• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Időről időre visszahúz valami Tia hoz, Ilyenkor írok neki, hívom vagy csak vtrezek, mindig kapok választ bármelyik fórumon és nagyon rugalmasan egyeztetünk időpontot. Talán az üzenet a leggyorsabb út az eléréséhez.
 • Megközelítés:

  Pontos címet ad, nem eltéveszthető. Gps is tudja. Egy-egy parkoló mindig akad a közelben. Troli egy percre. Örs vezér tértől sincs leküzdhetetlen távolságra.
 • Helyszín:

  Alacsony panel házban, világos, patent tiszta kuckó kellemes illattal. Fürdő zuhanykabinos, tusfürdő választékkal, szájvíz pohárral, dezodor, száraz kilépő. Turcsi mindig frissen mosott jó fajta.
  Szobában nagy francia ágy tiszta lepedővel, komód, éjjeli szekrény. Az idő gyors múlását egy a falon függő órán tudjuk csekkolni, halk zene szól. Természetes fényben lehet nyomon követni az eseményeket.
 • Lány külseje:

  Tia számomra különleges. Nem tudok róla objektíven írni, de szerintem bárki szerencse fia, ki hozzá elvetődik egyetért velem abban, hogy bombázó teste van. Azt a roppant formás és hihetetlenül kemény popsit vagy azokat a méretes, súlyos mégis rendkívül jó tartású melleket nem lehet vitatni. Mint ahogy hosszú lábait, vékony derekát, ápolt tetkómentes bőrét vagy igen elegáns tartását, mozgását sem.
  Én imádok belecuppantani szép kedves arcának bájgödrébe, látni fehéren csillogó mosolyát vagy smaragdzöld szemét, sötétvörös hosszú haját. Fent lévő ízléses képei hűen tükrözik a valóságot. Kedves de határozott egyéniség.
 • Action:

  Tisztálkodási kőr megtétele után, kedvesem ezúttal ágyon féloldalt fekve vár, meztelenül a zabálni való szép testével és csábító mosolyával. Mellé telepedek, csókolózunk érzékien, nyelvesen, közben mindketten találunk simogatni, masszírozni valót egymáson. Cerka máris vigyázzállásban tiszteleg úrnője előtt. Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

  Oldalara dőlve széttárt hosszú combjai közé bújok és visszafogott vehemenciával nyalom már szépen nyíló, nedvesedő gyönyörű punciját, miközben édes kis szája farkamon cuppog. Mindketten szeretjük ezt a fajta kényeztetést. Egy idő után ajkai közt is meg ölének mozgásán is érzem, hogy sikerült élvezetig vinnem. Lassan megis érkezik kicsi keze jelezve érzékenységét. Még egy darabig élvezem szája kényeztetését majd gumiért nyúlok. Felpattintja és egy csók után hátára fekszik. Nem tudok a csillogó, duzzadó puncinak ellen állni így aztán óvatosan nyalakodok még picit mielőtt kelyhébe hatolok.

  Összesímulva mozgunk, csókolózunk, majd felemelkedve nézem gyönyörű testét, rebbenő pilláit, nyitott ajkait miközben mélyen járatom brét a forró punciban. Lassúbb vagy tempósabb ütemet váltogatunk. Ismét hozzá bújok, érzem testének hevét, veszettul kívánom. Úgy érzem így nagyon jó nekünk, nem is akarok pózt váltani. Olyan ez most mintha mindketten igazán ösztönből szeretkeznénk. Brutál jóóó. Lábai combomat ölelik, keze a seggemet markolja, fülembe forró lehelete és tán a szokottnál /csendes típus/ intenzívebb hangja hatalmas élvezetbe hajszolt. Hacsak a józan eszem nem hagyott cserbe azt hiszem mind ketten elégedettek voltunk. Uhh, ez még most is gatyafeszegető, pedig már két hete.
  Tisztálkodásunk után sajnos nem nagyon maradt időnk így, hamarosan buék ot mondtunk egymásnak és "ez már dőfi" érzéssel tiplizek.
 • Elszámolás:

  Ordenáré jó élményért az új, pesti átlag méretű csokrot kellett leszüretelnem a kis virágos kertemből, mit lepréselve tettem egy borítékba, ajándékokkal egyben, kis tasakban a komódra.
 • Összkép:

  Hazafele menet arra gondoltam, itt van ez az új oltási őrület. Én meg már évek óta be vagyok oltva Tia-val.:) Ha túléltem, ezekután mi bajom lehet.
  Azt gondolom méltó záróakkordja volt ez a szilveszteri össze simulás az éves szeánszainknak. Igazán intimre sikeredett. Csak így négyszemközt mondom, hogy magamnak jobbat sem kívánhattam volna. Ha pereg életem filmje, biztosan nem csak a Ballantines ra fogok emlékezni:) Köszönöm.
  BUÉK mindenkinek!
Happy Massage