• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előzőleg már érdeklődtem de sajnos nem volt már időpontja.Aztán szerencsémre úgy alakult ,hogy valaki visszamondta a lefoglalt időpontját amit köszöntem szépen és lecsaptam rá VTR formályában.
  • Megközelítés:

    Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.De ha véletlenül nincs akkor a közeli aldi parkoló is megteszi.
  • Helyszín:

    A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.Ruháimat egy székre pakoltam a terülj terülj asztalkám mellet. :)
  • Lány külseje:

    A képek alapján egyből felismerhető.Most egy fekete combfixben és magas sarkúban fogadott a fenekében ismét a nagy méretű tágítóval,amit egyből bepucsitva meg is mutatott. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.
  • Action:

    Fürdőből vissza térvén már térdelve várta ,hogy bekaphassa a már álló farkam amit azonnal meg is tett. Saját magától nyelte tövig ,nekem csak néha rá kellet tartanom egy kicsit.Ez így ment jó darabig majd intenzíven elkezdtem dugni a száját torkát most már csak én adtam a tempót.Néha kivettem ,hogy levegőt is kapjon és ilyenkor az arcát csapkodtam a farkammal. Végül egy útólsó vad roham végén torkába lőttem mindent amit természetes módon lenyelt mind egy cseppig.Itt nem volt megállás az ágyra löktem és a punciját kezdtem nyalni amit örömmel fogadót hiszen nedvesedett rendesen.Nyelvel való kényeztetés közben azért még eljátszottam a popsijában lévő tágítóval is amit ki be húzogattam óvatosan.Eztán térdelve felém fordította a popsiját amit először kézzel majd az asztalról elvett lovagló pálcával jól el fenekeltem. Fordulás után a kőkemény mellbimbókra feltettem a a bimbó csipeszeket melyek egy lánccal vannak össze fogva és most a láncot húzva a punciját is meg csapkodtam a pálcával egy kicsit melynek hatására az a punci még nedvesebb lett.Most ismét az asztalról választottam egy játékszert ami egy mű fasz volt de abból is a legnagyobb legvastagabb. Kis síkosító és már dugtam is vele a könnyen táguló punciját ,miközben a fenekében még mindig benne volt a nagyobbacska tágító. Később felhúztam egy durexet majd a mű farok mellé nem kis meglepetésére kapott egy igazit is.Így most rendesen ki volt tömve mindkét luka és az én farkam is rendesen satuba volt fogva. Nem is lehetett sokáig bírni így hamar tele élveztem a gumit. Harmadik körben még a popsit is megdugtam először szemből majd hátulról kutya pózban melyből talpra állva folytattuk tovább,így lehet a legmélyebbre lökni.Hasra feküdt majd így folytattuk ebből még fordultam rajta egyet és kicsit így folytattuk.Ezután hanyatt feküt és fejét lelógatva az ágyról még egyszer megdugtam a torkát miközben egyre vastagabb nyálrétegben úsztunk mind a ketten. A végén előttem térdelve élveztem a mellére mely aztán végig folyt a felső testén.
  • Elszámolás:

    Most a végén rendeztük az ismert információk szerint.A csokor mértéke abszolút megéri!Nincsenek extrák csak fixen benne van minden ami egy ilyen másnak perverznek tűnő randin belefér.
  • Összkép:

    Újfent jól éreztem magam szolgalány társaságában, annyira ,hogy már keressük a következő időpontot.Hiszen van még pár kipróbálandó dolog mindkettőnk tarsolyában!
Happy Massage