• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült egyeztetnünk. Késő délután hívtam, szerencsém volt, mert elsőre felvette. Nagyon kedves hangja van, ami a telefonban is érződött. Másnapra sikerült időpontot találnunk.
  • Megközelítés:

    A GPS odatalál ugyan, de nem egyszerű megtalálni a pontos házszámot és a lépcsőházat, mert aki először jár ott, az könnyen el tud tévedni. Nagyon fontos, hogy a ház előtti parkolás még COvID alatt is fizetős, ami ugyan a fizető automatára ki van írva, de ki nézegeti mostanában ezeket?! Szóval vigyázzatok, mert a zöld rendszám itt nem ér semmit!!
    BKV nem tudom milyen lehet a környéken, de sztem nem a legjobb.
  • Helyszín:

    Ez a lakónegyed még csak most épül. Még a lift is be volt deszkázva, hogy a költözködések alatt ne rongálódjon meg. A szemközti házat még be sem fejezték, nagy az építkezés a környéken. A kapukódokat megkapva nagyon könnyen sikerült be-, és feljutnom. A lakás kicsi, de a célnak teljesen jól megfelel. A fürdőben ugyan kád van, de a függöny jól használható. A masszázs szobában hangulatos fények fogadtak, halk relax zene szólt, minden adott egy kellemes időtöltéshez. Persze nem hiányozhattak a megfelelő magasságú tükrök sem.
  • Lány külseje:

    Az ajtó nyitásakor Jázmin mögötte helyezkedett el. Belépve pillantottam meg és rögtön elmosolyodtam, mert tudtam, hogy jó helyre jöttem. Fiatal és bájosan mosolygó hölgy Jázmin, akinek hibátlan alakja, formás popsija, karcsú dereka, igéző szemei, szép fogai és csodás mellei vannak. Egy kombinében fogadott, de azért abban is lehetett látni, hogy miben tehetséges ez az édes tünemény. Olyan lány, akivel szívesen járnék a magánéletben.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt még egyszer átbeszéltük a programot, illetve ez abból állt, hogy majd “történnek a dolgok”...
    Masszázzsal kezdtünk a matracon, ekkor még nem szabadult meg a ruhájától. Amúgy a “hálóing” egész masszázs alatt rajta volt, csak forduláskor bújt ki belőle, igaz akkor mindenből😄.
    A lábaknál kezdte a közepes erősségű mozdulatokkal operáló masszírozást, amit krémmel végez. Kellő időt fordított a masszírozandó részekre, igazán kellemes volt. Nem erőteljes svéd masszázs ez, hanem lazító relax. A fenekemen is hosszasan elidőzött, majd következett a derék, hát és vállak. Utána ismét a fenék, de akkor már a huncut és egyértelmű intim érintéseké volt a főszerep.
    Meg is tették a hatásukat, nem nagyon tudtam már hason feküdni. Következett a fordulás...
  • Levezetés:

    Egymással oldalt szembe voltunk, mindketten jól hozzáfértünk a másikhoz. Ő apró, finom simogató érintésekkel kényeztetett, míg én hol a tényleg verset érdemlő ikreket simogattam, masszíroztam, hol meg a lába közé tévedtem az ujjaimmal. Nem volt ellenére, sőt!!
    Nagyon hamar éreztem a nedvesedő eredményt, ami csak még jobban serkentett ezen tevékenységem folytatására. De hamar abba kellett hagynom, mert egyszerre csak ráborult a farkamra és az ajkaival és a nyelvével kényeztette. Nagyon ügyesen csinálta, amit én meg a tükörből gyönyörködve néztem. A kezeit is használja, de nem vészesen, könnyen le tudtam állítani. Általában nagyon rugalmas volt a kívánságokat illetően, ami külön tetszett nekem. Megkértem, hogy feküdjön hasra és én is masszíroztam őt egy kicsit. Nagyon élveztük mind a ketten. Egy idő után 69-ben folytattuk, de annyira jól csinálta, hogy nem is bírtam már sokáig és egy fergetegeset élveztem. A szájába. Ami extra.
    Nem hagyta abba, hanem addig csinálta, amíg teljesen ki nem végzett. Én meg ott feküdtem a matracon és azt sem tudtam szinte, hogy hol vagyok.
  • Elszámolás:

    Az anyagiakat utólag rendeztük. Az egy darab extrával érezhetően az átlagnál magasabb árkategória, de így próbálja szelektálni a vendégkört. A szolgáltatás is magas színvonalú, én minden esetre nagyon jól éreztem magam.
  • Összkép:

    Egy szuper jó testű, pozitív kisugárzású és nagyon kedves hölggyel sikerült randiznom Jázmin személyében. A masszázs nem szakszerű , de nagyon kellemes. A levezetés során is önmagát adja: készséges, jól irányítható. Távozás után ugyan mikulás csomag várt az autónál, de még ez sem vette el a kedvem annyira, hogy ne vigyorogva autózgassak az utakon. Alig várom, hogy ismét láthassam Őt!
Happy Massage