• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetes VTR-en tortent. Fel oraval a megbeszelt idopont elott racsorogtem hogy kesni fogok es hogy all-e igy is a talalka, es orommel vettem tudomasul hogy igen.
  • Megközelítés:

    A Blaha kozeleben rendel, autoval mentem es viszonylag jo helyen sikerult is megallni. Maga az epulet teljesen egyertelmu, amikor odaertem felhivtam, azonnal felvette es megadta a kapukodot. A bejutas utan mar sima ugy volt a lakast megtalalni.
  • Helyszín:

    Atlagos de a celnak tokeletesen megfelelo lakas, erdekesen alacsony belmagassaggal. Furdo/mosdo OK, baszoba kellemes, agy helyett a foldon nagy matrac. Bejutaskor a szomszed holggyel futottam ossze a folyoson, ahogy eppen felmosott, de nem talaltam zavaronak.
  • Lány külseje:

    Zsuzska igazi dugnivalo MILF, tetszetos, formas alakkal, tenyerbeillo (szilikon) cicikkel, es incselkedo mosollyal. Belepesem utan uditovel kinalt, ezutan elment letusolni, majd egy szexi fekete szerkoban tert vissza.
  • Action:

    Fel orara mentem, eredetileg oralis kenyeztetesre, de amikor meglattam tudtam h nem fogunk annal megallni. Mar a furdobol valo belepes utan megvolt a "szikra", nem is kellett sok es mar markolasztam is a formas popsijat, es gyomoszoltem a cickoit, mikozben a farkam hergelte. Masodpercekkel kesobb mar a szajaban voltam, lagy de megis hatarozott szajmunkaval elkezdett eletet lehelni belem. Meg nem is tertem magamhoz, amikor ramszolt hogy vetkozzek le, igy gyorsan ledobtam magamrol minden goncot mialatt o a matracra pucsitott. Ugyebar nyalni akartam, igy megforditottam gyorsan es elkezdtem a szuk puncijat nyalni, amit egesz sokaig birtunk mindketten kejesen szuszogva. Mar-mar arra gondoltam hogy lejar az idonk, amikor tudtomra hozta hogy itt az oral nem lesz eleg, bizony az ezredesre is szukseg lesz. Igy hat attert o a kenyeztetesre es megfelelo kemenysegre varazsolt, majd felkerult a vedoruha, es maris a puncijaban voltam. Elegge fel voltam izgulva a nyalasbol kizokkenve, de azert egy rovid menetet sikerult kikerekiteni, lassabb kezdessel, majd egyre gyorsabb es eroteljesebb felmenettel. Aztan pozvaltas, ide-oda hajtogattam a labat, missziben is kicsit, aztan a dongetes veghajrajaban, idom leteltevel, keresemre a szajaban vegeztem. Diszkreten a szilviaban kotottek ki az utodok par masodperccel kesobb, mikozben letisztogattam a velem egykorut. Hiaba jart le az idom, meg egy jot beszelgettunk errol-arrol, aztan egy puszi utan tavoztam.
  • Elszámolás:

    A vegen tortent az elszamolas, bar igy utolag latva a VTR kedvezmenyt nem beleszamolva, de mivel jocskan tulmaradtam sem ott sem kesobb nem ereztem hogy barmi problema lenne az ar-ertek arannyal. Meg annak ellenere sem hogy nem tudott eleget visszaadni, de ez az en hibam, mert nem keszultem a megfelelo cimletekkel.
  • Összkép:

    Zsuzska abszolut pozitiv benyomast tett ram, es a rovid talalkank csak megerositett abban hogy meg latjuk egymast. Aki egy igazi MILF-et akar, benne biztosan megtalalja, mindenkeppen ajanlott kategoria!
Happy Massage