• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje már figyelemmel kísértem Asli hirdetését az oldalon, de amikor az új képeivel megörvendeztette a férfinépet akkor eldöntöttem, hogy meg kell őt látogatnom. Először telefonon hívtam őt, készséggel tájékoztatott minden fontos információról, ezután VTR-en is jeleztem megjelenési szándékom, amit vissza is jelzett.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel mentem, nagyon könnyű megközelíteni a helyszínt (Marina part) a 3-as metróval, de valószínű a BKV más járműve is megáll a Duna Pláza közvetlen közelében. Onnan már csak rövid séta a randi helyszíne.
  • Helyszín:

    A Marina Part egyik új építésű lakótömbjében rendel Asli. Többször voltam már a Marina Parton más lányoknál, de mindig csodálkozom, hogy még találnak telket, amit be lehet építeni. Kellemes kis környék meg kell hagyni. A lakás tökéletesen megfelel egy szenvedélyes légyottra. Az akciószoba nem nagy, de annál izgalmasabb, nekem nagyon tetszett a franciaággyal szemben lévő tükör, ami gyakorlatilag befedi az egész falrészt kb. mint egy táncteremben csak az ember itt tudja, hogy nem táncolni fog :) A ruhákat a szobainasra lehet lepakolni. A fürdőszobában kád biztosítja a megtisztulást bőséges tusfürdő választékkal.
  • Lány külseje:

    A fotóihoz hasonló kaliberű látványt képzeltem el magamnak, ahogy a liftbe lépve közelítettem az áhított emeletre. Meg kell mondjam nem ért csalódás, egy nagyon csinos és szép lány fogadott engem az ajtó mögött. Ja és kérésemre abban a hálós harisnyában volt fekete magassarkúval, amiben több képen is látható az adatlapján. Már az ajtóban tudtam, hogy jó helyen járok és a gatyámban is megmozdulást éreztem, ahogy a fenekére néztem :)
  • Action:

    Miután betettem a lábam a lakásba a kezdeti nyálcsorgatás után bemutatkoztunk egymásnak és beinvitált a hálóba, ahol én elkezdtem lepakolni a cuccaim a szobainasra. Közben beszélgettünk folyamatosan. Mivel elsőnek voltam nála nem kérte ugyan, de én letettem a rózsaszálakat a komódra és elmentem lezuhanyozni.

    Zuhanyzás után visszatérve a szobába Asli még mindig abban a szexi cuccban volt, elkezdtük egymás testét feltérképezni. Simogattam őt ahol értem, a popsijába pedig belemarkoltam mindkét kezemmel, csókoltam, nyalogattam a nyakát aztán egyre lentebb haladtam, kikapcsoltam a melltartóját és elkezdtem a nyelvemmel izgatni a mellbimbóját elég hevesen, még mondta is hogy lassabban, akkor belassítottam a nyelvem mozgását, amire elég jól reagált. Eközben Asli sem tétlenkedett, mert amíg én a cicikkel voltam elfoglalva ő az egyik kezével már elkapta a velem egykorút és elkezdte érzékien verni, nem durván épp annyira, hogy már a szájába kívánkozzak.

    Ezután feltérdelt az ágyra vagy inkább felpucsított és a szájába vett. Először csak a makkomat nyalogatta aztán be is kapta. Nagyon jól esően szopta a farkam. A látvány pedig pazar volt, ahogy a tükörből láttam mindezt, néha a csípőmmel rá is segítettem, hogy minél több kerüljön be a farkamból Asli szájába, néha pedig előre hajoltam és a pucsító fenekét markolásztam. Épp a kezembe illett az a jó kis kerek popsi. Miután jól kiélveztem ezt a pozíciót, én is örömet akartam okozni Aslinek. Na most viszont le kellett vennie a harisnyát mert egy bugyi is volt alatta és úgy azért nehezen fértem volna hozzá az izgató puncijához. Miután hanyattfeküdt az ágyon én a lábai közé kéredzkedtem és a belső combjaitól kezdve elkezdtem őt csókolni, nyalogatni, mígnem eljutottam a csodás puncijához, amit lágy nyelvcsapásokkal kezdtem el kényeztetni. Közben simogattam a testét folyamatosan. Éreztem, hogy jó úton járok mert egyszer csak a combjaival befogta a fejemet a csípője pedig elemelkedett az ágyról. Örültem, hogy én is tudtam kellemes élményt nyújtani neki, nem csak ő nekem.

    Ezt követően még egy rövid ideig kényeztette a farkam a szájával és utána gumit húztunk. Ő bepucsított nekem. Mivel egy kicsit nagynak bizonyultam Aslinek ezért lassan, odafigyelve hatoltam be a szűk kis puncijába, a hagyományos dogy pózt nem is túl sokáig csináltuk, mert azt mondta, hogy neki jobb, ha úgy pucsít ha a lábai össze vannak zárva. Nem volt probléma, én pedig felálltam az ágyon guggoló állásba és úgy húztam magamra Asli kerek fenekét. Közben természetesen a tükörben is stíröltem magunkat. Nagyon izgató látvány volt nézni ahogy én hol a vékony derekát fogtam, hol a kerek popsiját, a merev farkam pedig ki-be járt abban a szép kis punciban. Ezt a pózt sokáig élveztem volna, ha a lábaim elég izmosak ehhez, de sajnos nem így volt :), így váltanunk kellett.

    Mivel a kerek popsiból sosem elég ezért szerettem volna még érezni felvettünk egy oldalsó pozíciót, itt is lágyan, érzékien húztam magamra Asli fenekét. A szűk puncija szorításától az én farkam csak merevebb lett, így nagyon élveztem az együttlétet. Az utolsó póz amit Aslivel kipróbáltam az a misszionárius volt. Először térdelőállásból indultam, utána ráfeküdtem persze úgy, hogy közben agyon ne nyomjam őt, csak a végkifejlet pillanatában a testem minél nagyobb felületével akartam érintkezni vele, ami néhány erőteljesebb lökés után el is jött, mert óriásit élveztem a puncijába, vagyis a gumiba.

    Az aktus után még beszélgettünk néhány dologról, nagyon jó beszélgetőpartner is, értelmes, kedves lány. Az ajtóban kaptam tőle egy szájra puszit és érzékeny búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, de nem ő kérte. A virágcsokor méretét az új pesti átlagnak mondanám.
  • Összkép:

    Asli egy nagyon vonzó és közvetlen csaj gyönyörűen kerekedő popsival :) Én mindenképp ajánlom a vékony, fiatal lányok kedvelőinek. Én nagyon jól éreztem magam nála!
Happy Massage