• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez az évem érdekesen, izgalmasan, kicsit másként folyik, mint ahogy elterveztem, de semmi panaszra nem lehet okom, sőt! Vikivel találkoztam elsőként az új évben, és az alkalommal ismertetett össze Alexandrával, akiről tudtam már, hogy együtt dolgoznak. A bemutatás oka nem egy négy kezes eksőn leegyeztetése volt, hanem egy évtizede húzódó és kellemetlen problémám az egyik (na jó, nem is egy...) lábujjamon. Mint kiderült, Alexandra tanult, képzett és gyakorló pedikűrös is, aki a bemutatkozásunk után szemügyre véve a célterületet, biztos és gyors megoldást ígért egy jövőbeni alkalommal. Így aztán nem sokat gondolkodtam, hívtam és leegyeztettünk egy randit, amit két (azaz három...) részből raktunk össze: lábápolás, masszázs, huncutkodás...:)) Mondanom sem kell, komoly izgalommal készültem és mentem hozzá a megadott időpontban.
  • Megközelítés:

    Nekem autóval vidékről is kényelmes és egyszerű az utazás, a ház előtt most is volt jópár parkolóhely, ingyen...tutkeráj! Villamos vonal nem túl messze, egyéb BKV vonalakat nem ismerem, de nem lehet nagy gond az odajutás közösségi közlekedéssel sem. A lóháton érkezőknek semmiben nem tudok tanácsot adni sajnos..:))
  • Helyszín:

    Igen kis részét láttam eddig a kis panellakásnak, de a célnak mindkét, azaz mindhárom felfedezett helyisége tökéletesen megfelelt. Viki rendel a nagyobbik szobában, Alexandra ebből következően a kisebbikben, ami ugyanakkor nem kényelmetlenül parányi., elfér benne a dupla tatami a kis szék a ruháknak, kis polcok a falak mentén. Mivel most dupla funkciót kellett szolgálnia (gyógykozmetikai rendelő és masszoba), Alexandrának logisztikázni kellett kicsit a bútorokkal, felszerelésekkel, de frappánsan megoldotta az átszerelést a második szakasz előtti tisztálkodásom alatt, dícséret érte! A fördőben kád-zuhanyzó és minden szükséges felszerelés bőséges mennyiségben vár, jó minőségű törölközővel száríthatom testemet.
  • Lány külseje:

    Alexandra a képeken is láthatóan, világosan megmutatja szépségét. Magas, karcsú, izgalmas lány, aki tökéletesen ura a testének. Fekete haját feltűzve hordja, amikor megérkezem, aztán a masszázs előtti átrendezéskor látom is a fantasztikus hajzuhatagot . Karakteres, szép arca hűen tükrözi pillanatnyi hangulatát. Komoly szépség amikor figyelmesen hallgat, vagy dolgozik, csillogó szeme szépségesen mosolyog, amikor viccelődik, vagy vicceset hall. Bőre finom puha az egész testén, fantasztikusan hosszú combjai igen formásak és formásan széles csípőjéből nyúlnak le a földig. Szép formájú, tenyérbe simúló mellein örörm a szemet is legeltetni. Magassága számomra plusz izgalom, ritkán van alkalmam ilyen nyúlánk testhez simulni.
  • Erotikus masszázs:

    A korábban említett lábápolással kezdtünk, ami egy picit bizarrá tette az egész találkát (volt is a fejemben eredetileg, hogy szétválasztom a dolgokat), de Alexandra olyan profizmussal és közvetlenséggel kezelte az egészet, hogy rövid idő alatt teljesen természetesnek hatott minden. Tökéletes bizalommal fogadtam a gyógytevékenységét, és a csaknem mádfél órás időszak alatt kellemes beszélgetés közepette tette rendbe lábaimat, amit egyre fokozódó örömmel konstatáltam és fura módon egyre közelebb éreztem őt magamhoz. A bizalom feloldódásba ment át és tökéletesen ellazulva készültem a masszázsprogramra. Miután lefürödtem, s közben ő Viki segítségével átrendezte a szobát a következő etaphoz, megtisztulva már egy kellemes fényekben fürdő, hangulatos masszázs-környezetbe léptem be. Ő is levetkőzi addig viselt könnyű, lazán sportos ruházatát, s pillanatok alatt szobor-szépségű, meztelen istennőként lép elém. Magamhoz ölelem, és pontosan tudom, hogy ezután is jó lesz itt nekem...:) Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam. Hátamon ülve, a fülembe súgva kérdezi, hogy milyen folytatást szeretnék, és hogyan legyen nekem-nekünk jó, de emlékezetem szerint nem kap kategorikus választ: majd kialakul....mondom, vagy talán csak gondolom, miközben forró ölét érzem a faromon....aztán tényleg úgy lesz...:))
  • Levezetés:

    Hanyatt fekvésbe fordulok, fejem alá magas párnát készít, azt hiszem, hogy a szemeimet akarja kényeztetni a látvánnyal, ha nekem lát ölem táján. De ez a lány pontosan tudja, mit szeretne és azt is, hogy miként érje azt el...:) Így amikor kényelmesen elhelyezkedem, ő röpke ajakjáték után, amit mellettem térdelve abszolvál, laza mozdulattal átveti rajtam egyik lábát és a klasszikus 69-es pózban kezd nagyon-nagyon finom érintésekkel a rudammal játszani. A tulajdonképpen az arcomba helyezett szép, pihe-puha puncit vétek lenne parlagon hagynom, így finom nyelvmunkába kezdek, miközben kifejezett örömmel veszem munkálkodását ölem díszén. Valójában sokszor még azt sem tudom kitalálni, hogy kezeivel, vagy ajkaival, nyelvével kényeztet-e, de valamit nagyon jól csinál, rettentően tetszik a dolog. Én is ügyeskedni próbálok, de egy idő után nem tudom a neki legkellemesebb pontokon és szögből érinteni a nyelvemmel és a feszülő nyakam is kezd kicsit sajogni, ezért próbálom fordítani őt, hogy ő kerüljön alám/elém, s hogy igazán ki tudjak bontakozni puniján. Ám ő máshogy akarja, s fordultában most úgy térdel fülém, hogy most a klasszikus irányból kéri a nyalakodást, miközben a falnak támaszkodva hullámoztatja csípőjéj, s liheg, zihál hozzá ahogy haladunk az úton a csúcs felé. Jól megdolgoztat, de Isten a tanúm, kedvemre van a hosszas nyelvelés, s a reakciói figyelése. Egyszerre aztán elindul az élvezetgörbe teteje felé, s egy intenzív orgazmus élményével ajándékoz meg mindkettőnket. Mivel nem ismerem még, a csillapodása alatt finoman újra indítanám a játékot, de egyértelművé teszi, hogy ő most túl érzékennye válva inkább az én örömömre kezdene velem foglalkozni. Mellém heveredik hát, lábaival felém, s nagyon finom franciás kényeztetéssel folytatja érzékeim felkorbácsolását. Kezeivel éppen csak annyit dolgozik, amennyit önkéntelen csípőmozgásomból következően megfelelőnek ítél, s végül elhiteti velem, hogy ajkai/marka helyett forrón nedves hüvelyében járatom rudamat....aminek köszönhetően egyszerre csak hatalmasat élvezek, majd szétrobbanó agyam csak lassan hoz vissza a valóságba. Van még időnk kicsit beszélgetni miközben letisztogat mindkettőnket, majd a kötelező körök lefutása után szépen utamra indulok. Minden így volt jó.
  • Elszámolás:

    Előzetesen mindent leegyeztettünk, így semmi meglepetés nem volt. A kis ajándékom csomagolásába tettem a három órás kezeléssorozat komplett ellentételezését, ami egyes elemeiben talán az átlag felett van valamivel, de a kapott érték és élmények összességével tökéletes összhangban van, nekem mindenképpen megérte.
  • Összkép:

    Alexandra egy nagyon intelligens, kifejezetten jó fej, szép és vonzó lány, akivel élmény az együttlét. Ez alkalommal a komplexitás is pluszt hozott az élményekhez, nagyon élveztem minden pillanatát a randinknak.
Happy Massage