• Csodabogár/Krisztina

  • Beküldte:
  • Csodabogár/Krisztina reagálása

    Húha, köszönöm Walter az értékelést, ebben az irományban aztán van munka bőven, akkor is kerek egész lenne, ha nem írnék hozzá, de az nem szép dolog! :)

    Hihi, igen, a telefon... az ilyen ;)
    Tipikus "fürdőszobába beragadós" vagyok, aki valahol máshol felejti a telefonját, de tud szaladni, ha a helyzet úgy kívánja :))) ja igen, meg még a konyha :D
    Remélem, nincs hari, hogy elmormogtam, hogy 1-2 csörgésre sehova nem érek oda :)

    Ahh Walter :D
    Nem is gondoltam, hogy ennyire élvezed és hogy fejből tudod az Örömódát, mindig meg tudsz lepni!! :))))
    Nagyon szépen tudsz változni, öröm veled dolgozni ^.^
    Remélem, azért gyakran táncolgatsz rendesen unalmas idődben, nem szeretném, ha kárba veszne az áldozatos munkánk ;) mondjuk... úgyis látom, ha nem, elég ehhez levetkőznöd és megmondom, hogy táncikálsz avagy sem :))))

    Eü séta :)
    Hadonászás :D (szegényem, korlátozom itt a személyes mozgásszabadságodat és a gondolataid kifejezését) :D
    Istentelenül tökéletes :DDD alap :DDD
    Hát... visszaolvasva néha, hogy mik csúsznak ki a számon... :))) atyaúristen :)))

    De nagyon örülök, hogy így egymásra találtunk és megszülethetett ez a beszi ^.^
    Ezeket a "nagy neveket" még meg kell tanulnom lezelni, de szerintem jó úton haladok ^.^

    Várlak vissza combocskázni ^.^
    Ígérem, oda is nyúlok, ahova még soha senki :))))

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, könnyű elérni. Ha valami miatt nem venné fel visszacsörög, főleg ha az ember többször hívja. Érdemes legalább 5-8 csörgést kivárni. Gyakori hogy a zuhany alól szalad ki vagy főz éppen, és morcosan morog ha épp odaér és leteszed.
    Én már megkaptam, hogy miért csörgök olyan keveset. :D
  • Megközelítés:

    Metro, troli, szgk, kerékpár. Szinte mindennel könnyen odalehet találni. Parkolni sem nehéz, pont a bejárat előtt is láttam helyet.
  • Helyszín:

    Szép, tágas szoba, hangulat-világítással. Fűtött masszázspad és rengeteg hely, ami a későbbiekben jól jön. Van egy tükör is. Kriszti szeret objektív maradni. Fontos neki hogy amit érzel, azt láthasd is, ezért testtartás javítás közben meg lehet nézni mit rendezett át rajtad. A változások azonnal látszanak.
    Akinek nem volt még ilyenben része, mindenképp próbálja ki! Másféleképpen, de ez is van olyan jó, mint amikor más helyeken azt nézed a tükörben hogy a partnered mit művel veled.
    Végülis, itt is csak azt látod hogy Krisztina mit művelt a testeddel. ;)

    A fürdőben rengeteg tusfürdő. Épített zuhany, nagyon praktikus, és sokkal biztonságosabb, mint a kisebb fülkék. Tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    Látszik rajta a súlyemelés, de az is, hogy nem versenyszintű (már). Nem szálkás, nem CrossFit nagy, hanem mindennel együtt nőies.
    Érdekes sportmúltja van, jó pár sérüléssel, de mára már óvatos lett, és sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a regenerációra és a rehabilitációra.
    Fiatalos, üde arca van, picit le is tagadhat. Ezzel viszont óvatosan, mert nem szereti ha 30 alá tippelik!
  • Erotikus masszázs:

    Bármelyik lábfetisiszta a könnyeivel küszködött volna, annyi időt töltött a talpaimnál. Minden zegzugot bejárt, hol simogatta, hol az ujjával vágta ketté, vagy tolta ide-oda az izmaimat, vagy az izmaim helyét.
    Tudva azt hogy ez milyen jó a testemnek, én is az öröm könnyeivel küszködtem, miközben az Örömódát dúdoltam magamban hogy elterjem a figyelmemet a lábamat ért ingerekről, mivel túl korán, túl jó lett nekem.

    Szóval kiderült, korábban jártam Krisztina egyik példaképénél (mondjuk kinél nem?), tehát a diagnózist ismertem.
    A külső talpélem terhelésre fájt, ez volt a kiindulópont. Ilyenkor talptól térdig néz és kezel. Megálltam vele szemben, és elmondta az összefüggéseket függetlenül attól, hogy azok nem ennek a foglalkozásnak a részei, de kifognak rájuk hatni, mert a testünket alkotó fascialáncok egy komplett rendszert alkotnak.
    Egyszer kezdj el vele beszélni ezekről, a Hölgy imádja a témát, és a kérdéseket!

    Az időnk nagyjából felénél felállít (erotikamentesen), és minden irányból megnézi a lábat térdig. Vannak mélypontok. Ennek az okát is el tudja mondani. Nem arról van szó hogy gyenge férfi vagyok, vagy puha...., hanem mindenféle idegen szóval elmagyarázza, miért érzem azt és úgy, amit.
    Amikor felálltam, nagyon furcsa volt. Érezhető volt a különbség. Átkerült a súlypontom, máshogy léptem, változott a tempóm és az, hogy hogyan teszem le a lábam. Szokatlan, és valamelyest vicces is volt. Amikor ez már kezdett természetessé válni, megkérdezte hogy csináljuk-e meg a másikat is. Visszaugrottam az ágyra és már-már kívántam a fájdalmakat, mert tudtam, hogy mennyivel jobb lesz utána.
    Még szerencse hogy két lábam van, így a kétszeri "kényeztetés" alapnak bizonyult. :D

    Újra két lábra állva már sokkal harmonikusabbá vált a járás, változtak a térdeim is, és a fájdalom is alábbhagyott.
    Megbeszéltük, hogy a mozgási láncban milyen módosításokat végez egy olyan talp, ami nekem volt és hogy mik várhatóak a későbbiekben.
  • Levezetés:

    Kaptam házi feladatot, és egy jó tanácsot is. A leggyakrabban használt cipőmet cseréljem le, nehogy a kitaposott minta hamar visszaállítsa a korábbi állapotomat. Levezetés gyanánt még "eltáncolgattunk" egymással szemben. Nagyon jól csinálja, biztos sok férfivel táncolt már így, és gondolom nőkkel is...
  • Elszámolás:

    Mindig, minden alkalommal rendben volt. Amit vállal, azt teljesíti. Soha nem volt még hiányérzetem a kapott élményekkel kapcsolatban.
  • Összkép:

    Ilyen rövid idő alatt (másfél óra) ennyi pozitív változást még nem tapasztaltam sehol sem mostanában. Azt sem, hogy ennyire összefüggéseiben nézzen valaki elölről, oldalról és hátulról is.
    Séta közben folyamatosan figyel, és néz nagyon. Mikor rákérdeztem hogy mit lát, és hogy menthető vagyok-e, elmondta hogy szinte csak koordinátarendszerben lát ilyenkor, ne aggódjak, istentelenül tökéletes vagyok, sétálgassak csak tovább és a kezeimmel ne hadonásszak, majd akkor gesztikuláljak ha vége az eü. sétának. :)

    Rengeteg új élményt kaptam, nagyon jól döntöttem amikor tőle kértem időpontot újra.
    Nem oldódott meg minden, van még dolgunk egymással - talán neki egy kicsit több velem.
    Mindenképp visszatérek hozzá.
Happy Massage