• Aida

  • Beküldte:
  • Aida reagálása

    Köszönöm szépen a visszajelzést, nagyon jó volt olvasni, s átélni az együttlétet, bár nem szoktam köpködni....sosem :)

  • Egyeztetés:

    Úgy megkívántam a képek alapján . Elsőre felvette .
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű , Récsei centerben találtam parkolóhelyet .
  • Helyszín:

    Minden korrekt , rendezett ,tiszta , fürdő jól felszerelt .
  • Lány külseje:

    Tökéletes homokóra test, isteni fenék, formás tenyérbe illő cicik, vadmacskás fej amitől az ember..... szép husis száj és gyönyörű punci. Aida perfect!
  • Action:

    Beléptem ajtón hozzá és nem egyből a lényegre tértünk hanem kis ismerkedéssel kezdtünk ami nagyon színpatikus húzas volt részéről. Leültetett, hozott nekem inni és beszélgettünk. Kis idő múlva kaptam törcsit majd fürdeni mentem. Bekisért szobába és már jött is mellém az ágyra. Ott is kis beszélgetés majd tapi simi csók. Teste mint a bársony, sima illatos és finom. Szája isteni, jól csókol ami igen érzéki és forró. Nem bírtam vele betelni ezért elkezdtem szószerint felfalni melleit, ajkját majd letértem a gyönyörű puncijához. Pont a kedvenc formájú az édenkertje, majd elkezdtem szépen lassan nyalni. Lent is voltam egy darabig mert öröm volt nyalni , nagyon finom puncija van fel is faltam rendesen. Igazi falni való. Dícsérte nyelvleckémet többször is és élvezte is a lent töltött időmet. Majd ő következett és ő vett kezelésbe. Lassan lágyan kezdte a franciaórát és végig a szemembe nézett izgatóan amitől néha azért zavarba jöttem de utánna már élveztem a dolgot. Ügyesen csinálta, köpködte is a kisfickót, nyálas is volt és főleg érzéki. Majd gumit húztunk mert érezni is akartam isteni barackját és beleültettem. Látvány magáért beszélt rajtam a gazella test és a feketevadmacsek arc amitől nem sok kellett hogy szétdurranjak. Összeszedtem magam mert nem akartam hamar elsülni ezért lovacskáztunk egy ideig közben csókolgattam a melleit tapiztam a fenekét, csókok is voltak majd hátulról is célba vettem mert látni akartam a csodás popsiját. Hát igen itt is a látvány csodás volt, be is csúszott rögtön a farkam és elkaptam hátulról is. Mondanom sem kell hogy nagyon kellemes volt és nem is lehetett ezt sokáig bírni bele durrantam a gumimba és hagyta is hogy benne nyugodjak le. Action után kérdezte mit kérek és hozott nekem innivalót . Nem hittem el hogy ilyen édes ez Aida. Imádni való ez a lány komolyan. Frankon jó érzés töltött el első perctől kezdve.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén történt és meg sem említette 1x sem. Oda tettem asztalra az ajándékat.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam és kellemes meglepetés volt az egész leányzó. Mintha csak barátnömhöz beugrottam volna akivel már évek óta együtt van az ember.
Happy Massage