• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Drága Szexxmanó!
    Köszönöm az értékelést és örülök ha jól érezted(éreztük) magad ;)
    1.ső találkozás lévén elég jól indult az "ismerkedésünk"
    Visszavárlak máskor is hogy bővithessük a lehetőségeket,vannak még finom dolgok:D
    Puszi:)))

  • Egyeztetés:

    Először lekértem a bővebb infót váltottunk egy privát levelet majd telefonon is egyeztettünk. Majd a megbeszéltek szerint megkértem a VTR-t is, amit pár perc múlva vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem szerencsém volt a parkolással, mert volt egy üres hely a házzal közvetlenül szemben. A GPS is pontosan oda navigált.Tömegközleséssel is könnyen megközelíthető kb. 1-2 perc séta a megállótól. Könnyen megtalálható a ház ahol rendel.Várnom azért kellett, mert korábban érkeztem a megbeszélt időpontnál.
  • Helyszín:

    A helyszín egy több emeletes házban található ahová a bejutás teljes diszkréció mellett lehetséges. Lakás belülről egy patyolat tiszta rendezett karbantartott kicsi garzon, de minden igényt kielégít az ilyen szeánszokra is tökéletes. Tiszta nedvszívó törölköző is elő volt készítve. A fürdőbe zuhany kabin van benne több tusfürdő választékkal, köztük az én egyik kedvencem is felfedeztem kék formában szájvíz is volt. A szobában egy hatalmas franciaágyon lehetséges a szeánsz érdemi része.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő szőke hercegnő nyitott ajtót. Nagy ikreit már az ajtó becsukódása után szemügyre tudtam venni, hiszen nem volt rajta semmilyen ruha darab. Bájos szép arcú lány Lotti. Nem ért csalódás semmilyen téren sem pedig voltak fenntartásaim az arcát illetően, de az először megláttam szerte foszlottak félelmeim, mert egy helyes szép arcú lány fogadott. Öltözködésére nem tudok nyilatkozni, mert valódi eredeti bőr szerkóba volt, amit már nem tudott jobban levenni magáról. így végig rajta maradt.
  • Action:

    Most jóval korábban érkeztem a megbeszélt időpont előtt, de kivártam a megbeszélt időpontot. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást olyan barátnős puszik voltak. Váltottunk néhány szót, amíg levetkőztem a ruháimat egy székre tudtam tenni. Irány a fürdő szoba ahol a legnagyobb meglepetés az volt, hogy a kedvenc tusfürdőm is volt kék színben. Gyors tusi után a szobában az ágyon fekve várta érkezésemet. Mellé feküdtem és intenzív igazi csókkal kezdtük egymást megismerni ezt többször megismételve pici szünetekkel, amíg a nyakát puszilgattam, de visszatértem a szájához odatette partner volt a csókban teljesen. Miközben én a formás ikreit vettem kezelésbe kezeimmel. Amik kezem simogatására jól reagáltak a bimbói keményedni kezdtek. Majd a nyelvemet is bevetettem a játékba. Finomak voltak az ikreik az is tetszett, hogy érezhetően jó reagáltak ténykedésem hatására.Elindultam déli tájakra is kalandozni, amit abszolút nem bántam meg. A punciig jutottam, ott elidőztem egy kicsit tovább, de eredményt nem éreztem nála, de a barátom egyre keményebb lett azt éreztem. Mintha érezte volna halkan szólt, hogy szeretne ő is foglalkozni barátimmal. Vettem a lapot és átadtam neki a terepet. Finom lágy franciával lepett meg amibe bevonta a golyszlikat is. de ezt annyira jól csinálta, hogy szégyen szemre eldurrantotta a patront. A szájába érkeztek meg az utódok, onnan pedig a süllyesztőbe azaz a pocakjába mindegy cseppig, bevallom nem így terveztem, de nem tudtam visszatartani jött ilyenkor aminek jönnie kell. Kaptam papírtörlőt amivel szárazra töröltem barátomat míg ő punciját. Egymás mellé feküdtünk beszélgettünk ismét egy keveset közben megkérdezte, hogy szoktam e masszázs lányokhoz járni, mondtam neki, hogy voltam már, de inkább maradok a szexpartnereknél. Azért felajánlotta a masszázst, amit elfogadtam, mert tudtam, hogy második menet nem fog most összejönni és biztos jól fog egy kis masszázs esni. Testápolóval csinálta és nagyon jól erősen gyúrta habtestemet bevallom férfiasan, hogy jól is esett. Megérte rábólintanom a masszázsra, monda, hogy jól beszívta bőröm a testápolót. Így még egy adagot rám szánt. Közben beszélgettünk erről arról. Jó beszélgető partnert ismertem meg személyében. Megköszöntem a masszázst majd felöltöztem és távoztam ettől a szőke hercegnőtől.
  • Elszámolás:

    Mint először hozzá látogató vendég előre rendeztem a neki vitt szerény nasi közé téve a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálait.a konyha pultra téve, amiről többször nem esett szó.
  • Összkép:

    Nekem bejött én még biztos fogom tiszteletemet tenni nála ha úgy alakul. Nagy formás ikrei lenyűgöztek, mar a lakásba érve nagyon megfogott a fogadtatás és látvány, ami elém tárult. Köszönöm szépen a rugalmasságodat én remekül éreztem magam annak ellenére, hogy az aktus elmaradt, de majd pótoljuk legközelebb. Csókollak.
Happy Massage