• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és VTR-en is egyeztettünk, majd előtte való nap még ráírtam és aznap reggel még SMS-t is küldtem a biztonság kedvéért. Visszaírt, hogy ha előbb odaérek, hívjam fel. Mivel fél órával előbb odaértem, ezért fél órával előbb is kezdődött a randi. Nekem nagyon jól jött ez a rugalmasság, nyertem egy fél órát a napomból.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, BKV-ről fogalmam sincs (HÉV közel, az biztos), de eléggé frekventált hely. A GPS totál odavisz és a ház előtt tudtam parkolni nagy mázlival. A cím teljesen világos. Egyébként a ház bejárata a ház mindkét oldaláról megközelíthető, vagyis a háztömb mindkét oldalán érdemes lehet parkolóhelyet keresni, ha nem lenne elsőre közel.
  • Helyszín:

    A lakás egy puritán, de tiszta panel a sokadikon. A tetthely egy nappali, benne egy kihúzható kanapéval. Tusfürdő nem érdekel, törölközőt mindig viszek magamnak. A fürdőszoba amúgy aprócska, de a célnak megfelel. A szobában nem láttam szobainast vagy hasonlót, így csak székekre raktam a cuccomat, de a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    A képek őt ábrázolják. A kiírt kornál szerintem valamivel idősebb, de nem kértem személyit. Rövid, vörösre festett haj, nagyon szép, világító kék szemek, az action idején kívül szemüveg mögött, az action ideje alatt anélkül. Közepes méretű, és nem vészesen, de lógó természetes mellek. Borotvált, pillangómentes punci. Abban a hálós cuccban fogadott, amiben a képek egy részén is van.
    Oldottan és közvetlenül viselkedett, semmi kínosság vagy távolságtartás. Jó hangulatú, sokat kuncog és igyekszik a vendég kedvére tenni.
  • Action:

    Az elején megkérdezte, hogy szeretnék-e pisit is, mert ha igen, akkor jön velem a fürdőbe. Ettől eltekintettem. Fürdés után a szobában állva megbeszéltük a lehetőségeket, tekintettel a nem szokványos étlapra.

    Ezek után ráparancsoltam, hogy feküdjön hanyatt az ágyra és csukja be a szemét, majd választottam az asztalra kihelyezett eszközök közül egyet. Megcirógattam vele a testét, majd végigcsókolgattam és nyalogatni kezdtem. Minden érintésre, csókra, simogatásra, nyalásra azonnal reagált. Igyekeztem ügyesen franciázni neki, amit mindenféle sóhajokkal kísért, pláne, amikor már egy ujjamat is bedugtam a puncijába. Egész sokáig hagyott ténykedni, majd leállított, mondván, hogy már nem bírja (??).

    Ezek után először az arca fölé térdeltem és ráparancsoltam, hogy "nyaljad a golyóimat". Nagyon becsületesen csinálta, de egyszer be is kapta a szájába őket és nem csak nyalta, hanem szívta is. Ezt nem szeretem és az utasítás sem így szólt, ezért kicsit meg kellett büntetnem, mire rögtön korrigált. Ezután leültem az ágyra és szopni kezdett. Ügyesen és sokféleképpen csinálja, önmagát kényszerezteti lényegében. Rengeteg nyállal csinálta, sokszor tiszta erőből nyomva a fejét a farkamra. Sokszor volt olyan érzésem, hogy valójában a szája végén vagyok, mert bár átlag méret vagyok, de a végéből maradt 1-2 centi, miközben tiszta erőből, belém kapaszkodva tolta a fejét a farkamra. Amikor kicsit később hanyattfekve, fejlelógatva feküdt és dugtam a száját, többször beleszaladtam a torkába (éreztem), ilyenkor volt, hogy simán vette, és volt, hogy öklendezett. Jó ideig dugtam így a száját (néha kért levegőt), majd magam elé térdeltettem és úgy is dugni kezdtem, miközben az asztalról elvett egyik eszközzel néha meglegyintettem.

    Gumi fel, majd hátulról kezdtem dugni. Több pozíció is volt: hátulról, hátulról fekve, felhúzott lábú misszionárius és oldalt fekve (én térdelve) is. Mindegyikben nagyon aktív volt, kérésre belemozgott, hangoskodott, húzott magába, végig a szemembe nézett, élvezkedett (vagy úgy tett) stb. A végén kértem még egy kis kényszerfranciát, majd (mivel így valamiért nem tudtam elmenni) újabb gumit húztunk és egy pár perc erőteljes dugás után elmentem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte (először voltam), tudott visszaadni, az előre megbeszélt összeget kérte. Extrák nincsenek, minden (értsd: MINDEN) az alapban.
  • Összkép:

    Nagyon szimpatikus csaj, akinek a sub/bdsm/szadomazo/mittoménmi képességeit én bőven nem használom ki, és mivel ezek is benne vannak az alapban, kvázi feleslegesen fizetek értük. Jó lenne, ha lenne egy "normál" csomagja (ebbe azért beleértem a mélytorkot és a kényszerfranciát..., mert ahogy mondta, nála ezek normálnak számítanak) és egy "brutál" csomagja (minden más). Azt hiszem, vissza fogok menni még, de nem leszek rendszeres visszajáró (egyébként sajnos nagyon messze is van nekem).
Happy Massage