• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Nikit, de igazából Lotti barátnőjéhez akartam menni, de mivel be volt táblázva; ezért Nikivel randiztam.
  • Megközelítés:

    Én BKK járatokkal mentem és a Mechwart liget egyik érdekes épületénél voltam. Parkolni kicsit nehéz, de megoldható; ha van elég türelme az embernek jó helyet találnia.
  • Helyszín:

    Érdekes egy ház, mert két házszám is figyel rajta, de Niki mindkettőt elmondta a telefonba. Odabent van egy lift, ami az első nem visz fel, mert az más funkciót lát el mint lakrészek, ezért annak szintnek máshol van a bejárata. A lakás a lift mellet van, ezért nem kell össze-vissza barangolni. A lakás 3 szobás. A küszöböt átlépve jobbra van a WC és vele szemben egy kis kamra, mellette pedig a konyha. Az előszoba tovább vezet és jobb fele van a nagyszoba ami egy baldachinos ágyat tartalmaz és a bejárattal szembe van a fürdőszoba. innen balra a kisszoba és jobbra az a közepes méretű szoba miben megejtettük a szeánszot. Ebben a szobában tatami és masszpad is van; de mi csak az utóbbit vettük igénybe. A fürdőben minden van ami kell néhány tusfürdő és szájvíz kis poharakkal.
  • Lány külseje:

    Niki egy fiatalos nő vagy egy idősebb lány. Ezt nem igazán tudtam eldönteni. Azért az látszik, hogy nem tegnap lett 18. Helyes arc és kicsi cick mellé egy lapos has és egy kisebb popsi társul és egy művészi lábpárral kiegészülve megkapjuk karcsú testű alkalmi partnerünket. Egy rózsaszín bodyban fogadott, ami egy elég szexi darab volt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor bevezetett a szobába és elkezdtem leöltözni.Kaptam egy nagy törölközőt és elvonultam fürdeni. Az út porának lemosása után kérte, hogy helyezkedjek a tatamira és itt megjegyezte, hogy mennyire vékony vagyok. Mondtam neki, hogy nem mindenhol. A masszázs a gyúrósabb fajtából való. Az alkarjait is elég intenzíven használja; ezért az az erő amit bele visz, az egy komolyabb mérték. A két lábam közé helyezkedett és végig ebben a helyzetben masszírozott. Csevegtünk pár dologról és így telte el azaz idő amíg a hátam dolgozta meg. Utána rátért a gátra és a zacskókra, majd a velem egykorút is próbálta kényeztetni. Eléggé újszerű technika volt számomra és a a kezével igazán ügyesen dolgozott. Eljött a fordulás ideje és itt jött a kényeztetés.
  • Levezetés:

    Én felültem és ő mellettem négykézlábra helyezkedett. elkezdett franciázni és a kezét is használta. Elég ügyesen használja kezét. Valahogy neki elég jó a lingam technikája. Kicsit ujjaztam, de mivel azt nem szereti, ezért ezt nem erőltettem. Sajnos csók nála nincs, de arcát puszilgattam és a nyakába is belecsókoltam. A masszpad elé álltam amin ő hanyattfeküdt és azt hittem, hogy kényszerfranciázni akar, de csak a velem egykorút nyalogatta. Itt említette, hogy ez tényleg nem olyan vékony. Fölé helyezkedtem és felvettük a 69-es pozitúrát. Elkezdtem nyalogatni, amikor emelgette a csípőjét, de hamar rájött, hogy a kéj átvette a teste fölött az irányítást. Mikor észbe kapott, hogy a kölcsönös francia csak a visszajáró vendégeknek van. meg is jegyezte, ha visszatérek akkor a program része lesz. Ő leült a masszpadra és én elé álltam és egy kis francia után a cicikre élveztem.
    Egy kis törölgetés után mentem egy újabb tusolásra, amire őt is invitáltam. Ez felemásra sikerült, mert nem lépett bele a kádba mellém, de azt vállalta, hogy a hátamat megmossa. Miután ez megtörtént, utána visszavettem a gönceimet és rendeztem a csokrot. Kimentünk az előszobába cipőmhöz és még csevegtünk egy kicsit, majd búcsúpuszi végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és mivel nyilvános adat, ezért igazából szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Szerintem jól döntöttem, hogy őt látogattam meg. Számomra nem volt negatívum és az apróságok, amelyek az újaknak nincsenek, azok nem rontottak az élményen.
Happy Massage