• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A második randit sokkal könnyebb volt összehozni mint az elsőt. Első csörgetésre felvette, megállapodtunk az időpontban. Előtte egy nappal még fixáltuk, majd a randi napjának reggelén üzenetben megerősítettem, megyek.
  • Megközelítés:

    BKV viszonylag messze landoltat, már azoknak, akik nem szeretnek sétálni. A parkolás normál időszakban fizetős, mostanában nem annyira, ennek ellenére ugyanott találtam helyet mint a múltkor, azaz gyakorlatilag a társasház előtt. Angyalföld, annak minden szerethetőségével együtt, már aki szereti azt, ha egy mellékutca is közel akkora forgalmat bonyolít mint a párhuzamos körút.
  • Helyszín:

    A bejutás egyszerű, mert közel emlékeztem a kapukódra, a pici módosítás azóta bevésődött. Már csak azért is, mert kétszer is használni kell, először kint, aztán picit bentebb. Az emeletre emlékeztem, arra is, azon belül a lakás merre van. Vendéglátóm kicsit csodálkozott is, mert szerinte vannak olyanok, akiket sokadszorra is végig kell telefonon kalauzolni. Bent a korábban már látott luxusapartman, nagy nappali plusz amerikai konyha, fürdőszoba és egy kényelmes ágy a hálóban, ami a múltkor nem nyikorgott, most igen. Tusfürdőből egy is elég, itt valamivel több volt. Zuhanyfüggönyös kád, jól szabályozható vízhőmérséklet.
  • Lány külseje:

    Az első randin bevésődött, hogy picit lefelé kell nézni, ha a szemét keresem. Most is odanéztem, de a nyakát láttam. Valószínű a platformtalpas magassarkú bokacsizma tette. Na jó, nem valószínű. Az tette. Ugyanaz a szép arc, a majdnemfekete hosszú haj, valami mindenhonnan kapcsolható, bontható, szaggatható fekete body és az elmaradhatatlan fekete combharisnya. Mindezek egy valószínűtlenül karcsú alakot, pici, de nagyon aranyos ciciket, csodálatosan ívelt kemény popó, és iszonyatosan hosszú lábakat takartak, de nem sokáig. Aki a vékony, szép arcú, cserfes, de iszonyat karakán nőket kedvelik, azok jó helyen járnak, és hát mitagadás, nekem ő az egyik zsánerem. Aki viszont fél a határozott amazonoktól, kerülje messzire a környékét is. Magam nem tervezem ez utóbbit.
  • Action:

    Belépés után puszi-puszi, majd egy röpke csók, folyamatos vigyorgás vetkőzés közben, mi is történt azóta, hogy. Sok minden.
    Fürdés után még elszaladt kicsit a fürdőszobába, majd visszatérve már az ágyon fogadtam, így nem habozott sokáig, rám vetődött. Egy darabig csókolóztunk, majd inkább már csak smároltunk. Iszonyat jól csókol. Elkezdődött a kölcsönös simi, majd fentről lehúzta magáról a pántot, hogy a cicikhez hozzáférjek, kisvártatva pedig alul is kipattintotta, amit ki kellett, hogy a punci is elérhetővé váljék.. Féloldalt helyezkedett és elkezdődött az igazi franciás kényeztetés. A kezét még véletlenül sem használta, majdnem tövig eltűntem a szájában, de nem csupán a nyelvével játszadozott, de oldalról is gyakran végignyalta, miközben a kezem a csiklója környékén kalandozott. „Mindjárt visszakapod a játékodat” – szólt és behelyezkedett a lábam közé, elmondása szerint azért, hogy jobban hozzáférjen a saját játékához. Innentől egy kicsit megszűnt a világ, mert nagyon nagy hozzáértéssel és lágyan kényeztetett.
    Bármeddig tűrtem volna ezt a játszadozást, de úgy gondoltam, ha már az első randin megpróbáltam ugyanezt viszonozni, ismét belekezdek. Akkor nem jártam sikerrel, mondtam, szóljon, ha nem tetszik a ténykedésem. Azt felelte, jól indul. Ennek ellenére sokáig nem jött semmi reakció, de egy idő után jöttek az első apró csípőmozgások. Töretlen lendülettel kerestem, melyek azok a pontok, amikor ő is válaszol, egy idő után az egyik ujjamat is segítségül hívtam. Válaszul jöttek az első sóhajok, majd folyamatosan egyre intenzívebbé vált a csípőmozgás, tolta magát a számra és a nyelvemre. Ekkor eldöntöttem, itt maradok, ha kell estig. Nem kellett, egy-két perc múlva már sikkantások következtek,. ezután jöttek a hangos sikolyok,majd szinte kiabálva, robbanva rángatózva és élvezett el, ami után még sokáig hánykolódott, miközben beharapta az egyik ujját. Ez az a fajta orgazmus volt, amit nem lehet megjátszani. Megcsókolt, rám vigyorgott és azt mondta: „Most kihasználtalak!”. (Bánom én azt? Nem – felirat a gondolatbuborékban a fejem fölött).
    Újabb heves smárolásba fogtunk, majd még egy rövid franciaóra következett, majd szájjal varázsolta fel a gumit és figyelmeztetett orgazmusa után az egyébként sem túl tág barlangja még szűkebb szokott lenni. Na ennek ki is élveztem minden előnyét már lovaglás közben. Gyönyörködtem az alakjában, simogattam a ciciket, a tükörben lecsekkoltam a popsit, néha pedig lehúztam a fejét egy kis nyelvcserére. Folyamatosan gyorsult a tempó – ekkor kezdett nyikorogni az ágy –, ez már egy sokkal vadabb szex volt mint az első alkalommal, miközben úgy nézett rám, aki megint el akarja venni, ami neki jár. A kutyusban a bodyba kapaszkodtam és már csorgott rólam a víz, de már akkor úgy éreztem, a valódi végkifejlet részemről nem biztos, hogy eljön, de nagyon élveztem minden pillanatot. Missziben sokat smároltunk, pakoltam azokat az isteni lábakat ide-oda, néha teljesen összegyűrtem és próbáltam adni a tempót, de ekkor már biztos voltam benne, hogy bár folyamatosan orgazmusközeli állapotban vagyok, nem lesz happy finish. Amikor lejárt az óra, fájó szívvel bár, de feladtam. Korrekt módon felajánlotta a hosszabbítást, de egy órás randira készültem, terminálja pedig még nincs, szerintem nem is tervezi.
    Sajnálkozott, hogy a foglalkozás nem érte el a célját, de biztosítottam, szuperül éreztem magam, nekem nem mindig fontos a tényleges orgazmus. Megegyeztünk abban, a múltkor én nyertem, most ő, harmadik alkalommal lejátsszuk a döntőt. A magam részéről nem lenne ellenemre, ha azt 2-1-re ő nyerné meg.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven borítékban az elején a legközelebbi asztalra, utána nem néztem, hová került. Az itteni szóhasználat szerint az új pesti átlag
  • Összkép:

    A második tusolás után még lyukat beszélt a hasamba (ő mondta), amit cseppet sem bántam, mert nagyon bejön a stílusa. Amikor már nem akartam tovább húzni az idejét, még két puszi majd egy utolsó csók és ajtónyitás után jobbra el, miközben azon gondolkodtam, ha a második randi ennyire vadabb volt az elsőnél, tudjuk-e még fokozni. A döntőt mindenképpen le kell játszanunk
Happy Massage