• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTRt jóval korábban feltettem, nehéz Andit elérni. Majd üzenetben megbeszéltük a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    Új helyen Újbudán van Andi randi helye. BKV-val sok lehetőség van, majd 100- 200 m gyalog. Parkolas szerintem körülményes.
  • Helyszín:

    A lakásban egyedül rendel Andi(kutyusa el vol zárva). Magas belterekkel, felújított, polgári lakás. Világos színek, modern bútorokkal berendezve. No és a francia ágy( nem matrac,mint a hirdetésben) egyik helyszine tornáinknak. Fürdő zuhanyzós, listerin a mosdón. Puha törölközök.
  • Lány külseje:

    Andi magas, jó alakú lány. Bőrén gusztusos tetkók. Közepes, kemény cicikben pirszingek, lapos poci, gömbölyű , fesues popsi. Barna haja lófarokban. Punci szőr fazonírozva. Mosolygós, kedves arc.
  • Action:

    Éppen Niki barátnőmmel tartjuk a rendes szexuális tanulmányainkat egymáson. VTRre pillantva jelezte, hogy elfogadta Andi az időpontom. Feltettem a költői kérdést Nikinek, jössz Te is? Naná! Tudtam, bírja a csajokat is. Niki is magas lány. Szőke haja lófarokban szex közben, szolis bőrén nincs tetkó. Közepes cickók, nyalnivaló popsi.Niki
    nem hirdető, lehet nem is lesz. Andival megbeszéltem a triót, várt szeretettel.
    Megbeszélt időpontban telón a kapunál kerestem. Pár perc és nyitja a kaput, beinvitál minket. Lépcsőn fel, bent bemutatkozás, puszi-puszi. No lesz ez még közelebbi , ahogy elnézem mind két csaj huncut, gesztenyebarna szemét.😉 Szokásos kis előzetes aji átadás. A csajok beszélgettek, kacarásztak én fürdőbe el. Végeztem a kötelező higi protokolon átadtam a terepet Nikinek. Andival levetközve állva csókkal kezdtük, finoman csókol . Majd térdre le és szájba vett, ezt is jól csinálja. Már jött Niki is , Ő szintén térdre le. Ketten felváltva szoptak profin, nyaltak golyszlikat hevesen. Biz,isten jó volt nézni ahogy élvezettel munkálkodnak farkamon. Ágyra keveredtünk, innen kicsit kusza a kép. Az események felgyorsultak. Ilyenkor bezzeg repül az idő! Felváltva nyaltam Őket hangos tetszésükre. Niki borotvált puncija, Andi fazonos punija is jól nedvesedett. Nikinek javasoltam nyald Andi punciját, én hátulról becsempészem a lompit Niki gyönyörű popsiját paskolva. Gumi fel, ez jól összejött , láttam rajtuk és hallottam kéjes nyögéseiket.Toltam én is rendesen Nikinek. Andiban is szerettem volna lenni. Gumicsere, Andi tolta is rám popsijat, de gumifóbiám előjött. Andi megoldotta, na tovább gumi nélküli ( nem a dugás) lesz. Így is jó, sőt.
    Csókoltam Őket terdelve mind hárman közben a két lucskos punit egyszerre ujjaztam.
    Menjetek 69be, így elvezet volt kéjenckedni itt is , ott is nyelvemmel, csillogó szemüket látni, csókolni kéjre éhes ajkukat.
    Idő lesz lassan, ahogy megbeszeltük kiállok , de előtte még mind kettőt élvezésükig kinyaltam(jó ember😄) Szóval kiállok középre Andi, Niki térdel előttem ,mint kezdetkor, felváltva kezelik a farkam, zacsim. És elcsépelt, de beégett a retinámba, ahogy közben egymást csókolták jó nyelvesen, simogatták egymás cicijét, puniját, közben fel-fel néznek rám, no hogy tetszik?, Ez a kép lenne az utolsóm kiegyeznék!
    Pofira beszéltem meg az utódok landolását, de már nem kontroláltam lüktető farkamból a vanilia fagyi kitörését. Ment az kinyújtott nyelvükre, pofijukra.
    Idő lejárt. Élvezetes volt mind hármónknak. Pancsi, öltözés.
  • Elszámolás:

    Andi nem ír extrát ,az adatlapon sok szolgáltatas van ami máshol extra. Korrekt úrhölgy, kicsit húzós az ár, de megéri.
  • Összkép:

    Megismételjük hamarosan ezt a triót. Örülök, hogy hosszú idő után Andi visszatért. Haza úton láttam Niki hálás szemén, hogy Andinál jó volt lenni. A két punibarinő élvezték egymást is. Nálam *5ös volt ez a tali!😎👍
Happy Massage