• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Köszönöm neked az értékelést , nagyon jó partner voltál , és szívesen látlak!
    SOK SOK PUSZIT NEKED

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, nagyon gördülékenyen ment, megfelelő tájékoztatást kaptam. Érkezésemkor nagyon kedvesen tájékoztatott a vtres ajándékról, azonban az én időmbe nem fért bele, így nem éltem vele.
  • Megközelítés:

    Pont a ház előtt sikerült parkolni, szerintem azon a környéken egyébként sem fejfájós a parkolókeresés. Egy saroknyira villamosmegálló is van, busz is jár arrafelé.
  • Helyszín:

    Modern, újépítésű házban egy tiszta és megfelelően felszerelt lakásban rendel. A tetthely megfelel a célnak, semmi sem hiányzik, a fürdőszoba is tisztán tartott, hatalmas a választék a tisztálkodószerekből.
  • Lány külseje:

    Pont olyan, mint a képek alapján. Akinek a kicsit teltebb, de szép lányok bejönnek, tetszeni fog Fanni. Igazán barátságosan viselkedik az elsőtől az utolsó percig, aki izgulna, azt is elmulasztja a vendéglátó mosolya.
  • Erotikus masszázs:

    A program egy felvezetésből, egy masszázsból és egy levezetésből állt. A masszázs nekem szakszerűnek tűnt, kitapintotta az extra kezelést igénylő pontokat is. Nagyjából lentől felfelé haladva dolgozott meg, keresve sem tudnék benne hibát találni. A rendelkezésre álló időkeret is pont elegendő volt, kifejezetten felfrissült még a fájós hátam is, talán a hát és váll rész masszírozása esett a legjobban nekem. Masszázs közben sok dologról volt lehetőségünk beszélgetni, ebből kiderült, hogy kifejezetten tájékozott lány masszírozott. A masszázs a karokkal és kezekkel ért véget, amire nem mindenhol fordítanak ilyen gondot, nagyon jól esett. A gyúrásban nem voltak erotikus elemek, így terelte el semmi a figyelmemet arról, ami történik az izmaimmal, nem is hiányoztak nekem. Azt hiszem, ha erotikán túl valódi masszázsra is vágyom, ismét Fannit fogom felkeresni.
  • Levezetés:

    A felvezetés és a levezetés is hasonló volt, mindketten hasonlóan viselkedtünk egymással az elején és a végén is, ugyanazt nem írnám le kétszer. Természetesen az út porának lemosásával indítottam, azt követően jött az első kör. A kényeztetés előzetes megállapodásunk alapján egy kis simogatásos ráhangolódással kezdődött, majd cicivel történő simit és masszázst kaptam, ez már igencsak felkeltette az érdeklődésemet deréktájt is. Fokozatosan tért rá a franciára, ami egyáltalán nem volt monoton, inkább ellenkezőleg, változatos volt. A kezét is használta, de ahogy tapasztalta, hogy a kevesebb kezezést jobban preferálom, úgy többet használta a száját. Nem volt pornófilmbe illő mélytorkos francia, de határozottan kellemes, barátnős élmény volt. Külön élmény volt, hogy még az elhelyezkedésén is változtatott alkalomadtán, így még én is tudtam a csodás fenekét, mellét és egyéb testrészeit simogatni. Önmagában a látvány is szuper volt, az orális változatosság közben ért a vég, a szájában mentem el, de utána hagyott lenyugodni, csak a lenyugvást követően csatlakozott le. Ezt követően indult a masszírozós program, hogy az után ugyanide térjünk vissza. Nagyon jól sáfárkodott a teljes időnkkel, mindegyik programpontra jutott optimális idő, és el tudtam a záró zuhanyzást követően indulni az általam tervezett időben.
  • Elszámolás:

    Korrekt tájékoztatást kaptam, minden annak megfelelően zajlott. Természetesen az elején rendeztem, ahogy illik. Aki igénybe tudja venni a VTR-es kedvezményt, az tegye meg, érdemes :)
  • Összkép:

    Amiért mentem, tökéletesen megkaptam minden téren. Szakszerű masszázs, előtte és utána hibátlan francia egy kedves, kulturált szép hölgy társaságában.
Happy Massage