• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Valamivel több mint két éve már jártam nála, így most VTR-en korábban bejelentkeztem hozzá, de azt vissza kellett mondanom. Pár nap múlva ismét VTR-en jeleztem, mennék. Ismét elfogadta, randi reggelén sms-ben jeleztem, megyek, nemsokára visszaírt, ami egy külön plusz pont.
 • Megközelítés:

  Az Örs vezérhez viszonylag közeli csendes lakótelepen található a randi helyszíne. BKV biztos járat arrafelé valamiféle buszt, mert miért pont arrafelé ne járatna. Erről azonban nincs sok infóm, mert kocsival mentem most. A lakótelepen békeidőben is ingyenes, ez azóta sem változott. Könnyű parkolóhelyet találni.
 • Helyszín:

  Panelház, az elfogadható kategóriából. Igazán nem néztem szét, a hálóban és a fürdőben jártam. Előbbiben nagy és kényelmes franciaágy. Utóbbiban zuhanykabin, az egyik ajtaját sikerült is kiugratnom a sínből, de ami lejön, annak vissza is kell.
 • Lány külseje:

  Na itt egy kis türelmet kérek. Az én ízlésvilágom szerint egyértelműen a legklasszabb nő az oldalon. A Teremtőnek igen jókedve volt, amikor összecsomagolta ezt a génállományt, ami egy adott pillanatban egyesült. Kicsit ovális fejforma, gyönyörű mandulavágású szemek, a kicsit szélesebb járomcsontok miatt keleties hatású arc, nagyon finom metszésű orr alatt húsos alsó- és vékony felső ajak, amelyek hibátlan fogsort takarnak kicsit kerek, gyöngyfehér fogakkal. Ha mosolyog (márpedig könnyen és gyakran szokott), akkor előtűnnek az imádott gödröcskék a száj két oldalán. Nálam a kifejezetten szép kategóriába tartozik.
  Az alakja egyszerűen hibátlan. Egyenes vállak, húsos karok, lágyan ringatózó, gyönyörű esésű és mégis kemény tapintású mellek hatalmas bimbóudvarra. Finom ívelésű derékból induló csípők után kerek és kemény popsik, elöl finom metszésű babapunci. Ezt hibátlan vonalú hosszú combok és világbajnok vádlik követik, amely hibátlan lábfejekben végződnek. Tetőtől talpig az egyik kedvencem.
  Ami még ide tartozik, az nem látszik, de nagyon hozzá tartozik: az utánozhatatlanul szelíd kedvessége, amellyel első alkalommal is lenyűgözött és most is elvarázsolt.
 • Action:

  A tusolás és a zuhanykabin megszerelése után vissza a hálóba, ahol addigra már teljesen meztelenül várt. Állva kezdtük simogatásokkal, apró szájra puszikkal, majd miután emlékeztem, nem igazán szokott kezdeményezni, javasoltam, folytassuk ugyanezt az ágyra fekve. Próbáltam komolyabb csókolózásba fogni, de ő inkább az apró csókok híve volt, ezért nem kívántam a kelleténél jobban nyomulni.
  Az oldalamhoz helyezkedve kezdte a franciaórát. Az első róla szóló beszámolómban említettem, ekkor az első pillanattól orgazmusközeli állapotba hozott és ott is tartott. Azóta eltelt két év és ilyen kényeztetésben nem volt részem. Most is pár másodperc után ugyanaz az érzés fogott el, csak arra tudtam gondolni, ha másért nem is, de ezért érdemes volt visszatérni. A folyamatos nirvána mellett kezeimmel igyekeztem ide-oda elkalandozni a formás idomain, de néha csak gyönyörködtem benne. Egy idő után kértem, feküdjön először hasra, hogy a háta minden pontját végig tudjam simogatni. Amikor ismét megfordult, akkor próbáltam kicsit csókolózni és valamivel odaadóbb partnerre leltem. Elindultam lefelé, de az iszonyatosan tetszetős melleinél igencsak leragadtam, majd onnan fájó szívvel búcsút intve tovább kalandoztam lefelé. A punciban először gyönyörködtem, majd a nyelvemmel igyekeztem felfedezni, amit találtam. Hamar elkezdett a csípőjével finoman helyezkedni. Behunyt szemmel halkan sóhajtozott (ilyenkor is gyönyörű – naná, mondaná az Esőember, naná, hogy gyönyörű ilyenkor is), ezek a sóhajok kicsit gyakoribbá váltak, majd a csípő megfeszült, felemelkedett, majd elernyedt, és a bal kezét becsúsztatta a szám elé, jelezve, elröppenés volt, ilyenkor egy pár percig érzékeny.
  Újabb franciás gyönyör következett, mindkét combom remegett, tetőtől talpig kocsonyává változtam. Órákig tudtam volna élvezni ezt a helyzetet, de nyúltam a gumiért. Beöltöztetett majd lovaglás következett. Lágy poroszkálással indítottunk, mert sem akkor, sem később nem volt kedvem durvulni, maradtam a lágy szeretkezésnél. Misszionáriusban is vendégszerető volt, simogattam, ahol csak értem, majd amikor az ágy feletti órára nézve láttam, közeledik az óra vége, akkor a gyeplőt a lovak közé dobtam és egy hatalmasat élveztem. Hagyott lenyugodni, utána letörölgetett, miközben csacsogtunk egy keveset.
  Az újabb tusolás után meg társalkodtunk. Végig nagyon kedves és közvetlen volt. Egy pillanatra sem éreztem, hogy sürgetne, de egy ilyen nő idejével nem illik visszaélni. Az ajtóban még puszi-puszi, majd úgy baktattam le a lépcsőn, hogy ide még jó lenne még legalább egyszer visszatérni.
 • Elszámolás:

  Ahogy szoktam, belépés után nem sokkal a borítékot letettem egy szekrényre. Erről később egy szó sem esett.
 • Összkép:

  Lehet, nem kellett volna két évig várni a visszatéréssel, egy számomra topkategóriás nővel éreztem fantasztikusan magam, aki végig előzékeny és kedves volt. Jó lenne még visszatérni hozzá.
Happy Massage