam, hogy nem fogok csalódni. Rendkívül helyes, csábító mosoly, pazar vonalvezetés jellemzi, megspékelve egy brutális erotikus kisugárzással. Alakját 20 évesek megirigyelhetnék, elképesztően nőies, amivel magas szinten tud bánni, mind mozgásban, mind ennek tudatosságában. Kellemesen meglepődtem magamon, mert enyhe zavart fedeztem fel nyomokban. Nálam :)
    Egy ujj nélküli felsőben, aminek színére nem emlékszem :) , fekete rövidebb szoknyában, testszínű combfixben (ami rutinosan, éppen csak kilátszott), magassarkúban fogadott. Már itt kellemesen végem volt, de igyekeztem tartani a szemkontaktust :) Fürkészett a tekintetével, felmért, mosolygott, kb a vesémbe látott, de álltam a sarat. A farkasszemezést laza csevegés követte, kérdezett az oldalon lévő előéletemről, amire diszkréten válaszoltam, nem kerültek bővebb kifejtésre :) A szimpátia megvolt, talán a kémia is, de erre, ha akar, majd Berni válaszol :)
  • Erotikus masszázs:

    Miután visszatértem a tisztálkodásból, már a szoknya és a felső lekerült. Helyét egy babydoll (?) vette át. Magassarkú maradt, még jobban kiemelve formás fenekét és lábait. Szóval nagy nehezen felfeküdtem Ádám kosztümben a masszázspadra, meleg törülközővel betakart, lágyan végigsimított, és alulról felfele haladva elkezdett 'dolgozni rajtam masszázsolajjal'. Aggódtam az erősség miatt, de profin abszolválta. Vádlimnál kimondottan határon voltam, de jól esett, hogy kicsit fáj :) Következtek a combok, hát, váll. Alaposan megdolgozta töppedt kis testemet :)
    Tükör is van a falon, de picit magasan, nem tudtam mozizni :) Kár, hogy nem a masszázspaddal párhuzamosan van ;))
    Viccet félretéve, ahogy mellém ért diszkréten végigsimítottam harisnyás lábát, bízva pozitív reakciójában. Mivel mosolygott, konstatáltam, nem léptem át a határt. Rendkívül izgató, ahogy Berni, a gyönyörű, kívánatos Hölgy, dögös szerelésben munkálkodik rajtad. Tovább szemtelenkedtem, végigsimítottam gyönyörű tomporát, a pofonláda itt se nyílt ki, de ennél a pontnál úgy éreztem, nem megyek tovább. Vállaknál fölém hajolt, végigsimította mellkasomat pár alkalommal, éreztem hajának és bőrének illatát, így már megnövekedett kedvvel vártam a koreográfia váltást :)
    Jött a fordulás, de még nem az.... Talpam, combom előről is megkapta a magáét, néha megálltunk, mert a magnéziumhiányom talpgörcsbe csapott át. Ennek megoldására is kaptam hasznos tippeket :)
    Összességében egy erősebb, szakszerű masszázst kaptam. Nyilvánvalóan kíváncsi voltam a folytatásra, de türelemmel kivártam a végét. :)
  • Levezetés:

    Hirtelen eltűnt rólam a törülköző, elérkezett a masszázsnak a kimondottan izgató része. A koreográfia hasonlóan kezdődött, olajjal simított lábaktól felfelé, combok, belső comb.
    Lecsusszant a a babydoll derékig, előbukkantak gyönyörű keblei. A keretek adta lehetőségeket figyelembe véve, finoman, reakcióit figyelve kézzel, majd szájjal kényeztettem, miközben fenekét és combját simogattam, miközben már a kezeiben voltam. Simogatott, cirógatott, ő diktálta a tempót. Sokszor rettentő közel ért férfiasságomhoz, a sokak által említett 'éreztem ott a 'lehelletét' fílinghez, szinte orrával érintette... Kaptam a nyakamra is puszit, ami a gyengém :) Pár perc után már közel voltam a végkifejlethez, megkértem még ne vigyen el. Lassított, visszakerültem egy emeltebb szintű alapjáratra.
    Pár perc múlva folytattuk, hamar visszahozott, és itt elkövettem egy hibát. A sokak által megénekelt galériát megpillantva, verbálisan elkezdtem álmodozni... Itt éreztem, hogy elkapkodtam valamit, de mentségemre szolgáljon (?), nagyon felhúzott. Azt mondta, most ő kényeztet. A kis malőrt szerencsére sikerült áthidalni, folytattuk az egymással való kellemes foglalkozást, és pár perc múlva elvitt.
    Szerencsére Berni is az őszinte kommunikáció híve, megbeszéltük, hogy első alkalommal inkább az ismerkedés 'alsóbb szintjén' (földszinten) indítunk, ha megyek másodszor is, meglátjuk mi történik :) Tüske Hál' Istennek nem maradt benne, én is elnézést kértem, ezek szerint picit megbuktam az önmegtartóztatás vizsgán.
    Elnézést, hogy ezt a kisiklást kicsit bő lére eresztettem, de csak annyit akartam ezzel jelezni, mindenki tartsa be a step by step elvet, nála az lesz, amit Ő akar, és ezt le is írja világosan az elején.
  • Elszámolás:

    Gondolkodtam, hogy az elején rendezem, de nem esett szó róla, megvolt a bizalom. Egy kis apróság mellé helyeztem el az asztalra. Maximálisan korrekt, a szolgáltatás minőségéhez képest rendkívül jó ár-érték arányban
  • Összkép:

    Egy roppant érzéki, intelligens, izgató Nőt ismertem meg Berniben, akinek minden porcikájában a nagybetűs Nőt testesíti meg, külsőleg és kisugárzásban egyaránt.
    És, ami a legfontosabb, engedélyt kaptam pótvizsgára a közeljövőben... :)
Happy Massage