• Kimberlli_123

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem akartam kimozdulni, olyan lányt kerestem., aki házhoz jön . Többeket is hívtam, Kimberli vette fel elsőként. Gyorsan egymásra hangolódtunk, így hamar lebeszéltük a fontos dolgokat.
  • Megközelítés:

    Mivel ő jött hozzám, nekem jó volt. .)
  • Helyszín:

    Bejött. Tiszta minden, jók a bútorok, jó az ágy, a fürdőben a kedvenc tusfürdőm és lehet fürdeni is a sarokkádban. Szeretek itt élni :)
  • Lány külseje:

    Igazi egzotikusnak mondható szépség. Nem túl nagy, de jól kényeztethető cicik, formás popsi, szép mosoly és még szebb szem. Ehhez hozzájön a kreol bőre... húúúú! Nagyon bejött.
  • Action:

    Fiatal, így egy kicsit tartottam a tapasztalat hiányától, de kellemesen csalódtam. Én tisztán vártam és érezhetően ő is elkészülve érkezett, így nem mentek a drága percek a tisztálkodással. Kicsit beszélgettünk az elején átadtam a tiszteletdíjamat, majd elkezdtem kivetkőztetni a ruhájából. Közben csókoltam, simogattam minden egyes előkerülő, a ruhától megszabadított testrészét. Utána ő vetkőztetett engem, de már be voltam indulva, így besegítettem neki. Hamar a szájába akadt már meredező farkam, amit még keményebbre dolgozott ajkaival. Nagyon jól csinálta. Majd miután kellően keményre szopta a farkam, gumit húzott rá és szemből beleült és igen hamar ki is végzett.
    Kicsit pihentünk, majd szép lassan ismét belecsaptunk a lecsóba. Újabb franciával folytatva érte el, hogy újra harcra kész legyek, de ezúttal én is kivettem a részem a jóból. 69-be fordítottam és én is sűrű lefetyelésbe kezdtem a finom puncijában. Benyaltam én neki egész mélyen, ameddig csak beért a nyelvem. Ő is nyelte rendesen a farkamat. El is voltunk így egy jó darabig. Aztán gumit húzva hanyatt fektettem és a lábait széttárva néztem egy kicsit, ahogyan a kis puncija várta, hogy végre betegyem neki. Lábait a vállamra téve így is tettem, hiszen egy forró, hívogató puncit nem jó sokáig várakoztatni. Tettem tehát, amit a becsület diktált, tettem amit tennem kell. Ezt az idő múlásával gyöngéd nyögésekkel és a teste mimikájával tudtomra is adta, hogy élvezi. Nem is kellett sokáig várnom a beteljesülésre, ismét telelőttem a gumitasit.
    Kis pihegés, üdítőzés, beszélgetés után remegő lábakkal kísértem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Mínt említettem, az elején adtam át. Nem ismerem az átlagos számokat, így csak annyit tudok mondani, nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Komolyan? Komolyan! Ajánlom-e? Ajánlom!! Aki szereti a friss, barna csibehusit, annak kötelező kipróbálni Kimet. Már nézem is a naptáramat, mikor leszek ismét szabad...
Happy Massage