• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A múltkori első látogatásom óta alig telt el pár nap és máris muszály volt egyeztetnem vele, mert nagyon megfogott a személyisége. Sms-ben komunikáltam, zökkenőmentesen. Szinte azonnal válaszolt és el is fogadta az időpontot, amit kissé megvariáltam de végül csak sikerűlt megoldani. A hozzaállása csillagos 5-ös.
  • Megközelítés:

    Lehel térnél található a kis szerelemfészek. Egyértelműen megmondja hogy hova kell menni aztán kapukód majd irány a kissé magasabb emelet lifttel...ami gyalog is könnyen megközelíthető.
    A közelben minden tömegközlekedés megtalálható, modt szerintem parkolni is lehet.
  • Helyszín:

    Kis tündérlak. Igaz az ember nem sokat lát belőle de a lényeg ott van. Kis folyosó-előszoba, jobbra fürdő balra tetthely, hatalmas franciaággyal ami a szoba nagy részét kiteszi. Félhomály, halk zene meg s nyugalom. A fürdőben minden van ami kell:tusfűrdő nagyobb választékkal,szájvíz, száraz kilépő, nagy-nedvszívó törülköző.
  • Lány külseje:

    Aliceról az egyetlen kép nem sokat sejtet talán annyit hogy egy vékony lány, ami így is van. Talán a képen látottakhoz képest pici poci van de ez semmit nem vesz el belőle. Szomszédlányos arc, egy nagyon karakteres hanggal társúl ami egyszerűen levesz a lábadról. Pici jól izgatható cicik, nagyon szuper fenék, hibátlan, puha bőr. Punci tükörsima.
    Mosolyogva egy kis kötött ruhácskában fogadott, alatta semmi nem volt csak az ő kis teste. Természetes arca nincs agyonsminkelve, csak a szemei voltak picit kihúzva.
  • Action:

    Az előző találkozásunkkor már megfogadtam ,hogy amint lehet meglátogatom ismét...hát ez hamar el is következett. Alig vártam a pillanatot, ami aztán csak elérkezett.
    Ajtó már résnyire nyílott amikor érkeztem, és egy nagyon finom szájrapiszival fogadott és egy hatalmas mosolyjal. A kabátomat felakasztotta a fogasra majd irány egyből a tetthely, ahol hihetetlen csókolózásba kezdtünk. Alig akartuk abbahagyni, közben tolta rám a fenekét meg simúlt a testével. Lassan lehámoztam a ruhácskát róla, miközbe szedte le rólam a ruhát, nagyon izgató volt. Közben puszilgattam ahol értem...melleit, nyakát, hátát simogattam, aztán egy határozott mozdulattal a törülközőért nyúltam és irány a fürdő, ahol nem húztam sokáig az időt egy gyors, ám de alapos tusolás után rohantam vissza a szobába ahol ugyanott folytattuk ahol abbahagytuk. Csókok, simigatás, popsi felém tolása, de már nem hagytam ki hogy hozza ne érjek a puncihoz ami szépen kezdett nedvesedni.
    Itt egy mozdulattal leült az ágyra és hopp, már el is tűntem a szájában. Annyira hogy egyből koppant az orra a hasamon. Hihetetlen hogy mit tud a Lány és hogy ezt milyen intenzitással csinálja. Folyamatos mélytorokkal kényeztetett én meg néha ráfogtam a fejére ami kicsi öklendezéssel társult. Na ettől nagyon beindúltam és néha ráfogtam a torkára us amikor épp lent volt a farkam, ez talán már túl sok volt (ezúttal is sajnálom ha véletlen kellemetlen volt). De ő nem hagyta abba, csak folyamatosan csinálta, tényleg mintha élvezné és felizgatá ez a fajta előjáték.
    Itt éreztem hogy muszály énis tegyek valamit, így hátara fektettem és elkezdtem puszilgatni, nyalni mindenhol. Mikor a mézescsuporhoz értem nagyon beindúltam és elkezdtem határozottan kényeztetni Őt. Bevetettem egy-majd két újjamat is és éreztem a hihetetlenűl nedves puncit amiből csak úgy folyt a kéjnedv. Ezzel nem tudom hogy értem e célt de teste többször megfeszűlt és hörgésekkel jelezte hogy neki jó...vagy tényleg csak jó színész 😉
    Mikor már jó nedves volt minden ismét kezelésbe vett egyből torokra ahogy kell és én is ráfogtam a fejére, így folytattuk pár percig, majd védőfelszerelés és ő rögtön kutyusba ereszkedett én meg hátúlról betámadtam egyből tövig amit kéjes nyögéssel nyugtázott. Így ment ez egy kis ideig én közben guggoltam ő hasra ereszkedett, majd megfordítottam é missziben folytattuk. Lehet pakolni rendesen, hihetetlen hogy mit bír Alice. Pakoltuk a lábakat ide-oda, naykba után az én nyakamba, közben hatalmas nyögések mindkettőnktől...hihetetlen az arcának a látványa miközben a szemei felakadnak néha és az erek a nyakán kiűlnek. Én picit hátra tettem a kezeimet, rájuk támaszkodtam majd Alice így mozgott rajtam annyira lendületesen és keményen hogy így is lett végem.
    Gumit leszedte majd megtisztogatott és csókolózva rám bújt.
    A maradék időt csólolózással töltöttük ki én még picit újjal besegítettem a még mindíg tocsogó puncinak, de nem tudom hogy értem-e el eredményt, mintha végig orgazmusa lett volna.
    Majd jelezte felém hogy lassan tusolnom kellene amit pikk-pakk megtettem, könnyes búcsúcsókok majd irány a zord kűlvilág.
  • Elszámolás:

    Magasabb az átlagnál de az egész randi minősége is átlagon felüli. A végén adtam oda ,szóba sem került az egész idő alatt.
  • Összkép:

    Nagyon örülök hogy megismerhettem Őt, biztos megyek még, már le is van beszélve, és izgatottan várom. Erről azt hiszem többet nem kell írni. Nagyon korrekt!
Happy Massage