• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban a Risszlányokon "beszéltünk" 2020-as tali-lehetőségről, ám kicsúsztunk az évből.
    Az új év első vasárnapján szerettem volna időpontot kérni hétfőre, mivel az év munkás indítását 4.-ére igérte. Meglepetésemre 17.-i fogadást helyezett kilátásba, amire 20 sort is kerítettünk. Sikerült a tervem: hogy jól induljon az év szexuális oldala, elsőként nála szerettem volna bejutni a húsos combjai közé, csókolni mindenét, meginni a velkam-pezsgőt /már ahogyan évek óta szoktuk/.
  • Megközelítés:

    BLookkház, ismerős cím, csak a gomb számát hagyta el valamelyik sarkon a kopó emlékezetem. Azért leparkoltam, és telón megkaptam a hívógomb-szám itinerjét. Nem volt boszorkányság megtalálni a lakást, mivel a lépcsőházi bejárattal szemben nyílt egy ajtó, és hívogatva nyúlt ki egy ápolt női kéz. KI az aki ennek ellen tud állni?
  • Helyszín:

    Lakótelepi garzon, üvegkabinos zuhany-fürdő /tiszta türcsikkel, Listerinnel, több tusfürdővel. Előszoba megfigyelésére már nem is hagyott időt, mert -egy aktuális újabb partnerrel befejezve az egyaztetést- berántott a baszobába. Ezt is csak később eszmélve tudom leírni, mer vihar-lédink teljesen lekötötte -nem csak- a figyelmemet. Hálából én is törekedtem arra, h kitöltsem az kitöltendőit.
  • Lány külseje:

    Külsejét ki tudja hány beszámolómban leírtam :lásd korábban. Több, mint féltucat talink során nem sokat válzozott: tupírozott szélhári, Kossuth-rádiós /gyengébbek kedvéért: mindenütt jól fogható/ telt alkat, csókra, STB, mindíg kész száj, vibráló nyelv- ez Betti.
    Tanga-melltartóban, combfixben fogadott, amik igen gyorsan lekerültek, miközben kapkodta le rólam is az ilyen tél-kor szokásos többrétegű hacukát. Észhez sem térhettem, már pucér voltam, amit nem igazán bántam, hiszen három rétegen keresztül nem igazán tudtam "kommunikálni" célszerveivel...
  • Action:

    Miután átadtam az adekvát kis pezsgőt, csokit, gyors újévi koccintás következett. Szokásunk szerint pezsgős ujjal köszöntöttem a csúnyácskáját, ő pedig korty itallal köszöntötte a nem tölgyfán termett makkomat.
    A többi felett átvette az irányítást, felörülve a már feszengő kukimnak. Kezdte/folytatta a vibráó-nyelves csókkal, ami hanyatt-taszított állapotomban is folytatott. Rábukott előbb a makkra, majd /mivel konstatálta, h borotvált az akció környéke/ buzgó "kezelésbe" vette az izgalomtól összeugrott zacsit, megtalálta a makkot, majd a karót, amin termett.
    Cseppet fogazva nyálazta be a furulyát, kissé csukladozva vette -némi partneri segítéssel- torokra /is/. Barátom nem haragudott az ilyen műveletért, ám kifejezte igényét más nyílások műbe fogására. Kezdetnek bemelegítettük kölcsönösen 1mást 69-ben, aminek mindketten nagy kedvelői voltunk/vagyunk a mai napig. Majd a VV-zett szerszámot lovacskában könnyedén fogadta be: nem éreztem, h beszőtte volna a pók a punciját az ünnekek alatt. Heves vágtába kezdett, amit hosszúnak tűnő perceken át folytatott. Félve a gyors végtől, kértem bebocsátást oda, amit nem hirdetett. Cseppet -néhány centit csupán- áttette hátra, és a sikosító nélkül igénybe vett, kissé szűknek tűnő nyílásban fickándozhattam. Vágtáját előbb óvatos , majd egyre gyorsuló ütemben folytatta, ami igazán jól esett: cseppet sem szilfid testét dobálva élveztem az új év első -remélhetően nála sem utolsó- igazi orgazmusát. Néhány szekundum után ő is összerándult, jelezve aközös mű csúcsra jártát a részéről is.
    Nem sietett a nyeregből szállással. Leemelkedve Szilviával vett kezelésbe, majd ezt kevesellve laza, nyelvkörítéssel fűszerezett szájmasszázzsal tette tökéletessé a tisztogatást.
    Mellém bújt, könnyedén simogatva-pihentetve a fáradt vándoron a kezét. Igazán bensőséges beszélgetésbe elegyedtünk: nagyon megértő, nyílt partner ebben is.
    Segített felölteni a sokrétegű hacukámat, én pedig átadtam az -évek óta változatlan- számú szálak csokrát.
  • Elszámolás:

    Az extrát már korábban leírtam. Jó volt, de még mennyire! Adatlapjának kínálata bőséges, mondhatnám pazarló. Felét, ha igénybe szoktam venni Nem mintha ö hagyná ki őket, ám a leírtakkal bőven kitölti az -órára fittyet hányó- közös időnket. Megjegyzem, az óra díszlet, soha sem volt mérvadó az amit mutatott, nem is egyeztettünk soha időtartamot: tudtuk, nincs szükség rá, ám sohasem éltem vissza ezzel.
    Ami a pontozást illeti: nála sohasem merült fel a számomra piaci-pejoratív "mennyire érte meg neked" kérdés.
  • Összkép:

    Olvashattad, el vagyok ragadtatva a hölgytől. Évről-évre, alkalomról alkalomra többet kapok testileg és mentálisan, mint ami jár nekem az én koromban.
    Sodró lendületű, vagy laza, megértő, ha kell, nem szolgáltat, hanem láthatólag élvezi, hogy adhat, és kaphat! A legfontosabb: sikerült emlékezetessem, első vendégként kezdeti velem az ÚJ ÉVET.
    BUÉK Neki is
Happy Massage