• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pont online volt, ezért hívtam. Egyből felvette és 30 perccel későbbre kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A forgalom miatt centire értem oda, De... a parkolás nettó dráma. Bejártam az egész környékét többször, mire egy pár sarokra lévő parkoló udvarán véletlenül (!!!!!?) lett egy üresedés.
    A fentiek miatt baromira elkéstem az első Időponthoz képest.
  • Helyszín:

    Új építésű Lakópark. A lakás ennek megfelelő, a fürdőben minden amire csak szükség lehet. Kellemes, tágas.
  • Lány külseje:

    A korábbi beszámolókból indultam ki, így nem ért meglepetés amikor beléptem. Lara a tipikus "jó MILF" kategória, szóval jól választottam. A cipő levétele közben már arra gondoltam h milyen jót fogunk kefélni :) A legjobban a cicije tetszett. Tenyérbe/szájba illő. Imádtam! A bőre selymes, jó illatú a puncid pedig nagyon kellemes.
  • Action:

    Ide mindenképpen érdemes megegyezni Lara hozzáállását ami mintaszerű. A korábban részletezett parkolási anomáliák miatti jelentős késésem ellenére is addig sakkozott, amíg létre nem jött a randi. Már itt megvolt a "wow" faktor részemről. 30 percre mentem amúgy de így utólag visszatekintve minimum 1 órát kellett volna kérném.
    Siettem vissza a fürdőből mert a csúszás miatt már nem volt sok időm. Állva kezdtünk csókolózni, igazi nyelves csókokkal majd szó szerint elkezdtem falni mindenét. A cicikkel kezdtem ami neki is jól esett. Itt kicsit időztem csak mert nagyon meg akartam kóstolni odalent. Hanyatt döntöttem az ágyon és nyaltam ahol értem illetve ahogy csak tudtam illetve a végén bedugtam a nyelvem a puncijába is. Ez neki is tetszett mert hangosan élvezkedett, bár a csúcsra szerintem nem jutott. Ezután helyet cseréltünk és kaptam egy 5csillagos franciát. Bevette tövig, nyalogatta, hol lágyan jól pedig erősebben szopott.Már itt kétszer majdnem eldurrantam, Úgyhogy gyorsan kértem a gumit. Először beleült és finoman meglovagolt miközben a melleit szoptam aztán kértem hogy forduljunk. Úgy terveztem hogy hátulról nagyon keményen megdugom és ennek megfelelően kezdtem. Közben folyamatosan dícsért, hogy milyen finom a farkam és hangosan bíztatott hogy basszam keményen. Ettől annyira begőzöltem, hogy idő előtt telelőttem a gumit. Lara megegyezte, hogy "ezt most szó szerint elbasztuk". Annak ellenére hogy így ért utol a vég, nem sajnáltam, mert az élmény kárpótolt. Még egy gyors zuhany után kávéztunk egyet aztán mennem kellett.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban mondott az a helyszínen sem változott. Az ajándékot Előre rendeztem bár nem kérte. Extrát nem vettem igénybe így erről nem tudok nyilatkozni. Nagyon megérte, biztos hogy megyek még, de nem csak fél órára.
  • Összkép:

    Végig kedves és figyelmes volt, leste minden kívánságomat. A kezdeti bonyodalmak és a randi rövidsége ellenére is elégedetten távoztam.
    Köszönöm Lara! Legközelebb ígérem rendesen megduglak 😉
Happy Massage