• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam már régebben is,de most sikerült vele mindkettőnknek megfelelő időpontot egyeztetni. Telefonban nagyon kellemes a hangja teljesen felizgatott, hogy alig bírtam magammal.
  • Megközelítés:

    Mivel előre szólt, hogy nehezebb a parkolás,hamarabb érkeztem, szerencsém volt egyből találtam. Budai forgalmas csomópont. BKV-val és autóval is egyszerű odatalálni.
  • Helyszín:

    Margit Krt. Saroképület,nem is lehet eltéveszteni. Szép nagy üvegajtós,szoci lépcsőház. Liftben meg lehet gyónni a bűneinket, olyannyira lassú, ráadásul magasra is kell menni. Több szobás tágas lakás, ízlésesen berendezve,de nem nézelődtem a bútorok anyagát, Lotti jobban lekötött.
  • Lány külseje:

    A képek alapján választottam és reménykedtem,hogy nem fog csalódás érni az ajtóban. Magas,formás lány,nőies,ott gömbölyödik,ahol kell. Egy fekete kis köntösben fogadott(azt hiszem). A mosolya nagyon megfogott,nem is figyeltem igazán mi van rajta, de nagyon megmozgatott ott lent:)
  • Erotikus masszázs:

    Nehéz lesz külön választani a masszázs-levezetés részt,mert nem az a tipikus feküdj le és fordulj meg program volt. Zuhanyzás után a szobába visszatérve leesett rólam a nagy gonddal megkötözött törölköző. Állva kezdtünk finomabb majd egyre vadabb csókokkal,közben kezeinkkel egymás testét fedeztük fel. Tenyérbeillő cicijei vannak,amit nagyon jól lehet izgatni és finom borotvált puncija. Kis képszakadás következett,de arra emlékszem,hogy lenézett az álló farkamra és azt mondja, ezt most muszáj kényeztetni. Nem ellenkeztem,letérdelt elém és egyből majdnem tövig bevette a farkam. Ütemesen szopott végig tartva a szemkontaktust. Nagyon tetszett nekem,hogy ilyen vadmacska, kicsit megfogtam a fejét, toltam a szájába magam. Nem kellett sok, túl jó volt ahhoz, hogy ellenálljak hamar eldurrantam a szájába. Majd eldőltem a matracon, ő elvonult a fürdőbe,mire visszatértem a földre,már mellettem feküdt. Megkérdezte megmaszírozhat-e? Persze, hát ezért jöttem...ja nem :) Egyből hasra vágtam magam és a derekamat vette kezelésbe, illatmentes krémmel. Nem szakszerű,de kellőképp erős mozdulatokkal kezdett dolgozni,közben combomra,fenekemre ült nedves puncijával. Ezt nagyon éltem.még dörgölőzött is egy kicsit,hogy észrevegyem,ő bizony kimaradt a jóból.
  • Levezetés:

    Ez még ment egy darabig így, vártam hogy meddig bírja szó nélkül. kb 2 perc után megszólalt, hogy ő is szívesen élvezne,ha gondolom nyújthatnék segítő kezet. Látta a tükőrben a kis mosolyt a szám szélén,mondtam neki,hogy szívesen áldozok a női orgazmus oltárán. Helyet cseréltünk, így végre felülről láthattam Lotti gyönyörű testét,simíthartam puha bőrèt.
    Egyből a puncit vettem kezelésbe, előszőr óvatosan,majd egyre gyorsabban és mélyebben kezdtem nyalni. Elég nedves volt, előbb egy majd két ujjamat is bedugtam szűk puncijába. Egyre mélyebben dugta az ujjammal,közben csiklóját nyaltam. Éreztem nyelvemmel,hogy nincs ellenére ténykedésem. Aztán megfogta a fejem és magába húzott, itt már éreztem, hogy rá szorít az ujjamra és élvez.Puncija nedve beterítette a szám. Olyan finom édes volt,hogy alig akartam abbahagyni. Hagytam őt is visszatérni e világba,finoman megcsókoltam,Lotti pedig annyit mondott,hogy legközelebb nem engedi,hogy ennyi időt elpazaroljunk a masszázsra.
    Ránéztem a telefonomra és láttam a sok nem fogadott hívásokat és már vissza is rántott a való világba. Gyorsan le tusoltam és indultam a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltük,bővebb infoban is korrektül le van irva. A fotelre tettem le,nem ellenőrizte,Budai átlag.
  • Összkép:

    Mindent összevetve marha jól éreztem magam,tényleg kiszakadtam egy kis időre az őrült világból és csak az élvezetekre koncentráltam. Lotti nyitott,tökéletes partner az ilyen kis szabadidős programhoz. Nagyon kellemes a személyisége és nem mellesleg az erotika világában is kiválóan elboldogul és ezt ráadásul úgy ahogy én szeretem.
    Lotti,nem fenyegetésképp,de legközelebb 2 órat maradok 😉
Happy Massage