• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megjelent a hirdetése elmentettem a kedvencek közé a vállalásai alapján. Aztán pár üzenetváltás után lefixáltuk az időpontot, majd VTR-en is.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, Kaszásdűlőig, onnan kb 3 perc gyalog. Autóval szintén könnyű odatalálni és mivel egy 10 emeletes panel a sok közül így parkolni sem lehetetlen. Nem lehet eltévedni. A főbejárattal szemben egyből 2 lift is található.Mikor én voltam jó nagy forgalom volt de mivel ez egy 10 emelet panel ez nem csoda. Felsőbb emeletre kell menni.
  • Helyszín:

    Átlagos lakótelepi lakás, itt is él.Fürdő teljesen rendben, több féle tusfürdő, kilépő, zuhanyfüggöny. A dugó hely a nappali, klassz kis kilátással a hegyekre. Az ágy egy kinyitható kanapé de teljesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Rövidre vágott sötét vörös haj, kék szemek, szolizott sima bőr. A mellbimbója nekem extra nagynak tűnt, a puncija borotvált. Ha jól megnézed a képeit ott látszik az arca szóval nincs meglepetés, kivéve, hogy szemüvegben fogadott és így más volt az összkép, de teljesen rendben volt. A képein látható neccruhában fogadott. Kértem, hogy az analplug legyen benne ezt meg is mutatta ahogy beléptem a lakásba.
  • Action:

    Már napokkal előbb bejelentkeztem, és azalatt többször is elképzeltem mit fogok majd csinálni vele. Na ebből nem sok valósult meg. Van bennem kis dominancia de nem olyan, mint amiket baszás után mesélt, azért elcsodálkoztam. Vannak beteg emberek.
    Azt terveztem ahogy belépek az ajtón egyből mondom neki térdre majd előkapom a faszom és pórázon bevezetem a szobába. Bár a nyakörvet kértem és rajta is volt de lánc az nem így ez elmaradt, de nem a lánc miatt. Elképzelésemben egy kis szótlan nőt képztem de szerencsére vagy sem nem az. Szuperül el lehet dumálni vele. Persze én sem vagyok Dark Lord aki szöges kesztyűvel veri a nőket így igazából a szado része az kimerült annyiban hogy fürdés után, ahová bejõtt mert le akartam pisálni és ezt imádja is, nyelte a pisit meg engedte a testére, a kis ostorral megcsapkodtam a pináját mea seggét, illetve egy vastagabb műfasszal megdugtam a lukát, de aztán szólt, hogy inkább öklözzem meg. Imádok öklözni, nem tudom miért, de jó érzés benne lenni a pinában kézfejjel is. Szóval jól megöklöztem nagyon élvezte, szomszédok nem tudom mit hallottak, de szerintem sok mindent. Közben úgy helyezkedtem hogy tudjon szopni és a bal kezemmel belemarkoltam rövid vörös hajába és toltam rá a faszomra, de igazából ha nem csinálod, akkor csinálja magától is. Aztán kérdezte húzzunk e gumit? Naná, szóval gumihúzàs után misszibe betettem neki és elkezdtünk baszni. Meglepetésemre nagyon élvezte, húzott magába, nyögött rendesen, mozgott is. Nimfomán szuka hatását keltette. Egy idő után átraktam a seggébe, ott is megtömtem, de a gumi nálam előbb vagy utóbb lankadást okoz. Nincs akkora inger mint anélkül. Fogtam lekaltam a gumit és a szajába adtam egy újabb mélytorkos kényszerfranciához, de nemsokára 69-be fordultunk és úgy öklendeztette magát szopás közben. Nyaltam a pináját aztán eszembe jutott, hogy a műfasz ott van mellettünk valahol és kitapogattam majd beletoltam a segglukába. Mikor már éreztem jó lenne elélvezni feltérdeltem, ő kutyában és szopattam még kicsit makf kézbe vettem és egy idő után belelőttem a gecit anszájába, amit készségesen várt nyelvét kinyújtva.4 nap alatt azért össze szokott gyülni egy nagyobb mennyiség ezt simán lenyelte, én meg boldogan konstatáltam a dolgot. Megmondom őszintén elfáradtam. Amit elterveztem, hogy mekkora domináns báró leszek és ezt meg azt csinálom vele bőven nem valósult meg, látszik a sima dugás nekem kielégítő. Mindenesetre kellemesen éreztem magam:)
  • Elszámolás:

    Igazából extrái nincsenek is. Ami ki van írva azt vállalja is és szereti is. Ehhez képest normál árai vannak, de magasabb mint az átlag, de itt olyat is csinálhatsz amit más lánynál nem, vagy ha igen akkor az extra és a végén többe kerül mint itt. Az elején elkérte a díjazást, ami teljesen normális dolog, hiszen először voltam itt.
  • Összkép:

    Kielégülve tàvoztam. Talán ha közelebb lenne helyileg többször mennék, de sajnos az idő nagy úr és a 3.kerület semmilyen szempontból nem esik útba nekem. Mindenesetre akit vonzanak a speciálisabb szexuális dolgok, bátran keresse fel, nem fog csalódni.
Happy Massage