• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzsit úgy István megkoronázása óta ismerem. Megszámlálhatatlanul sokszor voltam már nála. Masszázs lány kora óta boldogítom. Beszit még sem írtam róla mostanában, mivel már párszor megénekeltem őt. Mi újat tudnék írni? Hát most tudtam. Olyan formájában kaptam el, ami nem feltétlen megszokott nála.

    Felhívtam, mint oly sokszor. Mondtam hogy lefújnék egy kis gőzt. Örömmel vette. Még hívásom előtt rádobtam egy VTR-t. Mire leraktam a telót vissza is igazolta.
  • Megközelítés:

    Blaha vonzáskörzetében rendel. A BKK szinte minden járműve zakatol a környéken. Ha autóval parkolni akarsz, ajánlott hogy szeresd a kihívásokat.
  • Helyszín:

    Igazi kéjlak. A fürdő igényes, és én ennyi féle tusfürdőt még a DM-ben sem láttam. Ha jól rémlik 26 féle. Most kivételesen a Szexxmanó által preferált kék Denim habosítót (jobb szélről a 3-ik) használtam. Kíváncsi voltam, van-e benne valami potencia növelő, mivel gyanúsnak találtam az utóbbi időben, hogy az MT oly sokszor jár kedvesünkhöz. A gyóntató szobában egy matrac van, a komódon a szokásos mécsesek égtek. Az ajtóval szemben egy ülőalkalmatosság van, nevezzük kárpitozott padnak. A zenét mint mindig, most is én nyomattam a telóról.
  • Lány külseje:

    A fotói retusmentesek. Tökéletesen lehet alapozni rájuk. Korát meghazudtolóan kemény a húsa. Bőre is feszes, jó a genetikája. A cickók nem eredetiek, de tökéletesre szabottak. Jó a tapintásuk, még nagy marokba sem fér bele. Zsuzska mindig kedvesen mosolyog, és ahogy belépsz a felségterületére, mágnesként tapad rád.
  • Action:

    Fürdés után vártam Zsuzskát, hogy Ő is befejezze a csapatást. Épp telefonomat nyomkodva zenét kerestem a gyóntató szobában, mikor kedvesem az ajtót nagy svunggal rám nyitva úgy hátba vágott, hogy egy tripla leszúrt rittbergerrel, a sarokban lévő ülőalkalmatosságon landoltam. Ijedten odaszaladt hozzám és kérdezte rendben vagyok-e? Mondtam, hogy egy kiadós szopás, szerintem javítana az állapotomon. Pillanatnyi hezitálás után rám is bukott. Hogy ne tudjon kezével „csalni”, megfogtam minkét csuklóját, és kezeit két oldalt magam mellé rakva lefogtam, és miközben jókat bólogatott, csípőmmel mozogva rásegítettem a műveletre. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy anno talán kiváló római lettem volna. A szenátus tagjaként borral a kezemben, biztos preferáltam volna az orgiákat, a beszámolómat éppen most olvasó magtársaimmal erősítve a társaságot.

    Ha már ott voltunk a kanapén, csőszájféket kértem és kedvesem rátérdeltetve hátulról nyomultam. Meglépően nedves puncijába szinte belecuppanva csattogva töcsköltem. Tudom, hogy ez a kedvenc pozitúrája, adtam hát neki rendesen. Jobbról, balról csattanósan rá-rásóztam a popsijára, mire nagyokat nyögött és úgy kapaszkodott a háttámlába, mint ha egy szakadékban lógna. Elengedtem a derekát és a hajába marva húztam mélyen magamra. Olyan volt, mint ha egy római harci szekeret hajtottam volna. Haját fogtam mint a gyeplőt, a derekába kapaszkodtam, a bőrössel meg ostoroztam punciját. Szaporán csattogtunk, nagy volt a vágta, élvezet volt nézni ahogy popsiján minden lökés elindít egy hullámot. Zsuzskát nem könnyű elrepíteni, de most mint ha megfutotta volna a nap nyerő körét.

    Pihenés képen a matracra invitáltam, felhajtottunk egy kupica olasz rizlinget és hanyatt fektettem. Missziben toltuk az ipart, újra a csattogás hangja verte fel a környéket. Jól tud a hölgyike terpeszteni, és csípőjét is úgy tartja, hogy a szög pont ideális legyen. Jó mélyen lehet hatolni karmazsin alagútjába. Megfogtam a két bokáját és a feje fölé nyomtam. Imádom fogni a bokáját. Szexisen vékony, pont átérem ujjaimmal. Szerintem bokában verhetetlen a csaj. Mikor már folyt rólam a víz, kicsit ráfeküdtem, kezét feje felett összefogtam és úgy reszeltünk. Sarkával közben húzott magába, segítette a vágtát. Egyre hosszabban és hangosabban nyüszögött, mire én olyat robbantam a gumiba, hogy az felért egy szakadási tesztel.

    Lenyugodtam benne, majd lefordultam róla, szívem a torkomban dobogott. Közben lekerült rólam a csőszájfék, letisztogatott, majd mellém bújt.

    Kis tereferével ütöttük el az időt, Zsuzska nagy talk show manager. Résen kell vele lenni, mert a hóembert is megdumálja, és észrevétlen kiszedi a legrejtettebb titkaid. Egy idő után azonban feltűnt, hogy beszéde lassul, el-elakadozik. Ezzel párhuzamosan kezei önálló életre keltek, ujjai polip módjára vették birtokba a bőrtárcám, majd az egyszeműt kezdte el morzsolgatni. Minden idegszálammal figyeltem a dolgok alakulását, hiszen alig 10 perc telt el az utolsó vulkánkitörésem óta. Még korainak találtam a repetát, de szemlátomást Zsuzska ezt másképp gondolta.

    Rám ült, és a régi szép időket idézve, puncival elkezdett csúszkázni rajtam. Tette ezt addig, míg a bőrös úgy felszívta magát, hogy csőszájféket kellett húzni. Kedvesem azonnal tövig rám tolta magát, vadul csiklóját reszelte ágyékomon. Ficánkolt, tekergett rajtam mint egy kígyó. Belemarkoltam kemény mellébe és alulról elkezdtem diktálni az ütemet. Közben megakadt a szemem a fali tükörben, ahol egy ránk megtévesztésig hasonlító pár szintén nagy orgiában volt, kiváló volt a 3D-s látvány. Hamarosan mindkettőnkről folyt a víz, Zsuzska úgy zihált mint ha maratont futna.

    Pózt váltottunk és újra kutyusban toltam. Most szembe a tükörrel voltunk, keresztben a matracon. Mindkét kezét hátracsavartan, derekánál összefogtam, és a mellkasán támaszkodva pucsított felém. Én meg csak csattogva basztam punciját. Most rólam folyt a víz, én futottam a maratont, Zsuzska meg csak nyögött alattam. Éreztem hogy megindul a maghasadás, letéptem a csőszájféket, Zsuzska meg villámgyorsan rám fordult. A torkolat tűz ajkába robbantotta folyékony sörétem, és lankadásomig ott is tartotta.

    Erőtlenül vállain támaszkodtam, miközben hagyott ajkai között lenyugodni. Mikor a bőrös átment fityegőbe, elengedett ajka fogságából, szilviával letisztított, majd a srácokat kivitte a mosdóba.

    Még búcsúzóul, eljött velem fürdeni, és az egymás mosdatása leple alatt, szanaszét tapiztuk egymást.
  • Elszámolás:

    Az ár-érték arány vitán felül, kiváló. Hogy megérte-e, nem vitás. Most is volt kedvezmény a VTR bejelentkezésre, de mivel túlcsúsztunk a megbeszélt időponton, úgy a kedvezményes rózsaszálakat visszaraktam a vázába.
  • Összkép:

    Mostanában meglepően sokan hiányolták az írásom. Pedig rendületlenül járom az utam, csak nem irkálok. Lehet ebben van lustaság is, meg ihlet hiány. Nem igazán érintett meg mostanában egyik lány sem. De Zsuzska mindig hozza a kötelezőt, most inkább az a felettit. Ráadásul most valahogy még a szokottnál is jobban rám volt gárgyulva. Alázatosan lehet irányítani, és dugásban az egyik legkitartóbb. Mondhatni fáradhatatlan. Gőzlefújásra erősen ajánlott kategória!
Happy Massage