• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A felbukkanása óta figyelgettem, de első áldozóként nem akartam meglátogatni. Szerencsére voltak egy páran, akik bátrabbak voltak nálam és még az élményüket is elmesélték. Mivel kedvemre voltak a leírtak, így telefont ragadtam. Álruhában terveztem a látogatásomat, de a vtr-es bejelentkezéssel gyakorlatilag a fürdésre szánt időt megkaphattam ajándékba. A címet az általam javasolt időpont elfogadása után súgta meg levélben.
  • Megközelítés:

    A Marina part számomra az egyik legjobb része a fővárosnak. Tömegközlekedéssel a közeli bevásárlóközponthoz több irányból lehet megérkezni, ahonnan pár perces sétára található az ingatlan. Autóval a ház közelében parkolni szerencse kérdése, viszont a pláza parkolójában könnyedén letámasztható a verda. A közterületen jelenleg díjmentes a várakozás, egyébként a városi díjak alacsonyabb díjszabásához tartozik a környék.
  • Helyszín:

    A Marina part egyik új építésű házához navigált a telefonom. Igazából csak az érkezés időpontja miatt használtam, mert jól ismerem a környéket, ráadásul a térképen a jelölés csak pár métert téved. A lakásból nem sokat láttam, de ami látható volt számomra az tetszett. A szobában az ágy és a szekrény között elhelyezett szobainasra pakoltam. A berendezés nem sok, de amire szükség van az megtalálható benne. Romantikus félhomály uralta a helyiséget.
  • Lány külseje:

    A fotóit nézegetve a szemem kényeztettem és nagyon kíváncsi voltam a valóságra. A mosolya megbabonázott és az adottságai is pont a gyengém, talán a magasságát leszámítva. Korábbi beszámolóiban egy színésznőhöz hasonlították, ami irányt mutathat a valóság felé, de számomra pont elég volt azt látni a valóságban, amit a képeken is nézegettem. Határozott személyiség, ami számomra imponáló. Fekete fehérneműben várt rám és egy hozzá passzoló cipellőben.
  • Action:

    Megérkezésem után a szobába vezetett, majd a ruháimtól megszabadulva a fürdőbe kísért. Arra kértem, hogy legyen a társaságom amíg letusolok, így volt időnk beszélgetni, és természetesen volt egymáson látnivaló is, de szerintem csak az én szemem lett kényeztetve. Tisztálkodás után a szobában kért egy kis türelmet, ameddig megszabadult a cipőjétől, majd miután visszatért feltérdelt az ágyra.

    Átöleltem és magamhoz húztam, majd Asli átkarolt és végre érezhettem ajkait a számon. A csókjára azt mondanám, hogy olyan volt, mint amikor az első randin elcsattan az első csók. Finom érintésekkel ízlelgetett, közben keze letévedt a derekam köré, és miután megszabadított a törülközőmtől megismerkedett a bájdorongommal. Igaz a vehemens dolgokat részesítem előnyben, de nagyon jó volt érezni a finom csókját és kezének potencianövelő játékát. Az előjátékkal annyira felhúzott, hogy azonnal letámadtam volna, de próbáltam féken tartani az ösztöneimet.

    Ajkaink ismerkedő játéka közben levarázsoltam róla a melltartóját, majd arra kértem, hogy feküdjön az ágyra. Egy ajkaira adott csók után finom puszikat leheltem a testére, miközben haladtam a testén lefelé. A kezeimmel sem tétlenkedtem, mert a vágyai birodalmához vezető utat elzáró bugyijától is megszabadítottam, és meglátva szép kapuját csak pajzán gondolatok keringtek a fejemben. Elhelyezkedtem a lábai között, utána nyelvem hegyével megízleltem. Érzéki nyelvjátékkal kényeztettem, s közben a reakcióit hallgatva figyeltem. Sóhajtozott és simogatta magát, láthatóan élvezte a ténykedésem, de nem tudtam elvinni a csúcsra. A nyelvórát befejezve egy csókot követően én kerültem terítékre.

    A lábaim között elhelyezkedve jobb kezével megfogta a hímvesszőmet, majd közelebb hajolt hozzá és egy pillanat múlva már a szájában láttam péniszemet. Nyelvével finoman simogatta a makkomat, és próbálta egyre mélyebben ajkai közé venni. Néha a tükörben néztem, ahogy elmerülök a szájában és nagyon jó volt közben érezni a nyelvtudását. A francia nyelvet csak egy pillanatra hagyta abba, amikor a szemembe nézett és magasztalta a hancúrlécem. Itt érkezett el a báli ruha haladéktalan felvételének az ideje.

    Beöltöztetésem után kedves vendéglátóm mesterséges nedvesítőért nyúlt, majd fölem kerülve szép lassan ráereszkedett a csatlakozási pontra. Könnyedén bejutottam a bujaság kapuján, majd egy-két finom mozdulat után gyorsabb tempóra váltott. Ezt már az ágy sem hagyta szó nélkül, de Asli is nyögdécselt, viszont tett arról, hogy én szóhoz se jussak közben. Melleit az arcomba nyomta, én pedig felváltva csókolgattam őket, miközben derekánál megragadva húztam magamra. Kedvemre volt az együttlét és szerettem volna nagyon megudvarolni, ezért átfordítottam a hátára.

    Missziben játszottunk tovább és úgy éreztem és láttam rajta, hogy nagyon bejön neki a szenvedélyes, nem túl gyors mély benyomás. A lábait ide-oda pakolgattam, mert ujjammal a csiklóját is izgatni akartam. Néha a nyálamat csurgattam rá, miközben a szenvedélytől átitatott tekintetével azt nézte, ahogy péniszem ki-be jár benne. A csókját akartam érezni, majd finom csókok után egyre jobban húzott magába, miközben körmeivel a hátamon is hagyott pár csíkot. A csúcspont közelében már nem eresztett, csak magában akart érezni és elélvezéséig csak a csípőjével mozgott.

    Orgazmusa után nem pihentünk. Nagyon lassan és finomam játszottam a ki-be játékunkat tovább. Az elején úgy éreztem, hogy nagyon érzékeny lett egy bizonyos ponton, és nem igazán kívánja az udvarlást amíg magához nem tér, de végül átadta magát az élvezetnek. Amikor láttam rajta, hogy bevetésre készen áll, a lábait felhúzva a talpait a mellkasomhoz helyeztem, majd ránehezedve mély benyomásokkal adtam tudtára, hogy nagyon kedvemre van a móka.

    Kezdtem ráérezni, hogy vendéglátómnak mi a jó és hogyan szereti, így nem is volt kérdés milyen pózban udvarolok tovább. Lassan játszottuk romantikus játékunkat, néha elcsattant pár csók, de gyakran a szemembe nézett és magasztalta péniszem. Persze én sem hagytam szó nélkül a társasjátékunkban való szerepvállalását, majd kis idő múlva ismét elélvezett.

    Az oldalára fordult és bal lába a lábaim közé kerültek. A popsijánál fogva megmarkoltam és úgy szeretgettem. Mosolyogtam, mert az ablak résnyire nyitva volt és voltak még rajtunk kívül a lakásban, szóval biztos akadt fültanúja a szeretkezésünknek. Nagyon szép látvány volt, ahogy kéjrudam ki-be járt benne, közben hangot ad az élményének, és bal kezével szorította a kezem. Csak azért váltottunk pózt, mert a lábamban előtört egy fájdalom. Egy rossz mozdulat miatt kezdett begörcsölni, ezért az ágy széléhez álltam, Asli pedig elhelyezkedett előttem. A vágyai birodalmának kapuján gond nélkül bejutottam, majd a derekánál megragadva vadul udvaroltam. Fejét a lepedőbe temette, kezével pedig gyűrte és hangosan nyögdécselve élvezte vehemens udvarlásomat.

    Az ágy magassága, vagy az én mélységem miatt nem volt túl kényelmes számomra ez a póz, így ismét a hátára fektettem és a már bevált pózban szeretgettem tovább. Közel jártam a vulkán kitöréséhez, amit egy vad csók biztos kiváltott volna belőlem, de mivel nem kaptam meg, így hagyott magának még játékidőt. Szeretkezés közben az ajkait figyeltem, és csak a finom nyelvtudása járt a fejemben. Asli biztos olvasott a gondolataimban és a szemembe nézve csak annyit mondott, hogy ajkai közé venné hímvesszőmet.

    Ismét a lábaim között helyezkedett el, majd ujjai kellemes szorításába került péniszem nem menekülhetett. Ajkai finom ölelésében élvezettel néztem és éreztem, ahogy a francia nyelvet kiválóan beszélő fiatal lány az őrületbe kerget. Arra kértem, hogy a kezét is használja, majd amikor éreztem, hogy a kitörés elkerülhetetlen, amit ő is látott rajtam és érezhetett, akkor mélyen a szemembe nézett és ujjai érzéki játékával a vulkánkitörést elérte. A testemre került örökítő anyagot letörölgette, majd a fürdőbe kísért.

    Tisztálkodás és egyben hűsítő zuhany után visszatértünk a szobába. Az órámra pillantva azt vettem észre, hogy az óra pont lejárt, de hátra volt még a vtr-es bejelentkezés által kapott ajándék idő. Szerettem volna a nyelvemmel a csúcsra juttatni, de gyakorlatilag mosolyogva kihátrált belőle, majd abban maradtunk, hogy a száját az elkövetkezendő percekben nem beszélgetésre használja.

    Kényelembe helyeztem magam az ágyon, és fiatal vendéglátóm is elhelyezkedett a lábaim között. Arra kértem, hogy lassan beszéljen hozzám és a kezét is használja. A kérésemnek eleget téve a nyelvével finoman nyalta hímvesszőmet, kezével pedig érzékien játszott vele. Megédesítette a látványt, amikor makkomra többszőr nyálat csurgatott, majd úgy próbálta elnyelni teljes hosszában péniszem. Igaz nem sikerült az orrát a hasfalamba nyomni, de nem panaszkodhatom a látványt és az érzést illetően. Pár perces franciás játék után jeleztem élvezési szándékom, majd a szemembe nézve finoman kiverte. A testemre került ondót gondosan letörölgette rólam, utána öltözködés közben beszélgettünk, majd egy búcsú szájra puszit követően elindultam a dolgomra. Másnap egy kedves üzenetet küldött az oldalon, amiben megköszönte a látogatásom és az átélt élményeket. Egy ilyen megnyilvánulás mindig jól esik és méltó befejezése egy kalandnak...
  • Elszámolás:

    Telefonon kérdeztem rá, amit jól láthatóan a komódra helyeztem az általa megnevezett kedvenc édességével együtt. A virágcsokor mértéke a manapság átlagosnak ítélt mennyiség. A vtr-es bejelentkezéssel kapott plusz idővel nagyon barátinak mondható.
  • Összkép:

    Nagyon sok szép és ügyes lány van a városban, ennek ellenére nehezen találok megfelelő partnert a kikapcsolódásaimhoz. Szerencsére a megérzésem ismét jó helyre vezetett, ahol megismerhettem egy olyan lányt, akivel kiélveztük egymás társaságát. Nagyon jól éreztem magam vele és biztos vagyok benne, hogy még lesz kalandunk...
Happy Massage