• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A Vtr-t használtam erre a célra,mivel még próbáltam volt régebb telefonon,csak nem értem el. Azután üzenetet is váltottunk,onnan remekűl ment minden.
  • Megközelítés:

    Egyszerű megtalálni, Lehel teret kell megcélozni,innen gyalog 2perc.Most a parkolás is ingyenes,bár nem tudom mennyi a szabad hely.Busz,metró,villamos...ami csak kell ott van egy kőhajításnyira.
  • Helyszín:

    Egy kis magán lakás, szerintem nagyon rendben van. Előszobából nyílik a fürdő jobbra,majd balra a tetthely,ami egy kisebb szoba nagy franciaággyal.Fürdő tökéletes tisztaságban, van elegendő tusfűrdő is,lehet válogatni.Száraz kilépő a törülköző meg friss ropogós és jó nagy.
  • Lány külseje:

    Ugyebár a kép alapján az ember nem sokat tud eldönteni,de senkit nem ér negatív meglepetés. Egy egyszerű szomszédlány nyit ajtót,barátságosan köszönt és ami a legjobb,hogy egy olyan kisugárzás amitől megszólalni nem tudtam.Helyes arc, nem túl magas termet,vékony testalkat. Helyes kis mellei vannak, meg a feneke is patent, nagyon jó hozzáérni, simogatni.
  • Action:

    Mivel már régebben is próbálkoztam, de nem sikerült,így most újra megtettem az intézkedéseket, és sikerült is foglalnom egy délelőtti időpontot.
    Mikor elérkezett a nap, elindultam,odaértem...viszonylag hamar, majd egy kis várakozás után már lifteztem is a vendéglátómhoz.
    Köszönés,puszi-puszi, majd miután bemutatta a tetthelyet irány a fürdő, ami után már meztelenül várt rám.
    Csókolózni kezdtünk ami igazi barátnős-nyelves, nem visszafogott. Ezzel kellőképpen fel is izgatott. Ahogy a nyakamat puszilgatta, amit természetesen énis viszonoztam annyira magával ragadott hogy még sokáig ellettem volna így. De ő nem épp így gondolta. Ágyra űlt és elkezdődött amit már olyan sokan írtak...igazi mélytorokkal fűszerezett francia. Volt itt torokhang, öklendezés, kis fuldoklás...énis ráfogtam a tarkójára párszor, de hihetetlenül jól csinálja anélkül is. Majd éreztem hogy ezt viszonoznom kell és a hátára döntöttem, amit ellenállás nélkül abszolváltunk,majd elkeztem én is az ő kényeztetését, ami a szájától indulva egészen a kis csupráig tartott. Ahogyan csak tudtam kedvére szerettem volna tenni, ami sikerült is mert egy kis idő után megfeszülve élvezett el és hangos nyögés közben remegve fordult az oldalára.
    Ezek után még mélytorkozott kicsit, majd belém ült. Hihetetlenül jól mozog,közben csókol, hozzámbújik, ami hihetetlenűl jól esik.
    Még egy kicsit lovacskázplottami után el is ért a vég. Letörölgetett,majd hozzám bújt, beszélgettünk kicsit majd tusolás és indultam haza. Nem extrémkedtünk semmit minden alap volt, de valamiért annyira megfigott az egész lénye hogy biztos kell még menjek.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, az adatlapján feltüntetetteknek teljsen eleget tesz, bár sok mindent nem próbáltunk ki, de majd legközelebb. A végén rendeztem a BP.átlagnál magasabb rózsaszálakat, de az egész lány egy nagy ajándék.
  • Összkép:

    Remélem ő sem bánta meg hogy meglátogattam, egy igen jó órát töltöttem nála, biztos megyek még.
    Teljesen korrekt lány nálam abszolút nyerő
    Köszönöm ☺
Happy Massage