• Chloé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyedén elérhető. Mar a beszélgetés során is cserfes, kacér. Ha akarod el is mondja, mit fog Veled tenni :)
  • Megközelítés:

    Bkv-val igen jól ellátott helyen rendel. Parkolas nem lehet könnyű. En bkv-t javaslom. Egyébként minden egyértelmű, de Amber is szívesen navigál.
  • Helyszín:

    Amberre jellemző igényesség es tisztaság a lakason is látható. Kedvessége és fogadasa után nem sok minden fog megmaradni a kéjlakból. De minden rendelkezésre áll. A haz úrnője is szeretné, hogy illatozz.
  • Lány külseje:

    Amber gyönyörű lány és nagyon kedves. Brutal szilikon cicik mellett igen formás és kemeny mindenhol. Minden látható a képein. Ezt élőben csak tetézi a személyiségével. Sztem arcra igazi szépség, ha a többi nem lenne elég. :)
  • Action:

    Érkezést követően itallal kínált. Nagyon jol elcsevegtunk öltözés kozben. Kérésemre be is jött hozzám beszélgetni. Mar nem tudom miben fogadott, de talán csak egy fehérnemű takarta tökéletes vonalait.

    Fürdés után a szobában mar nem volt pardon. Igazi szenvedelyes nyelves csókollak lepett meg. Talan ez tudnám a leginkább kiemelni a minden masban is atlagon felüli teljesítményei mellett. Elképesztően jó vele csókolózni.
    Bemutatta francia tudását. Nem hagyva ki semmit a csomagból. Aztan en kovetkeztem, időt nyerve. En sajnos nem jártam sikerrel, de elmondása szerint orálisan nem is könnyű nála elérni a zenitet.
    Az első körben visszadtam neki az irányítást és egy frenetikus francia végén, amely soran keresemre a melleit is megcsinálhattam, a szájába fejeztem be. Remegő lábakkal dőltem el kis pihenésre.
    Beszélgettünk, nevetgélve telt az idő. Remek stílusú lányt ismertem meg, akivel ha nem figyelek hamar elrepül az idő.
    Így belekezdtunk a második körbe. Simogatások, csókok következtek majd franciája kellően keményre varázsolt. Kértem h üljön rám. Kedvesen dobta is a lábát át rajtam. Elképesztően szexi ahogy lovagol. A giga cicik közé tettem arcom és szívta magamba illatukat, nyaldostam a bimbókta. Imádtam.
    Fordulás után hátulról is megismerkedtem partneremmel, amit a tükörben közösen vegig is követtünk. Mondta közben, hogy nagyon szereti ezt a pózt. Igy is lett végem. Sajnos az ő szempontjából idő előtt. Utána beszélgettünk és kérdésemre elmondta, hogy el tudott volna menni, ha még tovabb húzom az időmet kutyusban :)
    Na mondom szép...de legalább meglett a megoldás az örömszerzésre nála is :) Legközelebb jobban koncentrálok, bár a tükörben látható gyönyörű arc legközelebb is előttem lesz...
  • Elszámolás:

    Magasabb az átlagnál. A végén helyeztem le egy borítékban. Ár érték arányban rendben van. Gyönyörű lány, kiváló hangulat. Sztem megéri.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam
    Kedves és talpraesett lány, ami tetszik. Kellően dögös, szép és elképesztően csókol. Mindamellett nagyon tud lovagolni és a szájába érkezés is felejthetetlen marad.
    Emiatt felejthetetlenné tenném az élményt, ha tehetném.
Happy Massage