• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk akkor hívtam amikor láttam a másik oldalon hogy, pont elérhető.Mivel már sokszor voltam csak egy gyors időpont egyeztetés volt.
  • Megközelítés:

    A Szél Kálmán tértől nem messe levő Budai szép kis új építésű lakás. Parkolót a ház előtt sikerült találnom második fordulóra. Amúgy fizetős de most ingyenes ezért is nehezebb találni.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelelő. Fürdőben kád van kis paravánnal tusfürdőből pár darab van csak de ép elég. Szájvíz is ki van készítve kis műanyag pohárkával együtt.Szokás szerint a tágas szép, nagy amerikai konyhás nappaliban voltunk egy nagy méretű kényelmes ágyon .
  • Lány külseje:

    Lara a képeknek megfelelő, egyből felismerhető szexi MILF érett nő kategória. Szóval akiknek bejön az nem fog csalódni, az arc kitakarás miatt nem kell aggódni szép arca van. A szőke haja és kék szeme igézően ragyogó.Melle szilikon de nem az agyon tuningolt fajta hanem diszkrét szolidan megcsinált.Érkezésemkor egy kis egybe ruha volt rajta a hozzá passzoló magas sarkúval.
  • Action:

    Maximálisan kezdeményező, odaadó, egyfolytában a vendég kívánságait lesi.Innivalóval is azonnal kínnál.
    Fürdés után egymásnak estünk.Mivel a szoba közepén várt kis csókcsata majd térdelt is le és máris intenzív vad szopásba kezdet de úgy mintha az élete múlna rajta.De nem csak szopás volt hanem kézzel nyelvel golyó cirógatás nyalás és néha még az arcához is csapkodta kőkeményen álló farkamat.Mivel nem akartam hamarjában a szájában végezni így az ágyra kértem magunkat majd nekiestem a puncijának és vadul nyalni kezdtem miközben egy két ujjam is bevettetem.Fordulást kértem és most hátulról nyelvészkedtem de most már a popsit se hagytam ki a tocsogó puncival jól össze nyaltam. Miután kinyalakodtam magam ismét Lara következet és újból szopásra kínálta a piros rúzstól ragyogó ajkát. Így ismét előttem térdelve tett kedvemre mélyen nyálasan erősen szopva mígnem hatalmasakat lövellve élveztem szájába.Szünetben kicsit megnyomkodta a derekamat mely jól eset.Majd az ágy szélére ki ülve újra szopni akart így ismét elé állva adtam a szájába álló farkamat de most inkább én diktáltam a tempót és lassú kezdés után egyre gyorsabb ütemben dugtam a száját egy jó darabig.Egy idő után megkérdezte nem-e akarom most már megdugni és mivel nekem és tetszett a felvetése így hamarjában gumit pattintót majd már puccsitot is felém.Itt egy kicsit még bele nyaltam. Majd egy jól irányzott mozdulattal tövig nyomultam a faszra éhes kis puncijában,melyre egy hangos fel nyögés és ez az basszál volt a válasz.Hát nem is tehettem mást eme felkérésnek így vadul basztam kutya pózban ,néha a hajába vagy csak a derekába kapaszkodva.Fordulás után szemből nyomtuk tovább így a csodásan álló melleivel is tudtam foglalkozni.Végül a lábait nyakamba véve addig keféltem ameddig már nem bírtam sehogy se vissza tartani és zihálva hatalmasat élvezve vettetem véget e vad menetnek.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük a bővebb infónak megfelelő csókkor került átadásra mely kevesebb a piaci átlagnál,mégis nagyon sok mindent tartalmaz extrában csak a popsi van.
  • Összkép:

    Újfent izgalmas és felejthetetlenül élvezetes órát tölthetem együtt Larával Részemről maximálisan ajánlót kategória annak aki kedveli a barátnős stílussal keveredő szó kimondó pornós együtt létett.
Happy Massage