• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban beszéltünk telefonon, de akkor le kellett mondanom a találkozót. Ezúttal üzenetben egyeztettünk az oldalon, kicsit nehezen lett meg a megfelelő időpont, de végül szerencsére összejött. Szerintem bármilyen platformon könnyű vele egyeztetni, az üzenetekre készségesen és gyorsan válaszol.
  • Megközelítés:

    Kifogástalan a megközelíthetőség. A kaszásdűlői HÉV-megállótól max. 200 méter. Napközben a ház előtt is lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Otthonos panellakás, a fürdő felújított, sok tusfürdő van, nagy, és puha törülközőt kaptam, a tetthely egy nappali, amiben kihúzhatós ágyon lehet akciózni. Semmi probléma nem volt a helyszínnel.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, a hölgy szemüveges, de az hamar lekerül. Csinos, jó alakú a vendéglátó, arca átlagos, festett vörös rövid haja van. Ha ruhában látnám, eszembe sem jutna, hogy mire képes, de szerencsére láttam ruha nélkül is. :-)
  • Action:

    Nem voltam még olyan helyen, és nem voltam még olyan nővel, ahol ennyire gyorsan feloldódtam. A hangulat annyira baráti, és közvetlen volt, hogy egy pillanatig sem éreztem feszültséget. Azt kértem a vendéglátómtól, hogy egy nagy anal pluggal a seggében várjon, a megérkezésem után két perccel, egy gyors kézmosás után azt már ki-be járattam benne, miközben a térdemre fektetve fenekeltem, először kézzel, majd a kikészített lovaglópálcával is. Tisztáztunk, hogy tenyérrel ütni, és fojtogatni is lehet, de csak úgy, hogy ne maradjon nyoma az efféle huncutságnak.

    A fenekelés után az ágyra parancsoltam, és mindkét lyukát felváltva újjaztam, amitől hamar megjött a hangja. Egy kis sikosítás után gyorsan váltottunk öklözésre, amit gond nélkül hozott, erősen, a mélyszáját ütve járattam benne az öklöm úgy, hogy az anális tágító közben el is tűnt a fenekében (később szerencsére azt megtaláltuk, és jót nevettünk a "kis" közjátékon). Itt már hangosan sikítozott. Kezdtem túlzottan izgalomba jönni, így megkértem, hogy vegye le a fehérneműt, vegye fel a pórázt, és azzal kivezettem a fürdőbe, hogy ott megpróbáljam levizelni. A kádban beszappanoztuk magunkat, amit róla végül pisivel mostunk le, majd letérdelt elém, és elkezdett keményen mélytorkozni (az átlagot talán picit felülről súroló méretem nem okozott gondot neki), amit egy kis ráhúzós kényszerfranciával fűszereztünk meg. :-)

    Pár perc után kértem, hogy térjünk vissza az ágyra, ahol gyors törülközés után már a seggét támadtam kézzel, öt újjal, szinte öklözve, itt kért meg arra nevetve, hogy azért a hátsó bejáratba ne dugjam be az egész öklöm. Nekem se kellett több, az asztalról kezembe vettem az egyik legnagyobb dildót, és utána azt járattam keményen a fenekében. Amikor ezt is kipróbáltam, jött egy újabb mélytorkos kör, majd megkértem, hogy feküdjön hanyat, és lógassa le a fejét az ágyról, így szemből elkezdtem torkon baszni, amit már nem bírtam sokáig, és mélyen a garatba durrantam. Kicsit fuldokolt, folyt a nyála, ezért kivettem a farkam, a patron egy harmada így a felső testét borította be.

    Kis tisztálkodás és néhány perc pihi után újra torokra vett szemből, amitől gyorsan újra harckészültségbe kerültem, itt kértem a gumit, hasra fektettem, és hátulról erősen elkezdtem kúrni a seggét, amit szeretett. Pózváltás után én felálltam, ő pedig az ágy szélére térdelt, és ismét a seggét támadtam erősen. Itt már fogyott belőlem a szufla, és vert a víz, így a gumit levéve inkább szopattam egy kicsit, majd a hátamat a falnak támasztva az ágyra ültem, és indult egy kemény, 20 perces, mélytorkos, kényszerfranciás, fejráfogós szopatás! Olyan, amit bárki mással szemben szégyelltem volna megtenni, majd a végén ismét a torkába élveztem, az utódok a világ legtermészetesebb módján a pocijában landoltak.

    45-50 percnél tartottunk, vonzott volna még egy újabb kör öklözés, és biztos vagyok benne, hogy vendéglátóm erre sem mondott volna nemet, de helyette inkább elcsacsogtuk az időt, és az óra leteltével zuhanyozni mentem, majd elégedetten távoztam. Az ajtóban már úgy köszöntünk el egymástól, mintha távoli, de kedves ismerősök lennénk. Elképesztő élmény volt, az érkezésem után 75 perccel újra a kocsiban ültem.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, alapárban van MINDEN benne! Januárban az oldalon feltüntetett ajándéknál 5 szállal kedvezőbb volt a csomag, így nagyon-nagyon megérte.
  • Összkép:

    Szolgalány (aki persze a keresztnevét is elmondta, de miután itt nem tünteti fel, ezért nem akarom elárulni) egy nagyon értelmes, kedves, életvidám MILF, aki rendkívül strapabíró, bármikor tágulni képes SZOLGÁLTATÓ. Sosem gondoltam, hogy amit ő nyújt, azt meg lehet kapni ebben a profi világban. Jó, hogy van ilyen is, remélem látjuk még egymást vele, és ismét kiélhetem ilyen irányú fantáziáim.
Happy Massage